Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan 370Z Nismo: Vylepšení pro modelový rok 2015

26 komentářů

Klaudius
Už tohto primitíva zabanujte, kto má stále umývať monitor od tých jeho splaškov?
3_diamanty
biela farba podla mna Z-etku sedi viac ako ta klasicka orandzova 😉

vzhladovo je toto nismo pre mna atraktivnejsie ako carrera :yes:
XTad
Klasicka orandzova byla spis spojena s 350kou, kteremu velice slusi.
grifith
Chudáčku, bolelo to moc? A kde ti tu amputaci mozku provedli? Protože normální člověk po chvilce otravovat přestane, ale u tebe to je už extrémní ...
patrikzx
by ma zaujimalo cim jazdis ? na kole?
pelikoš
k nakousnutí.výborná práce.
Sheddow
Hmm, z tohoto uhla sa mi to troška podobalo na porsche , ale s inými svetlami... je to síce subjektívne, ale radšej mám keď športové auta vyzerajú viac ako sedan než hatchback..
Mistr XX
Exteriér sem jim povedl na výbornou, moc se mi líbí. Měly by tam být lepší pružiny, vylepšené jsou i brzdy, nové sedačky,... Líbí se mi moc, ale radši si našetřím na GT-R (vzhledem k tomu, že už jedno Z mám) 😄
Kharl.ANTIDIESEL
když
budete
poctivě
pracovat
podivejte
jak
se

žít [odkaz] [odkaz] [odkaz]
😉
Kharl.ANTIDIESEL
A

N E Z Á V I Ď T E Č É Š I !!!

>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Kharl.ANTIDIESEL
no to taky 😄 podle nálady, teslou, baworákem, vlakem, na bruslích, na koze >😁 >😁
Kharl.ANTIDIESEL
A
UTIKÁME
HO
KOUPIT !! [odkaz] [odkaz] >😁 >😁 tozrovna popelnicekprdu, šetřete radši na něco pořádnýho 😉 [odkaz] [odkaz]

>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
pelikoš
už mě to funguje a je klid :-!
pelikoš
výstižná reakce 😉
igorvrazic
hmmm!!! 😄
iudex
Skús po slovensky, nie po východniarsky, Ty "orandzová". >😁
pelikoš
každý kdo je trochu soudný tak v této souvislosti nevytahuje spojení nissan-renault, ikdyž i renault má hodně zajímavých aut.
bravo nismo :-!
mikinko
Odkedy sa Nissan spojil s Renaultom... 😄 😄 😄 čakám kedy to tu niekto vytiahne a nič?
V tomot segmente ma Nissan historiu od Datsunu 240Z - cca 5O rokov dozadu? Takže má čo ponúknuť.... neporovnávajme toto športové autíčko so supešportmi ani s oblými "škatuľkami" na podvozku golfu... škoda že toľko teraz nemám....
pelikoš
naštěstí je design subjektivní věc a mě se líbí mnohem víc nissan 😉
CHerokee
Možná budou o něco dražší, ale nebude to velký rozdíl...toto autíčko bude tak kolem 1,3 snad. Nicméně design za evropským hrozně pokulhává.
pelikoš
souhlas 😉
pelikoš
jaguar je podle mě trochu jiná kategorie a porsche bude asi za jiný peníze
pelikoš
skvělá volba :yes:
Johnnn
Já jsem takovéto hňu*y vyřešil hate-listem. Stači kliknout na jeho profil a tam je na to funkce.
Mistr XX
Něž tohle "prdítko" si radši za ty nemalé prachy koupím pořádné auto, kde si můžu v klidu zapnout klimatizaci s rádiem a nestrachovat se o to, jestli mi to vycucá baterku, než dojedu do cíle 😉
CHerokee
Nepochybně s tím bude parádní jízda, jen asi trochu tvrdá na naše cesty. Nicméně nemůžu si pomoct, co se designu týká, tak tam prostě pokulhává. Tohle auto bude už za balík a když se vedle toho postaví třeba Cayman nebo F-Type V6, tak to je je úplně jiné kafe a i radost pro oči.