Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ultra Luxury Interior: Luxus podle Buicku

24 komentářů

Pekelná Micinka
Je to s podivem, ale až trapné, že článek o IB zmizel. To si nešlo rozmyslet, před uveřejněním? Škoda, že se nedozvíme, kdo o tom rozhodl a co kolem toho probíhalo.
N6600
Clanok nezmazali, len skryli. Tu ho mas - [odkaz] Dostal som sa k nemu skrz svoj komentar. Necham, preco ho nezmazali uplne.

A suhlasim, Buick v tomto prevedeni vyzera fakt velmi pekne. V dobrej farbe ma smrnc i exterier.
Anonym
GM zabodovalo. A pak že ameriky maj ošklivý interiéry. Buick :yes: :yes: :yes:
Pekelná Micinka
Mně se to líbí, ale takhle z fotky to na mě to luxusně nepůsobí, aspoň ne v kontextu evropské konkurence. Ale jako interiér (vyšší) střední, proč ne.
Anonym
Máš radši nudnou černou?

Nebo červenou, kterou tu posmívané ameriky měly už někdy v 60-70 letech? Myslím červené výplně dveří a červená kožená sedadla.

Kvalitu plastů hodnotit nemůžeš, bo si v tom neseděl. A v čem dál to není prémiové?
Pekelná Micinka
Hele, já nereju. Nejde o barvu, starý americký interiery jsou náhodou klasa, červenou měla už první Corvette. Myslím tvarově, není to tak opulentní, okázalé, konkrétně mi ten dojem luxusu chybí u středového panelu. Kvalitu plastů opravdu zhodnotit z fotky neumím, ani jsem na nic co se týká kvality nenarážel.
Balkan
je to lepsie nez Insignia. Insignia je totiz Regal a ten je(zo skusenosti) luxusnejsi, avsak ma ovela menej moznosti vybavy. Vsetkym by som rad pripomenul ze LaCrosse zacina v USA na 34tis.USD. a teda aj v tejto vybave s velkym motorom(je tam 3.6) diskutujeme niekde na urovni 40tis. teda cena BMW 3 alebo Audi A4, pritom velkostne to je niekde na urovni A6, teda ak to porovnavam cenovo,tu dostaneme za to Superb ktory je total holy(kedze BMW a Audi su konkurencia Cadillacu) a dovolim si tvrdit ze Buick nebude mat horsie jazdne vlastnosti ako Skoda alebo VW, takze..mioriady luxus za tu cenu.
Pekelná Micinka
Pak jde jen o markteting, Ultra Luxury Interior je opravdu zavádějící. Že jsou ameriky (v US) rozumně naceněny a mají lepší poměr cena/užitná hodnota, než import, to je pravda.
_MT_
Je to variace na to, co dělá Opel.
XTad
Prostor kolem navigace, vcetne jejich cudliku, pusobi asi nejmene premiove. A neni to nic jineho, nez mirne upraveny interier z faceliftovane insignie.
Pekelná Micinka
A mě se to zdálo takové povědomé, tak to je zrovna ten argument, co jsem barikovi měl sdělit. Interiéry Opelu zkrátka moc prémiově nevypadají.
Anonym
Trochu problém je, že LaCrosse vůbec nestojí na základech Insignie, narozdíl od Regalu je to totiž samostatný model...
Petrko
Hloupý Fokte až zase začneš něco psát zjistí si detaily. Sangria rozhodně není název pochybného španělského krabičáku jak píšeš: "Výsledkem těchto snah je momentálně barva koženého čalounění Buick Sangria. Pomineme-li poněkud neprémiové označení, odvozené od pochybného španělského krabicáku. " Buď tak laskav a než něco napíšeš zjistí si deaily i pro hlupáky je internet plný informací.
nebezpecnavosa
Aspoň víme co Fokt doma či v zaměstnání pije.
Anonym
>😁 >😁 >😁
Hotwire
...za ultra luxury by som ho nepovazoval. Zo vsetkeho najviac mi tam vadi ten volant (na tej fotke na prvy pohlad vyzera akoby bol len plastovy, a celkovo mi do toho interieru nepasuje). Ale celkovo to posobi ako velmi pekny mainstreamovy interier, cize za mna. :yes:
DonVito
Za mě to vypadá jako velmi pěkný interiér 😉 .. bez přívlastků.

Podle loga - ty za ultra luxury považuješ asi jen Audi 😄

PS Poznámka k autorovi článku, že paket stojí ''prémiových'' 2450$.. to je asi 49 000 Kč.
Pakety Audi stojí až 223 500 Kč 😄
[odkaz]
Hotwire
To si z jedneho profiloveho obrazku nejak vela vycital. 😉
Balkan
mne sa volant paci, je poriadne velky. A co hovori DonVito,suhlasim 😁. Inak mne prave v Audi a BMW vadia tie moderne volanty hrackarskej velkosti
Balkan
mne sa volant paci, je poriadne velky. A co hovori DonVito,suhlasim 😁. Inak mne prave v Audi a BMW vadia tie moderne volanty hrackarskej velkosti
anti99
zaujala ma ta spolocnost WGSN - zaujimave, ze nemaju Buick ako klienta na svojej web stranke. WGSN- 47 e😜ertiek a e😜ertov na vyber farby, hmmm ine peniaze...
Sangria poznamka, premyslam ktora z tych 47 e😜ertiek chlasta sangriu >😒] , ale farba je to pekna, taka "ovocno vinova" ; kazdopadne sa mi interier paci viacej ako su e😜erimenty lincolna s MKZ alebo MKS, co su vlastne derivaty od Forda. O com bol vlastne tento clanok? fotke?
Atila_
Vzhledem k tomu, ze jsme tady asi jediny kdo ma s Buickem LaCrosse neco najeto, tak bych si dovolil pridat trosku reality do diskuse. Podle fotek vypada interier uplne stejne jako v normalnim modelu, lisi se pouze kozenymi potahy, obsitou palubkou a oblozenim z radobydreva. Coz je sice vsechno pekne, za ty penize celkem odpovidajici, ale rozhodne to zasadne ten interier nikam neposouva. Srovnavat neco takoveho s Audi nebo jinou premiovkou, ktera ma interier od zacatku navrzen jako premiovy je uplne mimo misu.
Standardni interier LaCrosse je s bidou na urovni evropske stredni tridy, koneckoncu je rekl bych dokonce o neco horsi nez interier Insignie, ktera v ramci evropske stredni tridy ma interier spise podprumerny. I naprosto zakladni Audi nebo Mercedes jsou uplne jina liga nez tenhle "ultra luxury" americky interier. Trosku mi to pripomina Lancii Thema, na papire luxusni automobil srovnatelny s EU konkurenci, v realu kdyz do toho sednete, tak nevite zdali se mate smat nebo plakat, protoze to ma horsi interier nez Hyundai za trista tisic.
Balkan
OK, v Buickoch som sa neviezol len sedel,takze vela skusenosti nemam,avsak s BMW a Audi dost. Sedel si ty Atila niekedy v zakladnom BMW 3 alebo Audi A4, alebo dokonca BMW 5/Audi A6? asi nie,lebo tie interiery vyzeraju teda dost zufalo. To iste plati o Passate. Samozrjeme ked to das do serioznejsej vybavy a správneho fotografa tak to moze vyzerat ze woow. Spracovanie US aut je na solídnej urovni ak to porovnavame s cenovo zodpovedajucim modelom, teda v pripade LaCrosse by to bol napr. Citroen C5, VW Passat z Japoncov Toyota Camry a ja to vidim ze skor to teda ich dava do smutku. A co sa tyka Eu premie, tak si sadni do zakldaneho modelu za tych 1mil.KC(30tis.Eur) a zistis ze to nema ani volant 😄 (to bolo trocha s nadsazkou)
Petrko
Když jsi s tím Buickem něco najel asi víš kolik stojí. Tak až budeš zase srovnávat srovnej nejen interier s tou Audi či jinou prémii, ale i cenu.