Novinky
Líbí se mi, jak se tu řeší, kdo si co vzal na takovou akci na sebe, když věřím, že portfolio zákazníků bude čítat všechny, od těch, co nosí oblek mandatorně, po ty co budou nosit klidně tepláky, když budou "Tommy".
Auto je to parádní, tahle modrá je pěkná na sluníčku, ale asi bych taky volil jinou barvu, nějakou, které se rychle oči nepřesytí.
Auto je to parádní, tahle modrá je pěkná na sluníčku, ale asi bych taky volil jinou barvu, nějakou, které se rychle oči nepřesytí.
u Ferrari právě začíná a mě to určitě nijak nepohoršuje, nakonec nejsem ani cílová skupina. Jen doufám, že si Ferrari ponechá 12ti válcové modely, ikdyž třeba s turbem.
😄
jestli je možné stihnout letošní kabrioletovou sezonu jinak to nejde >😁
a PR kecy o novém modelu.....jak u fauwé. Kdo udělá novou katli stejnou jako starou vyhodí jen peníze z okna.
a PR kecy o novém modelu.....jak u fauwé. Kdo udělá novou katli stejnou jako starou vyhodí jen peníze z okna.
Proč si ten článek nepřečteš celej? Jedná se o výraznou modifikaci, technicky se v zásadě o novej model jedná.
mi se nikdy vzhledove california nelíbila spolu s 612 ,ale vypada lépe než predchudce ,no počkám si až to uvidím live.... ale na FF nemaj ani obe dve dohromady...
Jinak ale auto krásný. Jako evoluce Californie je to více než dobré. Snad jen aby se z toho nestal doplněk manželek milionářů nebo movitých žen. U aut s takhle uhlazenými liniemi to vždycky hrozí.
Ale jak říkám, nevím...na uvedení modelu jsem byl jen jednou v Hiltonu a tam to bylo dost "gala".
Fotky jsou pochopitelně nasnímány před oficiální akcí..
Na slavnostním představení by oblečení zajisté mělo vypadat malinko jinak. 😄
Vidět ženskou řídit ferrari je rarita, neznám žádnou majitelku/uživatelku Californie. Naopak znám řidičky 911, takže podle této logiky je pravděpodobně 911 typické female auto.. a GT2 RS je auto pro malé děti >😁.
Je to zvláštní úkaz, fiorano je bachratější než california a nikdo ho nenazývá baby female.
>😁
Invektivy by ti šly, argumentace už je slabší, internetový tvrďáku. Ono vaření z vody není snadné 😉
Pokud nepotřebuješ čerpat, ale víš, tak kdy se sejdeme ve Scuderii? Anebo u Denzela?
Pointa není "baby", ale "female", takže neutíkej! Celá tato zbytečná polemika je o tom, že na tomhle autě není zženštilého vůbec nic a je lhostejné, zda si myslíš opak. Irituje mě pouze jediná věc a to, když mi moje empirické zkušenosti vyvrací někdo odkazující na google. Pokud chceš kvalitní debatu, hoď argument, pokud žádný nemáš, tak mě neokrádej o čas.