Ekonomika
Velká chyba,že Škodovku nekoupil tenkrát Renault 😢 .Dnes by z ní byla Dacie a daleko více zaměstnaných lidí,daleko lepší auta :yes:
Kdbych nevěděl, co jsi zač, dal bych ti palec hore za silně ironický příspěvek. Bohužel, ty to myslíš vážně. >😁 :no:
Škoda, že neděláš obchoďáka a těch 60tis.km ročně nejezdíš Dacií! Já osobně by jsem dal raději výpověď. 😒
A Ty těch 60 tis. km najezdíš škodovkou? To máš dvě, abys je střídal se servisem?
Ty litrový oturbíčkovaný mr.dky, kterým říkají motory, to nedají >😁
Ty litrový oturbíčkovaný mr.dky, kterým říkají motory, to nedají >😁
Já škodu nemám ale min. 90% cesťáků ano.
Já ano, 66.000km/rok. S Octavií 1,9TDI a jsem spokojený.
Mimochodem aktuálně 473.500 a naprosto bez závad (klop-klop) včetně původního turba, spojky atd.
Ono jde i o to zvolit správný motor a pro nájezd 50.000km/rok nebudu volit 1,2TSI nebo 1,6TDI.
A pokud můžu srovnávat např. s stejně starým C-klasse (mám možnost s ním sem tam jezdit) tak co se týká komfortu si ty dvě auta nemají co vyčítat.
Mimochodem aktuálně 473.500 a naprosto bez závad (klop-klop) včetně původního turba, spojky atd.
Ono jde i o to zvolit správný motor a pro nájezd 50.000km/rok nebudu volit 1,2TSI nebo 1,6TDI.
A pokud můžu srovnávat např. s stejně starým C-klasse (mám možnost s ním sem tam jezdit) tak co se týká komfortu si ty dvě auta nemají co vyčítat.
Nechcem nikomu brat uspech, tak len par udajov😒br />
Toyota zarobi na jednom aute v priemere: 1558 eur pri marzi 8,80%.
Volkswagen len 616 eur pri marzi 2,90%.
[odkaz]
Toyota zarobi na jednom aute v priemere: 1558 eur pri marzi 8,80%.
Volkswagen len 616 eur pri marzi 2,90%.
[odkaz]
A tím si chtěl říct co?
Asi to, že jsou zde pořád automobilky, které na svých autech prodělávají. Ale VW ani Škoda mezi ně nepatří.
Asi to, že jsou zde pořád automobilky, které na svých autech prodělávají. Ale VW ani Škoda mezi ně nepatří.
Kratkozrakost oka sa da liecit operaciou.
Kratkozrakost ducha... ? Navrhujem studium zakladov ekonomiky.
P.S. VAG na kazdom predanom Seat straca cca 330 eur.
[odkaz]
Kratkozrakost ducha... ? Navrhujem studium zakladov ekonomiky.
P.S. VAG na kazdom predanom Seat straca cca 330 eur.
[odkaz]
Je ale třeba to chápat ale trochu jinak. Tak jak je to tam napsáno, by znamenalo, že čím více prodají tím je větší ztráta. Spíše investice do Seatu převyšují zisk z prodeje vozů. Silně pochybuji, že by prodávali za dumping.
Koukám, že jsi ve své zanícené nenávisti ani nepochopil, co jsi sám napsal a na co jsem já reagoval. >😁
Uklidni se, zapřemejšlej a zkus to znova. 😉
PS: A jestli chceš vynášet do nebes Toyotu, která má sice velmi slušný zisky z prodeje aut, ale už nevidíš tu druhou stranu mince, a to, kde řežou náklady, tak bys raději ani psát nic takového neměl. :-!
Uklidni se, zapřemejšlej a zkus to znova. 😉
PS: A jestli chceš vynášet do nebes Toyotu, která má sice velmi slušný zisky z prodeje aut, ale už nevidíš tu druhou stranu mince, a to, kde řežou náklady, tak bys raději ani psát nic takového neměl. :-!
No ale k článku. Nezbývá než popřát další úspěchy a doufat, že se někdy dočkáme i nějakých designově zajímavých aut od škodovky, a ne jen deriváty od Octavie... Mám dojem, že za chvíli budou zase z Bolky vycházet návody, jak ze předního pohledu rozeznat Fabii od Rapida, Octavie, a mám dojem, že po FL i od Citigo... 😄
Hura!!!! a nikdy inak.
Pan redaktor, chapem ze ste za to plateny, ale preboha ziveho, aspon to nerobte tak okato. Vyzera to strasne naivne a detinsky. A hoci to tu ide dolu vodou, nerobte z auto.cz casopis studentov textilnej priemyslovky.
To, co predvadza redaktor clanku, je nainvny "budovatelizmus".
zadruhé, Dacia dělá čistý LOWEND byť je obchodně úspěšná , Škoda vyrábí auta technicky zcela srovnatelná s ostatní akuální produkcí. Na což si Dacia ani nehraje.
Osobně vidím u dacie 4 modelové řady: Sandero, Logan, Lodgy-Dokker a Duster. A to o Sandero a Logan je jako dvě řady s výhradami, u současné generace je Sandero vlastně jen zkrácený Logan (stejně jako Lodgy - Dokker) takže bchom byli u třech modelových řad
Každopádně ale Dacia odvádí kus dobré práce.
Nezpochybnuju cisla v clanku, jen se fakt podivuju nad objektivitou zdejsich jiste velice zkusenych a nepodplatitelnych redaktoru...