Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nissan se nakonec opravdu stal jediným poskytovatelem taxi v New Yorku

Když přišlo nařízení, že všechny taxíky v New Yorku by měly být Nissany, strhla se proti tomuto kroku obrovská vlna nevole. Po několika soudních však ulice velkoměsta opravdu zaplní dodávky NV200.
Zpět na článek
16. 6. 2014 14:37
Fordy...
kdykoliv vidím ve filmu New York, tak tam prostě patří ty kultovní Fordy Crown Victoria.. nemůžu si pomoct,ale bez nich už to v těch ulicích nebude tak "americké" >:D
16. 6. 2014 16:29
Re: Fordy...
No to bude pro Amíky rána. Místo "jejich" aut, budou jezdit Japonskou dodávkou ;-)
16. 6. 2014 14:43
Re: Fordy...
Asi jo, ale staci par filmu s nissanem a bude to ok. Pred fordy byly symbolem caprice, jeste drive checker marathon... Ale je fakt, ze japonska dodavka vedle americkych V8 sedanu pusobi trochu nepatricne. Smutne je tohle [odkaz] dveste kousku mohlo tu premenu vozoveho parku aspon trochu zmirnit.
16. 6. 2014 20:17
Falošná demokracia
Rovnaké práva pre všetkých - blbosť. Vlastný trh si treba strážiť. Pripustiť japonský monopol v srdci Ameriky je na hlavu.
16. 6. 2014 19:02
Re: Fordy...
a jak muze v Americe v americkem rizim motorsport zavodu jezdit jako PaceCar hybridni japonec? >:D
Avatar - Achernar9
16. 6. 2014 18:03
Re: Fordy...
Taky to vidím jako katastrofu ! Jak může v Americe jezdit jako taxál japonská dodávka ? :no:
16. 6. 2014 19:21
Dobry biznis pre Nissan
Stale nechapem ten dietny zadny naraznik a plechy az po asfalt.
Autoklampiari si vsak pridu na svoje. ;-)
[odkaz]
16. 6. 2014 20:31
Amerika
By mě zajímalo co na to říká Obama, kterej Americkou ekonomiku i automobilky hodně podporoval a podporuje. Tohle je vysloveně hnus. To mám jet jako na dovolenou do New Yorku a jezdit tam v podělaným Nissanu? Né fakt dík ... :no: :no:
16. 6. 2014 20:28
Si děláte prd** ???
Jet teď do New Yorku tak se asi pobleju ... Amerika si se*** na vlastní hlavu. :no: :no: :no:
Avatar - pumpkin
17. 6. 2014 10:46
Chyba Fordu?
Výberu NY taxíkov predsa predchádzala súťaž. Ford do toho išiel so starým Connectom a jednoducho nevyhral. Neviem aké je pozadie, ale podľa mňa to vo Forde jednoducho nestihli, tak sa teraz aspoň snažia už s novým Connectom osloviť menšie spoločnosti na predmestiach.

Inak v článku by som uvítal viac info a hlavne širší kontext lebo nikde sa nespomína, že vo finále boli len malé dodávky, už žiadne sedany a prečo je to tak (spomenúť teda aj nejaké kritériá výberu) a že nové taxíky ktoré dodá Nissan sa vyrábajú v Mexiku.
Hlbšie do toho nevidím, ale príde mi že Ford jednoducho premárnil príležitosť. Škaredé NV-čka sa tak budú rozmáhať a možno aj v Londýne.
17. 6. 2014 09:03
Zavedeni jednoty
Me se tento napad na jednu stranu libi, Sice nemusi to byt hned jen jeden druh a jedna znacka, ale sjednoceni bych zavedl u nas. Treba 3 druhy taxiku a stejna barva pro vechny. Tady pak zavoleta taxi od jedne spolecnosti a prijede rozvrzanej renault 19 a zavolat za tyden tu samou sluzbu a prijede pro vas novej superb, dalsi tyden mrtva felicie a pak zase octavie....a nevite, zda vubec v tom aute dojedete....Me se libilo v Londyne, tam taxi vsichni stejne a kdyz jine, tak to byla hotelova limuzina....tak bych to udelal u nas, treba 3 druhy ve velikostech sedan, velke combi a velke MPV....