Novinky
si kupovat Rolls Royce - když je to BMW
Proč si kupovat Ferrari, když je to Fiat? A Lamborghini, když je to Audi? A Bentley, když je to WW? A Jaguar, když je to Tata? Větší blábol jsem už delší dobu nečetl.
Lamborghini a Bentley je Audi to máš pravdu, tím to ale končí
Tak povídej a přeháněj co konkrétně je stejný na Phantomu a BMW. Už se těšim 😄
minimalne motory a prevodovky jsou od BMW
Převodovky jsou 8 st. ZF a ty jsou v daleko více vozech, než jen v BMW. Motory konstrukčně vycházi z V12 BMW, ale identické nejsou. [odkaz]
Převodovka neni vod BMW ale ZF Friedrichshafen a i s motorem je to trochu jinak než si představuješ [odkaz]
pise se tam ze motory vyraby BMW a dodava BMW, tazke zrejme budou od BMW, psal jsem snad neco jineho? navic tam pisou ze i karoserie je od zapadnich sousedu
ja nikde nepisu ze jsou identicke s tim co se pouziva ve vozech BMW, ale ze jsou od BMW 😉
ja nikde nepisu ze jsou identicke s tim co se pouziva ve vozech BMW, ale ze jsou od BMW 😉
Hybrid je jak smartphone, první se tomu všichni smáli a nad nokiu 3310 nebylo, pak to každý musel mít 😄 ... nějaké SOP je na 2016 ale co to přesně zatím nevím.
popravdě řečeno vždy mne děsí když firma něco "musí", kdy firma místo toho aby sledovala potřeby a požadavky lidí kteří ji živí, tedy jejích zákazníků musí sledovat potřeby a vrtochy různých zájmových skupin, úředníků a vlád...kteří se v dnešní době nespokojí s tím že ty firmy budou danit ale začnou jim kecat do toho kolik jakých žen má sedět v představenstvu, jaké mají být emise výrobků, které vyrábí...a to je bohužel jen začátek :no: