Novinky
CHerokee
3
Co Brabus, to nevkus ;-\
Přejít do diskuze
Jo souhlasím s tebou, tohle je už moc. Celkově nevkusný styling, kola sama o sobě jsou parádní, ale na tenhle rustikální offroad se prostě nehodí. Lepší je originál 😉
[odkaz]
V USA se to bude prodávat jako stylingový paket BB Edition (Brabus Bronx Edition) 😄
V USA se to bude prodávat jako stylingový paket BB Edition (Brabus Bronx Edition) 😄
Měl jsem možnost se v novém G 63 i ve starším G500 jet a na šířku je v něm
místa dost a dost. I když sezení v druhé řadě - to je trestná lavice😊
místa dost a dost. I když sezení v druhé řadě - to je trestná lavice😊
V Česku už jsem dvakrát potkal tu šestikolku géčko. To je teprve rachot.
Jinak Brabus dělá skutečně ošklivě úpravy. Ale AMG 63 je nádherné.
Jinak Brabus dělá skutečně ošklivě úpravy. Ale AMG 63 je nádherné.
všeho moc škodí, i toho dobrého, já raději klasické G [odkaz]
Počkejte až Vás zastaví Dubajské policistky >😁 [odkaz]
Počkejte až Vás zastaví Dubajské policistky >😁 [odkaz]
Mít to jen ta kola a čumák normál z MB, tak je to parádní beach buggy. A taky barvu by to chtělo jinou.
ono vobec velmi zvlastne a nevkusne posobi ten "moderny interier" vsadeny do uzkej malej hranatej 30 rocnej karoserie ... nepasuje mi tam... ani brabus v tomto pripade na pokazenie dojmu netreba 😉 ... asi by to chcelo uz nejake nove Gecko... ved ani stary beetle nevydrzal vecne a aj keby sme do neho dali moderny novy interier z novych vw tak tiez by nevyzeral dobre a preto prisiel novy beetle a po nom zase dalsi novy beetle... z terajsieho Gecka uz citit vek ... ten interier vyzera ako asi ... hm k comu to prirovnat.... asi ako ocne kozmeticke tiene na tvari 75 rocnej starenky... neda sa uz zakryt vek a zastaralost kozmetikou proste