Ekonomika
Auto na fotkách je allure a jak koukám, tak šílená hliníková páka zmizla... že by krok kupředu? 😄
O hliník by ani tak nešlo, ale ten tvar je šílený. Asi jediná věc, která se u nové 308 nepovedla. Jestli bych o ní někdy uvažoval (spíš ne, je na mě golfovsky stísněná), pak jedině v automatu.
taky se mi moc nezamlouvá tvar fofrklacku pro manuál. převodovku,z 208 by byla lepší,nevim teda jakých ste rozměrů,ale já sem dost objemný člověk na výšku i šířku a rozhodně se stísněnej necítím a v sw je ještě více místa než v 5tidveřku
je zase legrace. Co je francouzské je špatné co německé nebo nedejbože české je nejlepší na světě. Chlapci přeji vám aby jste dospěli vyzkoušeli pár aut (myslím pár desítek aut) a pak zjistíte že nic není jen černé a nic jen bílé. Znám Peugeota 607 co má nalítáno přes 540 tisíc a 306 která měla rozvody poprvé měněné ve 297 tisících. Znám německé auta co se nedožily ani těch 300 tisíc netak že by s jedněmi rozvody. Takže tady nepaušalizujte chytrolíni.
No za mě může napsat, že 308 spolu s Civicem jsou na prvním místě.
Následovali by Cee'd a I30.
A pak ostatní.
Cenově je samozřejmě 308 výhodnější.
Následovali by Cee'd a I30.
A pak ostatní.
Cenově je samozřejmě 308 výhodnější.
Úplně nerozumím nářkům nad cenou... Peugeot udělal hezké konkurenceschopné auto, v rámci širší špičky třídy... tak ho přece nezačne hned nabízet za výprodejové ceny.
Na případné lapálie bych posečkal, a pokud tedy varuješ potenciální kupce, v případě TSI by jsi se tedy upsal, nebo snad ne ???
Celkově je 308 jako generace na trhu chvíli, a zatím myslím nebyly zaregistrovány stížnosti majitelů na nějaká fatální selhání...
Toto by malo byt logo Peugeotu. Torzkove auto za takmer 400tisic? Co sa dalo, skopirovali z Golfu - dizajn a platformu😒br /> "Podle Reuters byly na sklonku roku 2011 postupující unifikací, kterou VW prosazoval již před platformou MQB, nepříjemně překvapeni i e😜erti francouzské automobilky PSA Peugeot Citroën. Ti ve svém vývojovém centru ve Velizy na předměstí Paříže zkusili "prohodit" dva předky dvou rozdílných modelů VW, což se jim bez větších potíží podařilo. PSA se proto do vývoje podobně modulární architektury pustila také."
[odkaz]
plus pridali svoje "monami" - pristrojovku skrytu za volantom a dotykovku ktora zlozito ovlada vsetko.
Podle posledního výkladu písma svatého je torzka vlastně výhodou!!
>😒]
Škoda Fabia - bývalá žena, podědila po rodičích, kteří ji koupili novou.
VW Golf - koupeno mnou z mladické nerozvážnosti (chlapi v hospodě říkali...) jako předváděcí s 2700 km.
Jako vyloženě smůlu bych to neviděl, každé auto má své mouchy, i to moje současné. Ale na to, jaká má být u koncernu top kvalita, byla poruchovost 3 zmíněných kusů až podezřele vysoká.
[odkaz]
Proto bych si za svoje penze nekoupil nic "koncernového" ani za boha - protože tu ostudu, co začala nepovedeným HTP, doraženou pak neuvěřitelně zpackanou řadou TSI budou muset zase dlouho léčit...
:-!
Jen jsou Němci mistři propagandy - teda dneska se tomu říká PR a marketing...
😉
Souhlasím, že to co si myslí trh nevypovídá nic o současné kvalitě toho co automobilky vyrábí, ale o kvalitě minulé. Kvalitu současné produkce nemůže nikdo znát, ta se projeví až po letech dlouhodobého používání a následně zase nastaví pověst výrobce do budoucna.