Videa

Zpět na článek

Video: Volkswagen Golf GTI, Tanner Foust a spousta kamer GoPro

18 komentářů

Will.I.Am
Nikdy jsem ni takovýho neviděl. Nejdřív jsem si říkal, kterej blázen na kastli nasází tolik GoPro kamer a proč, ale výsledek je neuvěřitelnej. Za scénář, kameru a možnost měnit obrazy :yes: :yes: :yes:
darkaber
Hodne slaby...
"Radobykopie" gymkhana s "radobypribehem" - sorry, ale Ken Block to umi mnohem lip
Will.I.Am
Tak vo tom žádná, s tím souhlasím. Toto je ale přece něco úplně jinýho, touto optikou bych Kena neposuzoval, to je jinej kalibr :yes: Ale kluci uměj, to se musí nechat :yes:
xjara
Uvedomte si jednu vec. Ken Block (nechci tim rozhodne rict, ze to neni borec) jezdi s upravenym autem a ne seriovkou na dalnice, gymkhanu jede mnohokrat a ohledne jinych soutezi napr rallye uz mu to tolik nejde. Tanner Foust co jsem ho videl na zivo pri rallyecrossu to s autem rozhodne umi rozhodne lepe.
GTI
:yes: :-! :-!
Will.I.Am
>😒] :yes:
Will.I.Am
Tentokrát ti to sedí parádně >😒] Nomen omen >😒]
holden_holden
a az nebudes psat nic tak to bude ty tupy omezeny hovado uplne OK
iudex
Umravni sa, nie si doma v šenku.
Petrko
jásá. Koupí Golf dostane kameru. Možná to sníží pokles prodejů Das Auto v USA.
Will.I.Am
>😒]
jupo
Obavam sa ze neznizi, Das Auto nemá čo ponúknuť. Golf je v amerike malé a drahé auto, s nadpriemernou poruchovosťou. Ani GTI to nezachráni.
Gvick2
Reklama fajn, ale zajímavější informace je, že Golf absolvoval v US crashtesty IIHS
[odkaz]
Střelec
Ty voe, 1450Kg 8-s To tam asi zapomneli pribalit tu superlehkou MQB >😁
Nebo to spise bude asi hodne vystuzeny oproti evropske verzi, aby to nebyl propadak na Small overlap front nárazu 😉
robert78
Kde se v jejich verzi GTI vzala mechanická ruční brzda??? wtf 😲

S evropskou verzí, která má jen elektronickou by to takhle neměl šanci zajet...
Ham.
US verze GTI má ruční brzdu.
[odkaz]
robert78
ano, píšu, že s EU verzí by to zajet nemohl z důvodu pouze elektronické
Choochoo
Trocha kultruniho zvuku na spraveni chuti >😒]
[odkaz]