Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Jak se vyrábí karbonová kola pro Koenigsegg One:1

Nejnovější vydání videomagazínu Drive nám odhaluje, jak u výrobce supersportů Koenigsegg probíhá výroba extrémně lehkého a pevného karbonového ráfku.
Zpět na článek
25. 4. 2014 18:48
Jeden Koenigsegg je na prodej
v Ostravě,hned vedle něj stálo Ferrari 458 Speciale s cedulkou "prodáno".Koho by to v r.89 napadlo,že budou v ocelovém srdci na prodej takové káry?Mě teda ne. >:D :yes:
Rozbalit vlákno
2
25. 4. 2014 18:50
Re: Jeden Koenigsegg je na prodej
Jo a bylo tam i "obyčejné" Ferrari 458 a hned vedle něj Aventador. >:-[]
26. 4. 2014 12:08
Re: Jeden Koenigsegg je na prodej
Nějak jsem nepochopil,co je špatného na oznamovací větě,že vedle Ferrari stálo Lamborghini,někteří místní diskutéři budou asi trochu nemocní.
25. 4. 2014 20:19
Skvelá práca!
Hurá, skopírujem video, vypľujem pár ničnehovoriacich riadkov, aby to pod videom nebolo také prázdne a hľa - článok je na svete! A čože by som sa trápil s dabovaním alebo vyrábaním českých titulkov, však kto je taký pako, že nevie anglicky, nech sem nelezie!
Vážne mám niekedy pocit, že tieto stránky netvoria redaktori, ale banda neschopných lenivých darebákov, čo majú svojich čitateľov totálne na háku...
A kľudne ma ukrižujte, tiež už vás mám na háku... 8-s

Takže nie, neocením tento "článok", nepochválim video, ktorému kopa ľudí rozumieť jednoducho nebude, a budem tvrdým kritikom takéhoto povrchného, nedbalého a voči čitateľom ľahostajného prístupu, ktorý si tunajšia komunita skutočne nezaslúži!
Rozbalit vlákno
2
26. 4. 2014 14:07
Re: Skvelá práca!
Prosím osoby, ktoré mi dali palce dole, aby vysvetlili, v čom konkrétne nemám pravdu a nesúhlasia so mnou. Zaujíma ma to.
27. 4. 2014 10:20
Re: Skvelá práca!
Vyžadovat i překlady všech videí vypovídá o tvé ignoranci. Pochybuji, že by jsi někde našel jiné video v češtině jak se vyrábějí karbonová kola, můžeš být rád, že to aspoň zhlédneš a né máchat kolem sebe, co si redaktoři dovolují ti sem dát video v jiném jazyce než českém.
Avatar - flyboyeda
25. 4. 2014 21:15
JE TO BLÁZEN
ONE je nesmysl a zbytečnost a nikde se stím nedá jezdit, nezajímá mě to
Rozbalit vlákno
13
25. 4. 2014 22:05
Re: JE TO BLÁZEN
ok.. jsme rádi, že to víme.
Avatar - flyboyeda
25. 4. 2014 23:31
Re: JE TO BLÁZEN
nic nevíte všichni jste mimo
26. 4. 2014 12:35
Re: JE TO BLÁZEN
no to máš pravdu..sme mimo.. v tvojom svete nulovej inteligencie a nadmerného výskytu demencie sa fakt nikto z nás nenachádza... ;-)

a skús si nesrať do papule..keď ma niečo nezaujíma tak sa k tomu nevyjadrujem...nikto z nás totiž nie je závislý na poznatku zadubeného trta pre ktorého je vrchol automobilového priemyslu Fabia 1.2 HTP...

takže keď ťa takéto autá nezaujímajú, tak sa k nim nevyjadruj keď nemáš na jazyku niečo normálne..
26. 4. 2014 13:51
Re: JE TO BLÁZEN
A čo takto písať aspoň trochu slušne a bez vulgárnych výrazov,..? Ak s niekým nesúhlasíš, neznamená to, že máš nárok správať sa ako hulvát. On na rozdiel od teba nešpiní diskusie slovným odpadom ako ty.
26. 4. 2014 14:29
Re: JE TO BLÁZEN
použil som slovo nesrať--,,bože ja hriešnik..hlavne mi tu prosím nemoralizuj..toto už nesúvisí s tým že s ním nesúhlasím ale prečítaj si jeho reakcie z iných príspevkov..ja tiež nepotrebujem nadávať ale on už ide trochu cez..a keby si si všímal všetko a nie len moje slovo v príspevku, zistil by si že on už svojimi hlúpymi názormi len obťažuje, nepodal nič konštruktívne, doteraz žiaden z jeho názorov ničím nepodložil a ako som už zistil ja a aj iní, s ním sa slušne nedá..slušne sa to dá vysvetliť len normálnemu človeku...

navyše ja som nezačal tvrdiť o ostatních že sú mimo a neviem čo ale to ti akosi uchádza, čo už...použil som jedno blbé slovo, tak mi tu prosím nepíš o slovnom odpade ako keby 50% mojho príspevku tvorili nadávky..a už vôbec sa tu prosím neskúšajte moralizovať,

prečítaj si jeho iné príspevky s vyhláseniami o tom ako sme všetci mimo a hlúpi..to nešpiní?? kde že to je uplne v poriadku však...

a podstatná vec...ja som nepovedal nadávku typu..TY K..., alebo niečo podobné...ja som len povedal aby si pardon nl do huby,,tak sa hovorí človeku ktorý sa tvári že mu je niečo jedno ale rieši to..človek ktorý jedno tvrdí a druhé píše...

áno nešpiní slovným odpadom, len špiní diskusie odpadom, ktorý sa skladá z ničím nepodložených tvrdení a rečami o tom ako sme všetci mimo...

takže prosim nabuduce ma ušetri týchto morálnych doučovaní..ja viem ako sa mám správať a použil som jedno sprosté slovo, žiadnym invektívom som nepočastoval jeho osobu takže nabudúce trošku klud.. ;-)
26. 4. 2014 13:10
Re: JE TO BLÁZEN
Pokud si nástrojem redakce pro zvednutí počtu komentářů v diskuzích jako GTI, tak to trochu chápu, i když tím jde kvalita veškerých diskuzí těžce do kopru..Pokud si však obyčejný uživatel, tak si ten největší trouba, jaký tu kdy chodil.. :no:
26. 4. 2014 13:49
Re: JE TO BLÁZEN
Všetci sme blázni. Iba ty si lietadlo. ;-)
26. 4. 2014 10:25
Re: JE TO BLÁZEN
Nemá to kufr na nákupy v obchoďáku, co...?
26. 4. 2014 10:27
Re: JE TO BLÁZEN
tazke se dotoho nevejde ani Nanuk :-!
26. 4. 2014 13:57
Re: JE TO BLÁZEN
Ja osobne použitie karbónu na tak exponovaný diel, akým je koleso auta, celkom nechápem. Karbón ma vysokú pevnosť, to bez debaty, ale na druhú stranu v hrúbkach, v akých sa používa, aj dosť veľkú pružnosť, ktorá pri preťažení náhle končí lomom. Preto si nemyslím, že je to najlepší materiál na použitie v superšportoch a podobných autách. Jak extrémne sú tieto autá, tak extrémne môžu byť aj ich kolízie a nehody a v takých prípadoch považujem mäkšie a deformovateľné materiály za podstatne vhodnejšie. Nechcem tým kvality karbónu nijak znižovať.
Avatar - speeder75
27. 4. 2014 10:13
Re: JE TO BLÁZEN
Myslím, že můžeš být v klidu. Oni to hoši od Koenigseggu určitě promysleli.
Avatar - xjara
28. 4. 2014 19:49
Re: JE TO BLÁZEN
Samozrejme, ze je to nesmysl. Stejne tak ale i tvuj oblibeny ac neexistujici nanuk je nesmysl. K cemu auto s vice jak 100kw? Myslim, ze to je dostatecny vykon na odvoz lidi a zavazadel z bodu A do bodu B. Muzeme klidne bydlet v bytech o velikosti lodniho kontejneru, volat z 3310, jist chleba a nosit pytel s peti otvory na koncetiny. Jenze tady nejde o to co potrebujes, ale co chces. Ty chces nanuka, nekdo jiny by chtel ONE. ... Ale hadam, ze tento komentar stejne nebude mit zadny vysledek, co se tveho nahlizeni na ostatni auta tyce.
Avatar - flyboyeda
29. 4. 2014 20:53
Re: JE TO BLÁZEN
ano tento komentář nemá žádný výsledek :-)