Novinky
ale aj v usa to auto prekvapi a bude mat uspech, vyzera vskutku skutocne slusne
este by nas v eu mohlo zaujimat ze ta nova verzia motora CRDi o vykone 149kw uz splna aj emisnu normu euro 6 a tak pravdepodobne coskoro tento motor nahradi doterajsiu 145kw verziu v eurospkych santa fe a sorentach ... ci pride aj model carnival do eu zatial asi nikto nevie, ale ten crdi motor z carnivala sa uz coskoro urcite objavi v europe
este by nas v eu mohlo zaujimat ze ta nova verzia motora CRDi o vykone 149kw uz splna aj emisnu normu euro 6 a tak pravdepodobne coskoro tento motor nahradi doterajsiu 145kw verziu v eurospkych santa fe a sorentach ... ci pride aj model carnival do eu zatial asi nikto nevie, ale ten crdi motor z carnivala sa uz coskoro urcite objavi v europe
Nevadí ti zvětšení auta? Na co...jak říkáš ty sám?
U takéhoto typu auta, sa každý centimeter v nejakom smere počíta ako plus >😁 Ale chápem že narážaš na Topperove pripomienky k iným modelom od iných výrobcov >😁 Svojím spôsobom má ale pravdu, auto do mesta a vyrastie na veľkosť pomaly hatchbacku strednej triedy ... to je mierne povedané choré. Na druhej strane rozumiem výrobcom, lebo zákazník chce čo najviac za čo najmenej, takže chyba asi bude niekde medzi tým >😁
No, ešte uvidíme, či a čo pripravia pre Európu. Desel 2,2 litra je pre takýto veľký voz vcelku adekvátnym riešením, ale nemal by byť jedinou ponukou.
Ale zabudol som ešte oceniť kufor, aj keď sa dá z týchto fotiek iba odhadovať - tri rady sedadiel a veľký kufor za nimi len tak niekto neponúka.
sedis vyssie vzadu a tak mas aj okna mensie a linia ide vyssie... nic nove u mpv [odkaz] [odkaz] .. posobi to cele stylovo sportovo a detom sa bude intimita vzadu pacit
ale aby si nepovedal ze som svina tak jedno riesenie pre teba mam [odkaz]
A k poslednému riadku - na podobné žartíky musíš ešte dorásť, pretože aj tie musia mať hlavu a pätu. Neviem, čo si tým dokazuješ, ale nič pozitívne mi z toho nevychádza.