Novinky
Klaudius
4
Už tohto primitíva zabanujte, kto má stále umývať monitor od tých jeho splaškov?
Přejít do diskuze
biela farba podla mna Z-etku sedi viac ako ta klasicka orandzova 😉
vzhladovo je toto nismo pre mna atraktivnejsie ako carrera :yes:
vzhladovo je toto nismo pre mna atraktivnejsie ako carrera :yes:
Chudáčku, bolelo to moc? A kde ti tu amputaci mozku provedli? Protože normální člověk po chvilce otravovat přestane, ale u tebe to je už extrémní ...
Hmm, z tohoto uhla sa mi to troška podobalo na porsche , ale s inými svetlami... je to síce subjektívne, ale radšej mám keď športové auta vyzerajú viac ako sedan než hatchback..
Exteriér sem jim povedl na výbornou, moc se mi líbí. Měly by tam být lepší pružiny, vylepšené jsou i brzdy, nové sedačky,... Líbí se mi moc, ale radši si našetřím na GT-R (vzhledem k tomu, že už jedno Z mám) 😄
A
UTIKÁME
HO
KOUPIT !! [odkaz] [odkaz] >😁 >😁 tozrovna popelnicekprdu, šetřete radši na něco pořádnýho 😉 [odkaz] [odkaz]
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
UTIKÁME
HO
KOUPIT !! [odkaz] [odkaz] >😁 >😁 tozrovna popelnicekprdu, šetřete radši na něco pořádnýho 😉 [odkaz] [odkaz]
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
každý kdo je trochu soudný tak v této souvislosti nevytahuje spojení nissan-renault, ikdyž i renault má hodně zajímavých aut.
bravo nismo :-!
bravo nismo :-!
Odkedy sa Nissan spojil s Renaultom... 😄 😄 😄 čakám kedy to tu niekto vytiahne a nič?
V tomot segmente ma Nissan historiu od Datsunu 240Z - cca 5O rokov dozadu? Takže má čo ponúknuť.... neporovnávajme toto športové autíčko so supešportmi ani s oblými "škatuľkami" na podvozku golfu... škoda že toľko teraz nemám....
V tomot segmente ma Nissan historiu od Datsunu 240Z - cca 5O rokov dozadu? Takže má čo ponúknuť.... neporovnávajme toto športové autíčko so supešportmi ani s oblými "škatuľkami" na podvozku golfu... škoda že toľko teraz nemám....
Možná budou o něco dražší, ale nebude to velký rozdíl...toto autíčko bude tak kolem 1,3 snad. Nicméně design za evropským hrozně pokulhává.
Já jsem takovéto hňu*y vyřešil hate-listem. Stači kliknout na jeho profil a tam je na to funkce.
Něž tohle "prdítko" si radši za ty nemalé prachy koupím pořádné auto, kde si můžu v klidu zapnout klimatizaci s rádiem a nestrachovat se o to, jestli mi to vycucá baterku, než dojedu do cíle 😉