Novinky
Tuším že jim tenkrát "stačilo" pět.
Niekedy nikto nemal problém s 5 stupňovým automatom , keď prišiel 6. stupeň všetci jasali , teraz je im 9 málo ... To som zvedaví kam sa dostaneme , osobne si neviem predstaviť , žeby mi auto preradilo do 50km/h 9 krát.
Však ten 6ti stupnový automat plně stačí, 8st se dává jen kvůli nižší spotřebě a v rámci toho, že někdo chtěl být invoátor a první a ostatní se musí hend o***t, aby nevypadali zaostale.
Mám 8° a necítím nějakej diskomfort. Hladký, jemný. Ještě před nedávnem velebená 6° ZF je citelně horší než její novější sestra.
Tuším, že za strop bylo označeno 10°...
Tuším, že za strop bylo označeno 10°...
Mě ta 6st 6HP26 řadila a řadí v jagu a bmw sametově, pravda u jagu až po ohrátí aTF, což jak sem se dočetl je závada na měniči. Je docela zajímavé, že tou závadou trpěly jen ZFka u jaguarů. Na netu sou kolem toho celkem vleklé diskuze, někde navrhoval překalibrovat sw převodovky, jiný že repasovat měnič, každopádně když se ujelo tak 8 km, začlo to řadit jak víno bez nejmenších rázů a sametově.
me us ani nenapda duvod proc mit manual? snad jen do nejakeho slabsiho sportaku kde se da jeste ta sila ukvedlat, do limuziny jedine automat, do supersportu jedoine automat, do mestskeho auta jedine automat, do SUV a podobnych hracek zas jen automat
opravdu s manualem bych dnes chtel asi jen neco jako Lotus Elise nebo nejaka MX5, ale asi by me to bavilo kvedla taky jen chvili, kdys si vezmu treba asi nejultimatnejsi stroj co jsem mohl kdy ridit, tedy GTR, tusim rocnik 2011-12, tak tam bych automat nechtel ikdyby nanej jeste automobilka prizpivala, behem prvnich asi 10-12 sekund jsem tukal do praveho padla 5x a nedovedu si predstavit ze bych musel 5x smrdlat s radickou a jeste u toho tapat do spojky a jeste myslet nato ze jsem v prvni zatacce, a jak jsem se * s tim autem pobalil na Brnenskem okruhu >😁 budoucnost je proste v automatu
opravdu s manualem bych dnes chtel asi jen neco jako Lotus Elise nebo nejaka MX5, ale asi by me to bavilo kvedla taky jen chvili, kdys si vezmu treba asi nejultimatnejsi stroj co jsem mohl kdy ridit, tedy GTR, tusim rocnik 2011-12, tak tam bych automat nechtel ikdyby nanej jeste automobilka prizpivala, behem prvnich asi 10-12 sekund jsem tukal do praveho padla 5x a nedovedu si predstavit ze bych musel 5x smrdlat s radickou a jeste u toho tapat do spojky a jeste myslet nato ze jsem v prvni zatacce, a jak jsem se * s tim autem pobalil na Brnenskem okruhu >😁 budoucnost je proste v automatu
Na druhou stranu, tam kde zbytek premie na manual uz rezignoval je fajn ze alespon BMW jeste svym pravovernym dopreje moznost volby, ne? 😉
Možnost volby je i u nás, jak vidíš, tak v jůesej si lidi myslí, že s manuálem je to echtovnější sporťák.
Moderní automaty nedávají moc prostoru pro diskusi, jestli je lepší manuál, nebo automat, za mně v 99% najetých km automat, a kdybych měl i pádla, tak po manuálu ani nevzlyknu 😄
Ostatne, ten pomer tech 90% pro automat mi tak nejak i sedi, k 90% motorizaci bych ho taky volil, ale zrovna tak jsem rad ze k tem 10% je furt k dispozici manual bo prave tam dava smysl.
Ale je zajímavý, že nějakej vedoucí vývoje (myslím) v BMW M GmBH jezdí em-šestku v manuálu. Na konkurečním webu s ním byl rozhovor.
Ale taky spis sazim na nasazeni DCT.
Proto mně překvapuje, proč nepřejde BMW na novější 9-stupňový automat. Podle mého ZF dříve nebo později přestane osmikvalt vyrábět a přejdou tak jako tak...
Pokud vim nebyl planovan jako nahrada klasickych 8hp, ale doplneni portfolia.
[odkaz]