Videa
Sa mi páči sklamanie autora em...článku. Asi čakal niečo akčnejšie po vzore amerických filmov. 😄
Dejte pokoj s těmi videi, nebylo těch rusáků už dost? Když není o čem psát, tak běžte a otestujte nějakou sousedovu ojetinu. To přitáhne mnohem víc diskutujících. Věnujte se věcem pro autoserver zajímavým, ne hovadinám z Ruska.
Stejně tak ty články od Blesku na hlavní stránce. Já rozumím, že tam musíte nějaké odkazy naflákat, ale proč proboha bulvár a mobilní telefony? Vždyť pod tím ani nikdo nediskutuje. Když už to nesmí být ze světa aut, tak tam alespoň hoďte sport, nebo zprávy a komentáře sakra. To přece Blesk vlastní taky, tak to vyjde zcela nastejno.
Stejně tak ty články od Blesku na hlavní stránce. Já rozumím, že tam musíte nějaké odkazy naflákat, ale proč proboha bulvár a mobilní telefony? Vždyť pod tím ani nikdo nediskutuje. Když už to nesmí být ze světa aut, tak tam alespoň hoďte sport, nebo zprávy a komentáře sakra. To přece Blesk vlastní taky, tak to vyjde zcela nastejno.
Prosím zrušte články vedoucí na blesk.cz z hlavní stránky! Je to hnus takhle prznit server o autech bulvárem :-!
Kdo se ke mě přidá ?
Kdo se ke mě přidá ?
Ja som sa k tomu vyjadril kriticky uz minule....bohuzial peniaze su pre auto.cz vsetkym, co tam po povesti :-!
proste voda