Novinky
twistedTSD
2
V 50 km/h snad za určitých okolností ze zatáčky vyletět nemůžeš?
Přejít do diskuze
megacruiser
Přesně to jsem chtěl napsat. MB se s velkou slávou po 20 letech dostal na technickou úroveň Xantie Activa. Princip i technologie jsou stejné. Mimochodem, doporučuji svezení v C6, kde je pokrok od Xantie jasně patrný - komfortem jízdy se na ni německá konkurence prostě nechytá. Co jsem tak slyšel, kdo se v C6 svezl, ten si ji buď koupil, nebo ji alespoň chce :-) To auto neuvěřitelně žehlí jakoukoliv cestu, dokonce tam nejsou cítit ani příčné prahy. Na D1 je ideální. Díky předsudkům se ale moc nechytlo.
Radek_89
Proc ostatni automobilky nevymyslely svuj airbag a kopiruji to od MB, ktery to poprve uvedl do osobniho vozu?...Takhle o tom prece nemuzes vubec uvazovat.
megacruiser
C6 se těžko srovnává s čímkoliv. Je to taková labutí píseň hydropneumatického pérování. Znám starou C5 - ta když se odemkne, tak se zvedá jakýmsi otřesně hlučným čerpadlem. Měla taky hrozně poruch. C6 má asi nějakou tlakovou nádobu, protože reaguje a mění výšku okamžitě a kdykoliv. Nerovnosti filtruje neuvěřitelně - dostalo mě přejíždění prahů a větších hrbů - auto spočítá, kdy bude hrb pod zadním kolem a sníží na okamžik tlak. Taky interiér je dost luxusní - jsou tam velké kusy pravého leštěného dřeva, žádný plast s dekorem. Fakt doporučuju si C6 zkusit třeba v nějakým bazaru - normálně se tomu nechce věřit, ale mnohem dražší BMW a MB jsou proti ní kostitřasy.
_MT_
Vím, že tohle řešili u vlaků. Když nebyly uvnitř zatáčky cítit, tak se lidem dělalo při pohledu ven špatně. Museli tedy udělat kompromis. Člověk nepotřebuje pocítit zatáčku plnou silou, aby bylo vnitřní ucho spokojené.
eXp10it
Zajímalo by mě jak je na tom člověk v takovém autě s kinetózou. Spousta lidí má problém, že když se nedívá na cestu a houpe to s ním tak je mu zle = kinetóza (typicky práce na počítači v autě kdy se člověk nedívá na cestu, jízda autobusem, letadlem, lodí když nemá možnost se dívat ven). Jenže ono to funguje i naopak a totiž, že pokud člověku předkládáme zrakový vjem pohybu, ale pohyb se nedostavuje je mu blbě taky... (simulátory, kino, oculus rift, pohb ve vesmíru.)
Anonym
Nechci ti kazit náladu, ale první airbag měl GM v roce 1974, a můžeš si počíct dále [odkaz]
MariAchi
Jo tu.
Ja myslel, že ich maju vjec, ale asi ne, tak se včil opiču po motorkařach >:D
Ja myslel, že ich maju vjec, ale asi ne, tak se včil opiču po motorkařach >:D
frite
Už týden mám současnou C5, tak by mě zajímalo - je velký rozdíl mezi C5 a C6 co se týče komfortu? Protože už tak mi přijde komfort k neuvěření (i to za kolik ho Citroen prodává - v pozitivním smyslu).
Včera jsem musel sednout do Octavie a vylezl jsem znechucen vibracemi, natřásáním a hlukem - a to jsem v ní jezdil 4 roky a nevadilo mi to ;-\
Včera jsem musel sednout do Octavie a vylezl jsem znechucen vibracemi, natřásáním a hlukem - a to jsem v ní jezdil 4 roky a nevadilo mi to ;-\
_MT_
V Xantii jsem nikdy nejel, ale myslel jsem, že pointou Activa bylo, aby se auto nenaklánělo. Čekám, že tohle bude něco jako [odkaz] , kde je cílem zmenšit sílu vytlačující posádku ze sedadla a zlepšit tak komfort. Jen to zvenčí za jízdy vypadá zvláštně. V tomhle případě prý bylo inspirací Pendolino. :-)
twistedTSD
Tak Xantia se pokud vím, nenakláněla pro změnu vůbec, respektive pouze zanedbatelně.
webpaja
Pokud chceš primárně od auta ve střední třídě pohodlí, pak určitě dobrá volba. ;-)
webpaja
Problém je, že M-B ta auta reálně vyrábí...C6 už skončilo. Dojelo na spoustu věcí, tou nejhorší bylo "šérování" interiéru s tehdejší C5.