...co čekat od Nissan fanatika 😉 . Pro mě jedno z největších jízdních zklamání.
King
1
Vzácně s tebou musím souhlasit. 😉 Design, jako by si to dávalo X6 jako předkrm, uvnitř plastové zlo a jízda opravdu politováníhodná. V kombinaci s neschopností 4x4 vyjet z asi 15cm vrstvy sněhu se mi už FX opravdu nelíbí. 😒 Vzhledem k prodejům v USA i tady asi nejsme sami.
Nove Milla Giri
0
...mozno pravda, ale kolega nepise o jazdnych vlastnostiach, ale o krase 😉 Inak toto auto uz potrebuje nastupcu ako sol.
webpaja
1
Krása a FX nejde dohromady 😉
Nove Milla Giri
0
Krasa je v oku pozorovatela, pisal Platon 😉
Mig_35
0
Fakt se ti nelíbí? FX je neuvěřitelně nadčasové, hlavně první generace vypadala oproti současné produkci naprosto úžasně.
Taky bych ho považoval za předchůdce X6, podle mně je to první crossover tohoto druhu vůbec...
Pohon všech kol je stejný jako v GT-R, tzn. zadek trvale, předek při prokluzu. Nic lepšího snad být nemůže. Že by se to nemohlo vyhrabat ze sněhu se mi nechce věřit /tady už nereaguju na tebe😄
Marshall27
1
Infinity vždycky mělo, má a podle mě i mít bude neotřelý, nápaditý design, který je pro většinu Evropanů zvlášť Čechů naprosto nedoceněný....většina Čechů je zvyklá na design VW a spol.
Taky bych ho považoval za předchůdce X6, podle mně je to první crossover tohoto druhu vůbec...
Pohon všech kol je stejný jako v GT-R, tzn. zadek trvale, předek při prokluzu. Nic lepšího snad být nemůže. Že by se to nemohlo vyhrabat ze sněhu se mi nechce věřit /tady už nereaguju na tebe😄