Videa
Ferrari to je auto s motorem před zadní nápravou, to je pro mě opravdové Ferrari
Pro mě začíná Ferrari existovat modelem Dino 206
Pro mě začíná Ferrari existovat modelem Dino 206
To je tvoje věc. Nikdo ti tvůj názor nebere, ani s tebou už o tom, pokud sis všiml, delší dobu nikdo nediskutuje.
Mohl bys možná pochopit, že s tím dokola omílaným klišé už nikoho nezajímáš. Jsi s tím už pomalu obtížnější než Berenika s Teslou.
Mohl bys možná pochopit, že s tím dokola omílaným klišé už nikoho nezajímáš. Jsi s tím už pomalu obtížnější než Berenika s Teslou.
By ma zaujimalo na aku sumu ho mal natacaci stab poistene.
Ale co je platné mít rychlé auto na silnicích s přísnými limity a policajty. Aby se s tím mohli trochu svézt a natočit, museli si nechat uzavřít silnici. Dneska už na světě pro takovéhle stroje a radost z jízdy moc místa nezbylo 😒
Auto z doby, kdy byly již technologie na poměrně slušné úrovni, ale nikdo ještě neznal pojem emise nebo kurvítka, díly, komponenty a skupiny byly konstruovány s ohledem na co největší životnost a výkony. Omezená rychlost byla jen v obcích a hustota provozu byla k motoristovi laskavější.
Auto z doby, kdy se auta vyráběla většinou k jednomu hlavnímu konkrétnímu účelu. Tohle, myslím, pro radost z jízdy. :yes:
Radost z jízdy.