Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ultra Luxury Interior: Luxus podle Buicku

General Motors zvyšuje kredit značky Buick novým balíčkem Ultra Luxury Interior Package, dostupným pro velký sedan LaCrosse.
Zpět na článek
30. 4. 2014 19:22
Re: Trosku praxe do teoreticke diskuse
Když jsi s tím Buickem něco najel asi víš kolik stojí. Tak až budeš zase srovnávat srovnej nejen interier s tou Audi či jinou prémii, ale i cenu.
Avatar - Balkan
30. 4. 2014 15:39
Re: Trosku praxe do teoreticke diskuse
OK, v Buickoch som sa neviezol len sedel,takze vela skusenosti nemam,avsak s BMW a Audi dost. Sedel si ty Atila niekedy v zakladnom BMW 3 alebo Audi A4, alebo dokonca BMW 5/Audi A6? asi nie,lebo tie interiery vyzeraju teda dost zufalo. To iste plati o Passate. Samozrjeme ked to das do serioznejsej vybavy a správneho fotografa tak to moze vyzerat ze woow. Spracovanie US aut je na solídnej urovni ak to porovnavame s cenovo zodpovedajucim modelom, teda v pripade LaCrosse by to bol napr. Citroen C5, VW Passat z Japoncov Toyota Camry a ja to vidim ze skor to teda ich dava do smutku. A co sa tyka Eu premie, tak si sadni do zakldaneho modelu za tych 1mil.KC(30tis.Eur) a zistis ze to nema ani volant :-) (to bolo trocha s nadsazkou)
Avatar - Barrichello
30. 4. 2014 14:52
Re: Tak to je nádhera
Trochu problém je, že LaCrosse vůbec nestojí na základech Insignie, narozdíl od Regalu je to totiž samostatný model...
30. 4. 2014 13:01
Trosku praxe do teoreticke diskuse
Vzhledem k tomu, ze jsme tady asi jediny kdo ma s Buickem LaCrosse neco najeto, tak bych si dovolil pridat trosku reality do diskuse. Podle fotek vypada interier uplne stejne jako v normalnim modelu, lisi se pouze kozenymi potahy, obsitou palubkou a oblozenim z radobydreva. Coz je sice vsechno pekne, za ty penize celkem odpovidajici, ale rozhodne to zasadne ten interier nikam neposouva. Srovnavat neco takoveho s Audi nebo jinou premiovkou, ktera ma interier od zacatku navrzen jako premiovy je uplne mimo misu.
Standardni interier LaCrosse je s bidou na urovni evropske stredni tridy, koneckoncu je rekl bych dokonce o neco horsi nez interier Insignie, ktera v ramci evropske stredni tridy ma interier spise podprumerny. I naprosto zakladni Audi nebo Mercedes jsou uplne jina liga nez tenhle "ultra luxury" americky interier. Trosku mi to pripomina Lancii Thema, na papire luxusni automobil srovnatelny s EU konkurenci, v realu kdyz do toho sednete, tak nevite zdali se mate smat nebo plakat, protoze to ma horsi interier nez Hyundai za trista tisic.
Avatar - Pekelná Micinka
30. 4. 2014 12:06
Re: Tak to je nádhera
Pak jde jen o markteting, Ultra Luxury Interior je opravdu zavádějící. Že jsou ameriky (v US) rozumně naceněny a mají lepší poměr cena/užitná hodnota, než import, to je pravda.
30. 4. 2014 11:41
Re: To už fakt není pravda.
Aspoň víme co Fokt doma či v zaměstnání pije.
Avatar - Balkan
30. 4. 2014 10:12
Re: Interier fakt pekny ale...
mne sa volant paci, je poriadne velky. A co hovori DonVito,suhlasim :D. Inak mne prave v Audi a BMW vadia tie moderne volanty hrackarskej velkosti
Avatar - Balkan
30. 4. 2014 10:12
Re: Interier fakt pekny ale...
mne sa volant paci, je poriadne velky. A co hovori DonVito,suhlasim :D. Inak mne prave v Audi a BMW vadia tie moderne volanty hrackarskej velkosti
Avatar - Balkan
30. 4. 2014 10:10
Re: Tak to je nádhera
je to lepsie nez Insignia. Insignia je totiz Regal a ten je(zo skusenosti) luxusnejsi, avsak ma ovela menej moznosti vybavy. Vsetkym by som rad pripomenul ze LaCrosse zacina v USA na 34tis.USD. a teda aj v tejto vybave s velkym motorom(je tam 3.6) diskutujeme niekde na urovni 40tis. teda cena BMW 3 alebo Audi A4, pritom velkostne to je niekde na urovni A6, teda ak to porovnavam cenovo,tu dostaneme za to Superb ktory je total holy(kedze BMW a Audi su konkurencia Cadillacu) a dovolim si tvrdit ze Buick nebude mat horsie jazdne vlastnosti ako Skoda alebo VW, takze..mioriady luxus za tu cenu.
Avatar - Hotwire
29. 4. 2014 22:27
Re: Interier fakt pekny ale...
To si z jedneho profiloveho obrazku nejak vela vycital. ;-)
Avatar - anti99
29. 4. 2014 21:24
krajsie ako experimenty lincolnu
zaujala ma ta spolocnost WGSN - zaujimave, ze nemaju Buick ako klienta na svojej web stranke. WGSN- 47 expertiek a expertov na vyber farby, hmmm ine peniaze...
Sangria poznamka, premyslam ktora z tych 47 expertiek chlasta sangriu >:-[] , ale farba je to pekna, taka "ovocno vinova" ; kazdopadne sa mi interier paci viacej ako su experimenty lincolna s MKZ alebo MKS, co su vlastne derivaty od Forda. O com bol vlastne tento clanok? fotke?
Avatar - Pekelná Micinka
29. 4. 2014 21:17
Re: Tak to je nádhera
A mě se to zdálo takové povědomé, tak to je zrovna ten argument, co jsem barikovi měl sdělit. Interiéry Opelu zkrátka moc prémiově nevypadají.
29. 4. 2014 21:03
Re: Tak to je nádhera
Prostor kolem navigace, vcetne jejich cudliku, pusobi asi nejmene premiove. A neni to nic jineho, nez mirne upraveny interier z faceliftovane insignie.
29. 4. 2014 21:02
Re: Interier fakt pekny ale...
Za mě to vypadá jako velmi pěkný interiér ;-) .. bez přívlastků.

Podle loga - ty za ultra luxury považuješ asi jen Audi :-)

PS Poznámka k autorovi článku, že paket stojí ''prémiových'' 2450$.. to je asi 49 000 Kč.
Pakety Audi stojí až 223 500 Kč :-)
[odkaz]
29. 4. 2014 19:56
Re: Tak to je nádhera
Je to variace na to, co dělá Opel.
Avatar - Pekelná Micinka
29. 4. 2014 19:48
Re: Tak to je nádhera
Hele, já nereju. Nejde o barvu, starý americký interiery jsou náhodou klasa, červenou měla už první Corvette. Myslím tvarově, není to tak opulentní, okázalé, konkrétně mi ten dojem luxusu chybí u středového panelu. Kvalitu plastů opravdu zhodnotit z fotky neumím, ani jsem na nic co se týká kvality nenarážel.
Avatar - Hotwire
29. 4. 2014 19:06
Interier fakt pekny ale...
...za ultra luxury by som ho nepovazoval. Zo vsetkeho najviac mi tam vadi ten volant (na tej fotke na prvy pohlad vyzera akoby bol len plastovy, a celkovo mi do toho interieru nepasuje). Ale celkovo to posobi ako velmi pekny mainstreamovy interier, cize za mna. :yes:
29. 4. 2014 17:31
To už fakt není pravda.
Hloupý Fokte až zase začneš něco psát zjistí si detaily. Sangria rozhodně není název pochybného španělského krabičáku jak píšeš: "Výsledkem těchto snah je momentálně barva koženého čalounění Buick Sangria. Pomineme-li poněkud neprémiové označení, odvozené od pochybného španělského krabicáku. " Buď tak laskav a než něco napíšeš zjistí si deaily i pro hlupáky je internet plný informací.
Avatar - Barrichello
29. 4. 2014 15:52
Re: Tak to je nádhera
Máš radši nudnou černou?

Nebo červenou, kterou tu posmívané ameriky měly už někdy v 60-70 letech? Myslím červené výplně dveří a červená kožená sedadla.

Kvalitu plastů hodnotit nemůžeš, bo si v tom neseděl. A v čem dál to není prémiové?
Avatar - Pekelná Micinka
29. 4. 2014 15:49
Re: Tak to je nádhera
Mně se to líbí, ale takhle z fotky to na mě to luxusně nepůsobí, aspoň ne v kontextu evropské konkurence. Ale jako interiér (vyšší) střední, proč ne.
Avatar - Barrichello
29. 4. 2014 15:34
Tak to je nádhera
GM zabodovalo. A pak že ameriky maj ošklivý interiéry. Buick :yes: :yes: :yes:
Avatar - N6600
29. 4. 2014 15:31
Re: Buick je dobrej
Clanok nezmazali, len skryli. Tu ho mas - [odkaz] Dostal som sa k nemu skrz svoj komentar. Necham, preco ho nezmazali uplne.

A suhlasim, Buick v tomto prevedeni vyzera fakt velmi pekne. V dobrej farbe ma smrnc i exterier.
Avatar - Pekelná Micinka
29. 4. 2014 15:00
Buick je dobrej
Je to s podivem, ale až trapné, že článek o IB zmizel. To si nešlo rozmyslet, před uveřejněním? Škoda, že se nedozvíme, kdo o tom rozhodl a co kolem toho probíhalo.