Ojetiny
Nehazel bych vse na chybu pri vyrobe. To, ze vetsina lidi nevi jak se k turbomotoru chovat je dost castou pricinou poruch turba. Jen se kouknete kolik blbcu leti na dalnici co to da, na posledni chvili dobrzdi ke stojanu u benzinky a chcipnou motor. To ze turbo si dale toci sve tisice/desetitisice otacek bez mazani a chlazeni je uz ale nezajima.
Hmmm, prosím tě, jak dlouho se to turbo točí po vypnutí motoru?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pár vteřin, ale ve chvíli kdy je rozpálený jízdou se vlivem gravitace deformuje hřídel turba a pokud to s ním budeš dělat často tak se s turbem můžeš za chvíli rozloučit. Je potřeba ho nechat trochu vychladnout a naopak ho nehonit studený. Já to tak dělám a mám už 200000 km na původním turbu.
Vážený pane redaktore, napsat, že nemožnost vypnout ESP považujete za vážný nedostatek je známka Vašeho totálního odtržení od reality. Uvědomte si, pro jakou cílovou skupinu asi tak toto auto může být určeno. Koupí si ho schopný řidič hledající adrenalin za volantem? Ne. Koupí si ho člověk hledající auto za dobrou cenu, který v řízení nevidí víc, než nutnou činnost pro přesun do cílové destinace? Možná. Bezpečnost je na místě.
Každý správný redaktor je petrolhead a do každé zatáčky jedině bokéém.. 😄
Ono ESP ale neovlivňuje jen jízdu bokem. V zimě seš schopnej se díky ESP pěkně zapikat ve sněhu, protože ti to furt přibržďuje kola aniž to chceš. Vyjet s tím někde po zasněžený cestě do kopce je neštěstí. Řidič se pere s autem, který si dělá co chce. Nehledě na to, že ti tyhle elektronický berličky znemožní plně ovládat auto. Já mít ESP tak jsem si letos v zimě šeredně rozsekal hubu. Jen dík vypnutýmu ASR a absenci ESP v mým autě jsem chvála bohu vykličkoval.
No dobře, že si nám udělal marketingový průzkum trhu, takže přesně víme kdo si C4 koupí a kdo ne. Já osobně nemožnost vypnout ESP vidím taky jako mínus.
Autor v článku bohužel opomněl největší problém tohoto auta - naprosto nedostatečnou tuhost karoserie. Přesně s takovým třídveřovým exemplářem "By Loeb" jsem se jednou svezl. Zvenku vypadalo opravdu dobře, ale to auto se v zatáčkách i na hrbolech tak příšerně kroutilo, že jsem měl pocit, jako bych jel v kabrioletu. Mizernou egonomii s absurdním volantem i přístrojovou deskou raději nebudu komentovat, nehledě na to, že vozy z prvních roků výroby trpěly i mimořádně odfláknutým dílenským zpracováním. To druhá generace C4 je nesrovnatelně lepší, o té už lze uvažovat, ale o 1. generaci ani omylem...
C4 je vcelku povedené auto, ti, co jej měli byli spokojeni jak s volantem, tak s ergonomicky řešenými displayem v zorném poli řidiče, autor textu se při řízení dívá asi někam na svá varlata.
Diesel v třídveřovém autě dává smysl, stejně v jakémkoliv jiném autě. O tom, jestli diesel dává nebo nedává smysl rozhoduje v podstatě jen to, kolik ročně najedu a po jakých silnicích. Když budu ročně jezdit dálniční štreky 20 a vícet km, přitom jen sám, tak nevidím důvod si C4 s 2,0 HDI nebo 1,6 HDI koupit...
ale to ty se svým silně omezeným pohledem na svět nikdy nepochopíš.
Podle mě je tohle řešení určitě lepší, než tlačítka na volantu.