Novinky
zlysoused
0
To si s tou britskou značkou nemohli koupit i pár britských designerů? Tahle parodie na Renault je strašná.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ji/Ri
0
On ti tvůj pohled přijde narovnat mladý komunista giglit.
twistedTSD
0
Mně se líbí, ačkoli v prvnim okamžiku jsem jej diky masce považoval za Fluence.
Už mi to kouzlo chajňanů konečně došlo. Předstihli dobu. Kdo kupoval někdy auto tak ví, že je třeba volit priority, dělat kompromisy. Kuci vod rejzovyho pole to maj hele v maliku. Napr. tohle: koupíš ToyotuRenault MG, Mazdu... tímto omluva mladokomunistovi Gilgitovi, promiň, už to chápu ... toyo X5 a pod. Teď vážně...vypadá dobře, technika přiměřená účelu, je třeba si uvědomit pro jaký trh je primárně určeno. Za mě 3, 5 hvězdiček. Neukradl, koupili, pokračují ve značce...tak to má vypadat...
Gilgit
[odkaz] ...
rozhodne nevyzera zle, plynovu vzperu nema ani najlepsie auto galaxie octavia ....
akurat ze sedany v eu moc neletia, hatch bude asi zaujimavejsi .... som zvedavy na hatch
rozhodne nevyzera zle, plynovu vzperu nema ani najlepsie auto galaxie octavia ....
akurat ze sedany v eu moc neletia, hatch bude asi zaujimavejsi .... som zvedavy na hatch
😒
Gilgit
Kdo měl rád klasiku MG, tak mi rozumí... Totální zprznění značky... Co Ty, kdy si koupíš čínské auto? Nebo ho už máš? Sebevrah? >😒]