Novinky
hijack
0
Ako by jaguaru f-type z vyfuku vypadlo. Je jasné že ide len o rendering. Vzadu tie bludičky svetlá na odtrhovej hrane, ktoré nemajú temer žiaden súvis so zbytkom auta sú zvláštne. Grill ale naopak pozitív kde auto vyzerá robustne a dynamicky. F type veľkosti S u mňa tak na 3/5
Pekelná Micinka
1
Pokud něco, tak to tím základním tvarem vzdáleně připomíná Z4,
Mazda nikdy nezklame,narozdíl od neměckých dýmovnic.
Tak pokud bude nová MX-5 vypadat takto, tak se máme na co těšit! 😄 :yes: :yes
Vzkaz autorovi: nechápu, jak může být plech zároveň "tenčí" a "silnější". Nemělo tam být spíš tenčí a pevnější? Naprostý úlet je výraz "zadní NÁHON". Někde v hovoru u piva je to jistě O.K., ale v tiskové zprávě na (údajně) nejlepším českém automobilovém webu, to je prostě ostuda! ;-\ :no: :no: Bylo by prostě fajn, kdyby zdejší autoři přestali publikovat polotovary a začali odevzdávat opravdu kvalitní, dotažené články! 8-s
Vzkaz autorovi: nechápu, jak může být plech zároveň "tenčí" a "silnější". Nemělo tam být spíš tenčí a pevnější? Naprostý úlet je výraz "zadní NÁHON". Někde v hovoru u piva je to jistě O.K., ale v tiskové zprávě na (údajně) nejlepším českém automobilovém webu, to je prostě ostuda! ;-\ :no: :no: Bylo by prostě fajn, kdyby zdejší autoři přestali publikovat polotovary a začali odevzdávat opravdu kvalitní, dotažené články! 8-s
Dokonalost slabe slovo. Tradicni MX5 a presto naprosto soudoba a originalni. Ukazuje se, ze soudoby design Mazdy je naprosta spicka, osobme se tesim na novou Mazdu 2.
Kdo umi, ten umi :yes: :yes: :yes: :yes:
Kdo umi, ten umi :yes: :yes: :yes: :yes:
Souhlas. Dnešní Mazdy jsou hezké, akorát se mi u nich hůř zvyká na opticky vyšší předek. Pevně věřím, že u MX-5 o to nebudu muset ani zavadit, a opět se dočkáme malinko přihřáté, avšak stále zábavné a nestárnoucí kecky. :yes:
No, nejsem si jistý. Proč musím mít na sportovním roadsteru čumák jako na SUV? Aby šlo poznat že je to taky Mazda? Ano , Mazda MX5 je krásná v edici k 25. výročí.
mazda stavia na skutocnych hodnotach :yes😒br />
jej cielom nie je ponukat 500 koni a hrat sa na supersport ako iste ludove auto ... jej cielom je ponuknut lahkost bytia a uzasnu efektivitu jazdy ... proste mazda je ina dimenzia , je to sen na kolesach
jej cielom nie je ponukat 500 koni a hrat sa na supersport ako iste ludove auto ... jej cielom je ponuknut lahkost bytia a uzasnu efektivitu jazdy ... proste mazda je ina dimenzia , je to sen na kolesach
Najdi mi nějaké tiskové prohlášení, kde vw píše o supersportu. O hraní si na supersport a 500 koních tady meleš jedině ty. A ještě pořád od tebe nemám vyjádření k 270 koňovému předokolkovému rcz-r. O něm básníš, jak je geniální (nikdy si v něm nejel, taky jak jinak) a 300 koňová 4kolka od vw je velký problém a hraní si na supersport, ty sen na kolesách >😁
Carscoops má najlepšie rendery a nikdy niesu ďaleko od skutočnej podoby auta. Napr. tento z januára: [odkaz] sa až na detaily takmer nelíši o😜 [odkaz]%25255B2%2525… predstaveného tento mesiac, a takto by sa dalo pokračovať ďalej. Mýslím že Mazda MX-5 nebude výnimka: [odkaz]
O chystanou mx5 jsem se nijak zvlast nezajimal, takze neznam vsechny zakulisni informace a tak se zeptam mistnich mazdaru: vime neco o motorech, neco vic nez je v clanku? Chysta se neco nad 163k 2L? Nebo snad wankel?
Dik
Dik
zadny nahon, lahka konstrukcia, seriovo manual, motor bez turba, ziadne prkotiny len cistota krasa elegancia a jednoduchost..... vidim to s tymto autickom velmi pozitivne :yes😒br />
a nepochybne to bude aj na ceste vacsia parada a frajerina ako tie nezmyselne 400 konove golfy :yes😒br />
mazda slape
:yes: :yes: :yes:
a nepochybne to bude aj na ceste vacsia parada a frajerina ako tie nezmyselne 400 konove golfy :yes😒br />
mazda slape
:yes: :yes: :yes:
Opakování je matka moudrosti, takže to co jsi Topere vyjmenoval,snad měla MX5 (kromě básniček o Skyaktivech) do tedˇ. Nebo jsem něco zaspal ? Byla, je a bude to snad pořád klasika. Jen by mě mrzel ten unifikovaný čumák a ta imitace zadního difuzoru, nebo co to tam je. Mazda tento sporťák nemusí moc vylepšovat, hlavně at´ ho něčím nezařízne.
Tak jako je pro české pepíky a místní testéry Škodovka, pro konfort Mercedes, pro HH Renault tak pro kabriolet je Mazda MX5 a je to legenda, která se v současné době nedá překonat.
Ako nevyzerá to špatne, ale je to snáď každému oku jasné, že je to zlátanina koncepcie MX5 a vzhľadu Mazdy 6... Ale "reči" typu: "Malý F-type" sú na mieste 😄
No, vypadá sice pěkně, ale zachvíli budou tímhle tempem mazdy vypadat všechny stejně a to mi přijde jako škoda. Aby jim to nedopadlo jako u audi, kde si člověk musí vzít snad lupu, aby od sebe při čelním pohledu modely A1-A8 rozeznal. 😄