Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Mercedes-Benz G zhubne 200 kg, půjde o facelift

11 komentářů

C30AMG
Jsem příznivec vyvíjejícího se designu Mercedesu. Ale tady bych se přimlouval za zachování formy. Kéž by G zůstalo G a nepustilo se do vod GL, luxusního přetechnizovaného soupeře Range Roveru. Rád bych G nadále opravil v garáži nebo v přírodě při výpravě.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
EauRouge
Tradice nesmí zastarat, jak se říká. Klasický koncept a nová technika a technologie mi přijde jako dobrá cesta. On se od toho ani mercedes nemůže moc odprostit - zaprvé Gěčko se nemá kam "převtělit" jelikož už mají modely GL,které konkurují ve vodách luxusních SUV a hlavně kvůli trhu ve službách. Jak v bezpečnostních složkách, tak třeba v energetice jak bylo psáno výše. To je trh ve kterém je spousta peněz a je škoda ho opouštět. Pro mě rozhodně dobrá zpráva potom, co člověk každou chvíli slyší jak se Defík pomalu ale jiostě chystá do důchodu.
Gilgit
bronco
u nas je maji energetici a na nich vysokozdviznou plosinu a po praze jezdi gecko jako odtahovka jeste, takze jich par je..
KubikCv
To se mi jednou povedlo vyfotit,koukal jsem na něj jak z jara [odkaz]
Gilgit
_MT_
Profesionálním jsem nemyslel vojenské. Unimog je samozřejmě něco jiného, ale některé z rolí, které plní G, zvládne lépe. Valník, nebo vysokozdvižná plošina se na něj spíš hodí. Ale je možné, že po takovém řešení sáhli z důvodů, které mi unikají.
_MT_
Pokud vím, GL mělo původně G nahradit. Tahle myšlenka tu tedy již byla. Osobně se přimlouvám za zachování minimálně formy. Je to krásná klasika. Co se profesionálního nasazení týče, je tu Unimog.
Gilgit
Anonym
jj anebo mají obdobné Landrovery. Santany už dosluhují a jinak vídávám už jen vitary a Patrioty (jeepy ne uaz) ale to sou klasická suv jak je známe.