Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porušení embarga na LaFerrari stojí 50.000 eur

42 komentářů

dewill
Ať se na mě autor nezlobí, ale prostě neumí psát. Článek je zmatečný, nečtivý a pokud si ho musím přečíst třikrát, abych pochopil o čem, tak je prostě špatně napsaný. Možná měl i jiné informační sdělení, než je fňukání autora, že není mezi vyvolenými, ale já ho tam nenašel....
Joab
Na to, že to psal po devíti pivech, je to náhodou celkem slušný..
Stejsn
Spíš to Dewill po devíti pivech četl.
R32
Tak ti neviem, ja som to pochopil na prvý pokus... >:D
Bobo(CZ)
Já taky ;-)
makaX69
Tak to máte dobré, já to četl jednou, nepochopil proč to zde píší a znovu jsem na to neměl sílu. Ale jsem rád co jsme se dočetl, bál jsem se, že to bude jako s F50 a nikdy si "legálně" o LaFerrari nepřečtěme... Jen tak dál AUTO.CZ, dříve jsem na Vás koukal denně, nyní zbytečně jednou týdně... :-!
Nove Milla Giri
Auto.cz objavilo dva tyzdne stary blog britskeho Autocar-u :no:

[odkaz]
peV
Velice trapná chvilka pro pana žurnalistu :*) Možná to tak blbě sepsal proto, aby podobnost s konzistentní předlohou byla co nejmenší.
Hammunasakra
Což se mu docela povedlo :yes: >:D >:-[]
peter_ko
>:D to sa podarilo >:D
Bobo(CZ)
To teda jo >:-[]
dewill
Čímž jsou vysvětleny všechny mé výtky....
S8
Autocar dává pokutu za kopírování do 14 dnů od vydání, tímto se jí vyhnuli >:D
qp
A zapomněli jste dodat, že vlekaři se již pilně připravují na další sezónu....

Koho do pr... zajímají Vaše problémy? Myslím si, že každý má svých problémů dost...
:no: :no: :no:
Bobo(CZ)
No ty jich máš zjevně víc než já >:-[]
qp
Tak teď jste mi to natřel ;-)
webpaja
Souhlas Bobo... Mara měl špatný odpoledne, třeba zejtra :-)
pargi
Třeba já si ten článek docela rád přečetl a dozvěděl se něco ze zákulisí, o informačních embargech pro redaktory jsem nevěděl :-)
IPace
dolozka o mlecenlivosti se sepisuje celkem bezne snad i v novinarine, takze to ze jste dost lamave podali tuto informaci z vas koukam dela jeste vetsi Blesk nez jsme doufaly (zvracejici smajlik)
Makovnik
akoby nebolo co dovtedy publikovat. Pritom nas moze cakat aspon 10 skvelych clankov o domacej automobilke.
Ved nakoniec uz sa mozete premenovat na skodaauto.cz [odkaz]
Jednoznacnejsie to uz nejde.
R32
Akosi ma vôbec netrápi, že by som si mal prečítať test o novom Ferrari neskôr a myslím, že to nebude vadiť ani miliónom ľudí na svete nakoľko sa jedná o test nedosiahnuteľného a navyše dávno vypredaného auta. Omnoho podstatnejšia je skôr KVALITA a OBJEKTIVITA testov reálnych - dostupných áut. ;-\
Bobo(CZ)
Mě to sice taky ani trochu netrápí, protože na tohle auto prostě nemám prachy, ale na druhou stranu proč si nepřečíst o chování Ferrari. Mě ten článek zaujal, byť jeho textovou úroveň nehodnotím. :yes:
fan.mj
...aby takéto články radšej ani nekomentovali a nevracali sa k ním, lebo len tak začne byť tento portál zas seriózny. Tento brak sa nemôže čítať, akonáhle autori uvidia že najviac kriku a návštev je pri takýchto článkoch tak ich tu logicky bude ešte viac....
flyboyeda
řeknu to asi takhle, ten magazín co to prodává na tuny, tak pro něho je 50 000 euro k smíchu, jenomže ten co to prodává na tuny, bude mezi těmi předními, co dostanou povolení, takže ti co nedostanou povolení budou menší firmy a těm by se to oplatit nemuselo a navíc o kolik se zvýší obrat díky jedné takové novince

jít do sporu s Ferrari není moudré, pokuta může být jednorázová, ale naruší to budoucí obchodně informační vztahy

No a pak tu je ten internet, kde je přece všechno a je to tak

nechápu jak můžou v době internetu stále existovat časopisy, až se stanu Europoslancem navrhnu zrušení všech časopisů, proč časopis když je internet a dostanu nobelovu cenu za ekologii

od doby kdy je internet časopisy nekupuju, všechno je na netu
richardtdi
Asi si dlouho nečetl žádný časopis když můžeš říct že je všechno na netu. Na auto.cz jsou zlomky z autotipu nebo světa motoru
flyboyeda
přesně tak dlouho jsem nečetl žádný časopis, nejsem totiž blázen :-)
flyboyeda
víš vůbec co to ten internet je ? >:D
Bobo(CZ)
On asi nikdy žádný časopis nečetl. Tedy od doby, co objevil internet. Jenom doufám, že lidi s takovejhlema názorama se do Bruselu nedostanou, byť na to má ambice.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
flyboyeda
třesky plesky
Bobo(CZ)
Neřekl bych. Gilgit to vystihl úplně přesně. Ostatně znáš to video o srovnávání výhod papíru a tabletu, ve kterým chlapík s tabletem v ruce skončil na záchodě a byl nahranej? :yes:
flyboyeda
takové nesmysly já neznám
Bobo(CZ)
škoda >:-[]
Gilgit
webpaja
Nebo s alteregem někoho z redakce, nechce se mi věřit, že někdo může bejt takhle vylágrovanej a naučil se psát ;-\
Gilgit
pargi
A zrovna toho je plný internet :-)
webpaja
Nejhorší na tom je, že i lidi tvýho typu s nízkým rozhledem tu šanci na křeslo mají. Urputnost (stejně jako další, nekomentovatelný stránky) se ti upřít nedají Edo.
Stejsn
Postavit se vedle auta, znalecky ho zhodnotit pohledem a pochvalně prohlásit: "Pěknej Fiat!" :-) Minulý týden se mi to povedlo před hotelem Holiday Inn v Praze. Majitel byl uvnitř a když to zaslechl, zatáhnul okýnko a pomyslel si asi něco o křupanovi ;-)
XTad
Pisete, ze novinari pozvani na testovani mohou dojmy zverejnit 30. dubna a nepozvani az 26. kvetna. Jak ale chteji ti nepozvani psat o aute, se kterym nejeli?
flyboyeda
hoĎ si do youtube La Ferrari a nebudeš se stačit divit kolik tam toho je
jozephko
Divadlo, ktoré Ferrari robí okolo svojho LaFerrari, je nedôstojné. Hlavne pre ľudí, ktorí majú peňazí nadbytok.
Teraz je to ok, luxusné autá a predávajú ako nikdy predtým. Situácia sa však môže veľmi rýchlo obrátiť a zákazníci im to môže pekne spočítať... Nič netrvá večne.