Novinky
4hill
8
Vzhled? Exkluzivita? Výkon? Tvrdit že neexistuje sebemenší důvod je poněkud...zaujaté? ;-\
Přejít do diskuze
SUV od VW, nebo Audi je OK, proč ho mít ještě od Porsche a dokonce i Lamborghini , to už je úplná blbost,
Někdo by na to mohl odvětit, Cayman a Macan vydělají spoustu peněz a díky tomu podpoří skutečné sportovní modely značky Porsche,
jenomže když se člověk zamyslí ještě víc, o to míň se prodá VW Tuareq a Audi Q5, Q7,takže by se přelily z VW a Audi do Porsche
Existence Cayenu, Macanu,mi příjde hloupá a existnece Hnusu Urusu je už úplně na hlavu, Lamborghini tím ztratí víc jak získá
Někdo by na to mohl odvětit, Cayman a Macan vydělají spoustu peněz a díky tomu podpoří skutečné sportovní modely značky Porsche,
jenomže když se člověk zamyslí ještě víc, o to míň se prodá VW Tuareq a Audi Q5, Q7,takže by se přelily z VW a Audi do Porsche
Existence Cayenu, Macanu,mi příjde hloupá a existnece Hnusu Urusu je už úplně na hlavu, Lamborghini tím ztratí víc jak získá
Vzhled- nelíbí se mi
Exclusivita- žádná není
Výkon- kdo si kupuje SUV kvůli výkonu
mít sportovní suv je blbost
Exclusivita- žádná není
Výkon- kdo si kupuje SUV kvůli výkonu
mít sportovní suv je blbost
Urus bude na platformě VW Tuareq
Nanuk bude na platformě Audi R8
Urus a Nanuk budou naprosto odlišná auta, která nebudou mít nic společného
jak jsi k tomu došel v tom tvým malým mozečku že je to odvozenina Uruse ?
Nanuk bude na platformě Audi R8
Urus a Nanuk budou naprosto odlišná auta, která nebudou mít nic společného
jak jsi k tomu došel v tom tvým malým mozečku že je to odvozenina Uruse ?
Mercedes suka s renaultom, BMW s pezotom, Porsche robi cayene vyrabane na jednej linke s VW a v buducnosti skodou (po novom kompletne, takze ziadne kompletizovanie v nemecku), lamborhgini tiez suv, otazka casu kedy aj s TDI....
uz sa tesim na ferrari punto 0,9t
Prisahambohu, mazda ked sa nauci kompletizovat svoje auta trochu poctivejsie ako papier, tak bude pre mna premia.
uz sa tesim na ferrari punto 0,9t
Prisahambohu, mazda ked sa nauci kompletizovat svoje auta trochu poctivejsie ako papier, tak bude pre mna premia.
Já ti přihodím, Volkswagen vyrábí pro Porsche vedle Golfu Boxster a Cayman. Nemluvě o karoseriích pro Panameru.
Proboha jak takový sociálně indisponovaný jedinec jako je eda může říct o autě, které uvidí jedině na obrázku, že není exkluzivní?
pane "nekoupil bych si" čím jezdíte? autobusem? to je ale frajeřina...
pane "nekoupil bych si" čím jezdíte? autobusem? to je ale frajeřina...