Novinky
gil54
5
Tím s tebou pro dnešek končím.
Přejít do diskuze
webpaja
To víš že jo... Někdy bych si přál, aby byl svět tak jednoduchej jak to vnímáš ty 😄
gil54
Ty jsi psal "pár studených startů v zimě" ne já. Tak mě nemusíš školit o startování motorů F1.
gil54
Vycházím jen z informací, uvedených v pilotním článku. Stačí jen umět číst.
gil54
4000 km.
Motor nemá být totožný s F1, ale pouze odvozený od tohoto motoru.
Motor nemá být totožný s F1, ale pouze odvozený od tohoto motoru.
gil54
Ještě jsem neviděl žádné závodní auto tohoto typu, se kterým by se závodilo v zimě, kde by někdo řešil studené starty (většinou se motory předehřívají) a kde by se řešila nějak významně životnost.
Asi ti ušlo, že jde o ryze závodní variantu.
Detonační motor ? Víš vůbec co to je ? Snad jedině, že by to byla nepovedená nadsázka.
Asi ti ušlo, že jde o ryze závodní variantu.
Detonační motor ? Víš vůbec co to je ? Snad jedině, že by to byla nepovedená nadsázka.
Petrolhead_CZ
Žádné SUV nepřijede, tohle vlezdo***kovství lidem bez vkusu tahle značka nemá zapotřebí.
RWD
V reklamštině "odvozený" má pouze navodit dojem výkonů jako v F1, ve skutečnosti tam ale klidně můžou dát opět V12 a říkat že materiály a zkušenosti v tom jsou jsou odvozené z F1, to koneckonců říkají už dlouho.
WinDiesel
Tobě by prospěl pořádný ELEKTROšok. Možná by se Ti potom rozsvítilo ....
gil54
Znovu, nejedná se o osobní automobil, ale o závodní.
ZÁVODNÍ - rozumíš slovu závodní ?
ZÁVODNÍ - rozumíš slovu závodní ?
Petrolhead_CZ
Koukám, že jste se chytli na spekulace a nepodložené informace podobně jako jiný konkurenční web, kde jsem na tyhle žvásty taky reagoval.
Není jediný důvod, aby tam cpali šestihrnek, když mají k dispozici bezkonkkurenční dvanáctiválec, který jen přiostří.
Pokud se kouknete na video z Nürburgringu, kde XX projíždí, je jasné, že se jedná o V12 vyladěný na podobnou zvukovou frekvenci jako mělo FXX, nikde žádný dutý zvuk jako u F1 a svist turba, řeči o V6 v XX jsou naprosto směšné.
Není jediný důvod, aby tam cpali šestihrnek, když mají k dispozici bezkonkkurenční dvanáctiválec, který jen přiostří.
Pokud se kouknete na video z Nürburgringu, kde XX projíždí, je jasné, že se jedná o V12 vyladěný na podobnou zvukovou frekvenci jako mělo FXX, nikde žádný dutý zvuk jako u F1 a svist turba, řeči o V6 v XX jsou naprosto směšné.
Petrolhead_CZ
Tvoje obavy jsou zbytečné, žádná V6 se v LaFerrari XX neobjeví, Auto.cz přiživuje nesmyslné spekulace jako bulvární média...
flyboyeda
jsem v rozpacích, výkonnost by mohla být slušná,ale motor z f1 , to je detonační motor s minimální životností, pár studených startů v zimě a je poněm, myslím si že po fiasku v F1, které se týkalo právě motorů, to vše naznačuje ,že to bude spíš špatná zpráva
Shrnutí pro a proti
+ výkon
- zvuk
- životnost
- servis
Já bych si tam dal raději motor z Mercedesu když už teda motor z F1
>😁
Shrnutí pro a proti
+ výkon
- zvuk
- životnost
- servis
Já bych si tam dal raději motor z Mercedesu když už teda motor z F1
>😁
webpaja
Je zcela jedno co tam bude za motor, FXX bude ultimativní sportovní nářadí tak jako tak. Ty s menším důvtipem usínali s představou jak mechanici v boxu vyndavají motor z Alonsovy formule a cpou ho do osobáku.
Ať to dopadne s motorovou variantou jakkoliv, myslím, že to bude pořád nejvýkonnější "plechovka" pro okruhový závodění.
Ať to dopadne s motorovou variantou jakkoliv, myslím, že to bude pořád nejvýkonnější "plechovka" pro okruhový závodění.
Petrolhead_CZ
Tady jde o to, že Ferrari nemá jediný důvod tam cpát jiný motor, když je ta jejich nejnovější V12 ze silniční verze naprosto ultimátní pohonná jednotka, která je fundamentální částí ohromnýho úspěchu, který LaFerrari slaví u novinářů, kteří s ním minulý týden jeli poprvé a všichni netajili největší nadšení a je jasné, že to bude největší bomba a nejpurističtější náčiní z trojice.
Jinak: [odkaz] Tohle je jasná védvanáctka, takový řev nedělá nic jiného a zkušené ucho to okamžitě pozná.
Jinak: [odkaz] Tohle je jasná védvanáctka, takový řev nedělá nic jiného a zkušené ucho to okamžitě pozná.
flyboyeda
Mě to je jedno já si La XX stejně nekoupím tak je mi to vlastně šumák
jenom jsem zvědavý kdy příjde od ferrari nějaké SUV >😁
jenom jsem zvědavý kdy příjde od ferrari nějaké SUV >😁
flyboyeda
to je fuk, každopádně je to nesmysl dávat ten odvozený motor , který není z F1 do takového auta, hlavně z tak malým objemem
Hlavně že je tam nadpis jako Kráva La Ferrari bude mít motor z F1
Hlavně že je tam nadpis jako Kráva La Ferrari bude mít motor z F1
flyboyeda
Tak *, pardón Maserati SUV mít bude a bude mít motor z Ferrari
https😐/images.search.yahoo.com/images…
https😐/images.search.yahoo.com/images…
flyboyeda
všichni budou mít SUV né hned ,ale budou i Ferrari i Mclaren, teď říkají že né ,ale řeknem si za 10 let
flyboyeda
Mě se líbí jak se Renault v reklamě chlubí motory z F1, které jsou v tomto roce nejhorší a nikdo z týmu F1 nechce Renault motor ani vidět
flyboyeda
dát do supersportu motor z F1 je hovadina a čas ukáže že mám pravdu,
motor je navržený pro F1 a né pro supersport
La Ferrari je minimálně 2x těžší jak F1
motor je navržený pro F1 a né pro supersport
La Ferrari je minimálně 2x těžší jak F1
flyboyeda
víš studený start, není jenom o startování v zimě, ale startování motoru z F1 není nic jednoduchého, předchází tomu dlouhá a otravná startovací procedůra a jeden člověk by motor z F1 nenastartoval, proto dát motor z F1 do osobního auta je holý nesmysl
já vím odvozený motor z F1, takže La Ferrari se bude chlubit motorem odvozeným z F1
já bych řekl že 1,2 HTP bude taky časem odvozený z F1 >😁
já vím odvozený motor z F1, takže La Ferrari se bude chlubit motorem odvozeným z F1
já bych řekl že 1,2 HTP bude taky časem odvozený z F1 >😁
flyboyeda
Je to k smíchu že La Ferrari od Ferrari bude mít ubohou šestnáctistovku
Kharl.ANTIDIESEL
>😁
>😁
>😁
PS: nebylo by přeci jenom lepčí šópnout tam elektromotóór [odkaz] a ten kravál simulovat HI-FI >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁
>😁
PS: nebylo by přeci jenom lepčí šópnout tam elektromotóór [odkaz] a ten kravál simulovat HI-FI >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁