Novinky
Jo jo, mě se to líbí. Nejdřív jsem to auto vyřadil z možných kandidátů na moje nový auto, protože na webu klubu Mitsubishi psali o problémech s lakem. Pak jsem si ale prošel pár jetejch aut a není to tak hrozný. A už jsem se i smířil s tím, že bych neměl 4x4, protože na něj jednoduše nemám (hypotéka, děti a tak 😄 ) a že to bude dvoukolka a že se někdy dostanu do situace, že mě na sněhu předjede OII 4x4. Ale s čím jsem se zatím nesmířil, je motor 1,6. Raději bych 1,8 v benzínu.
Jo a proč ASX? Jednoduše proto, že naše město o 16000 obyvatelích není schopný udělat v naší ulici pořádnej asfalt, takže jezdíme po vymletý šotolině a utrháváme si lízátka atp. 😄 Takže dvoukolka stačí jen je potřeba vyšší světlá výška. A stav silnic v ČR taky není úplně růžovej, navíc se mi u ASX líbí, že to má víceprvek vzadu i jako dvoukolka a velikost pro naší rodinu akorát.
Jo a proč ASX? Jednoduše proto, že naše město o 16000 obyvatelích není schopný udělat v naší ulici pořádnej asfalt, takže jezdíme po vymletý šotolině a utrháváme si lízátka atp. 😄 Takže dvoukolka stačí jen je potřeba vyšší světlá výška. A stav silnic v ČR taky není úplně růžovej, navíc se mi u ASX líbí, že to má víceprvek vzadu i jako dvoukolka a velikost pro naší rodinu akorát.
podobný problém mal kamarát s Outlanderom ale zase bol spolahlivý ale servis bol trochu drahší...ale tak radšej drahší servis raz za čas ako lacnejší servis a stále.
Ádo Ádo...co z tebe bude??!!