Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Mustang: Šestý divoký hřebec v Evropě od 24. května

31 komentářů

flyboyeda
Trochu jsem se bál jak bude nové generace vypadat, ale dopadlo to dobře a je krásná

ono totiž udělat další model jiný a lepší je nejtěžší, navíc když předchozí generace se moc povedla

akorát před předchozí model to byla tragédie
3_diamanty
neskutocna nadhera :yes: :yes: :yes😒br />
spolu s corvettou stingray jednoducho pre mna uzasne auta.... krasna amerika
Will.I.Am
Dopadlo to nádherně. Má to koule už od pohledu. Těším se na jízdu :yes:
Magister
Ale jo nic proti němu. Mi se Ameriky líbí 😄. Mustang asi nejvíce.
Petrko
No tady vidíš ty rozdíly mezi UK a ČR. V Británii aby všichni viděli že jsi blb musíš jezdit Mustangem . Tobě stačí napsat na auto.cz repliku o autech na F a vědí to o tobě taky. A nestálo tě to víc než pár úderu do klávesnice.
Paulie88
líbí se mi jak každej kdo na takový auto nemá nazáv ty šťastlivce blbama >😁 ... jako né že by tyhle bohatý lidi nebyli občas trochu jinde ale jezdím dost často na srazy speciálně Americkejch aut tady po republice.. Mustangů tam bývá pravidelně nejvíc a ty lidi sou v pohodě a většinou to žádný boháči ani nejsou.
Will.I.Am
Ádo, toto bylo hodně slaboduchý. Až dokážeš to co Fiat, Ford a Francouzi, tak smeknu klobouk. Do té doby :no: :no: :no:
Will.I.Am
Souhlasím :yes: :yes: :yes:
fOE
pokud pojede tak dobre jak dobre vypada zatleskam. Obavam se ale evropskych cen, obavam se ze budou... evropske ;-\
Anonym
Fix or Repair Daily . Fix It Again Tony >😁
CHerokee
Jj to já taky. Jen Fordu to hrozně dlouho trvá. Předobjednávka je fajn, ale je k tomu minimum informací. Technické parametry, ceny, výbava atd.
EauRouge
Tak tak, hodně zmodernizoval. Evropské specifikace snad mají dostat tužší podvozek a ostřejší brzdy. Vzadu bude konečně víceprvek a celkově bude auto mnohem víc "evropské". Dokonce tak evropské, že z toho na amerických forech mají celkem vítr. Někde jsem četl titulek ve smyslu "Zabije Evropa Mustanga?".

Jinak takové jsou všechny ty velké atmosféry, které jim tak závidíme. Netočivý, dýchavičný a pomalý. V autě střední třídy je to ještě dobrý, ale v nějakém vetším SUV, je to děs. V dálničních rychlostech to vůbec nejede a auto se pere samo se sebou už v nějakých 130km/h. Tam není braná 3,6l s 300koníky jako sporťák, ale jako běžný motor do (pro nás) většího auta. Nový mustang,
Will.I.Am
Ta fotka má grády. Bravo :yes:
Will.I.Am
Ale prdlajs, v červnu to tady máš jako na koni.
Will.I.Am
To jsme dva 😄
Tymkoo
very funny.. 8-s
M1chal
Rád bych se projel 😄 :yes:
CHerokee
Já se obávám Fordu... už tady ty předobjednávky jsou podivné, opět vše trvá, nic se neví... jestli to bude jak s Mondeem, tak za 2 - 3 roky.
Anonym
no Uvnitř není Camaro nic moc, ale z venku mnohem lepší. A pak je tu ještě Challenger....
Ada je zase tady
Pamatuj: nikdo rozumný nekoupí auto na F: Fiat, Ford a francouzské... 😉
PKSPKS
No benzinove motory su jednoducho ine ako dieselove a aj V6, V8 ti pri otackach do 2000 velmi tahat nebude, tieto motory realne ozivaju az nad 4000 otacok.
Ja som prechadzal z 2.0 CRD 103 kW auto 1500kg na 3.6 V6 205 kW 2000kg a som bol prekvapeny, ze to auto nevie udrzat 120km/h rychlost na 6 prevodovom stupni v miernych kopcekoch.
Treba sa s tym zmierit, tie motory maju ine kvality, hodvabny zvuk, vykon v pripade potreby, neskutocna kulturnost chodu.
jupo
No neviem, mal som V8, 5,7 litra v skoro 2 a pol tonovom SUV. Točivé to bolo v pohode, o dýchavičnosti nemohlo byť ani reči a stovku to v pohode dalo pod 7 sekúnd. A to bola iba klasická mercedesovska 5 stupňová prevodovka.Nehovoriac o pružnom zrýchlení kde zo 100 na 160 to vystrelilo ako raketa. Nový 8 st. automat s týmto motorom je jednoducho paráda. Ameriky nemali problém s motormi ale s prevodovkami, ktoré vo väčšine prípadov pomerne úspešne zabíjali potenciál motora. Sám som pred mesiacom podstúpil vcelku brutálny downsizeing a presedlal som na V6 s 3,6 litrami a 8 st. prevodovkou a potenciál motora sa prejavil vcelku príjemne. Niesom žiadny športovec a tak pri SUV s hmotnosťou skoro 2,5 tony mi zrýchlenie na sto za necelých 8 sekúnd príde tak akurát.
Anonym
Víceprvek už měl Mustang dávno, ale pouze verze SVT Cobra nebo Shelby >😁
PKSPKS
Ja nim chodim do prace teraz. 2014 V6 manual... Predvcerom 150km spotreba 7,5l/100km.
wakantanka
Keď bude dopyt bude tu raz dva. Len mám tiež obavy o tie ceny.
Magister
Předpokládám, že šlo o minulou generaci s jednoduchou nápravou vzadu. POdle některých zpráv - snad tomu tak bude, nový mustang bude mít vzadu víceprvek a bude o něco menší a hlavně lehčí. Tak, aby měl úspěch i v Evropě.
tracerek
Mustangem jsem mel tu cest jezdit ted 3 tydny v kuse a musim rict, ze je to hrozne auto. Byla to klasika 3.6L a 300bhp v automatu, otackomer sice do 8tis, ale kvuli spotrebe toci 1-2tis. Jakakoliv reakce na seslapnuti plynu vyskera zadna az do momentu nez se rozhodne podradit, pak zjisti, ze je to malo, tak podradi znova. Rizeni je spis otrava a nuda, nez zabava, auto je tezke. Clovek ma pocit, ze ze zatacky pri vyssi rychlosti vyleti. V 90ti km/h sem tak mel pocit, jako bych jel spis 130 jak auto bylo neklidne.
Takze vypada urcite krasne, ale po tehle zkusenosti musim rict, ze do ameriky bych rozhodne nesel.
Magister
To by bylo fajn, ale co já vím, tak až příští rok a to je i v oficiálních prohlášeních pro Evropu.
Magister
Nesouhlasím. Mi se Mustang líbí nejvíc. Corvettu těsně za to a Camaro za mě vůbec. Špatný výhled jak z bunkru, tisice plastových budíčků, co vypadají jak made in china...to mě nepřesvědčilo.
Ada je zase tady
Ale kdepak. Tohle auto jen o svém majiteli prozradí omnoho víc, než by si dotyčný přál... >😁

Pamatuji si na svého britského kamaráda, který přitom, co jsme se kdysi jeho novou Vectrou prodírali zácpou kdesi na M25, pronesl v odpovědi na moje upozornění na vedle jedoucího Mustanga (říkal jsem mu něco v tom smyslu: koukni na to fáro) asi toto: "copak to auto, ale podívej se na toho řidiče". Odvětil jsem, co jako má s tím řidičem být? Jeh replika byla: "dobře si ho prohlídni, ať vidíš, jak vypadá britský blb". Dnes, po cca 20-ti letech konstatuji, že kamarád měl pravdu. :-!
Anonym
Vette je úplně někde jinde..... A bohužel i Camaro, tohle se designově nepovedlo :no: