Design
parádní interiér. Ceny za ta auta jsou v normálním světě jinde než v Evropě (proto to chválím), stejně jako Evropa je jinde s okrádáním normálních lidí jinde, než je svět 😄. Mimochodem potvrzuje se to i teď na mistrovství světa, prostě Evropa a všechno s ní spojené (fotbal) je jen namachrované pozlátko okrádající slušné a pracující lidi.
interier je skutocne pekny :yes: ... v porovnani s astrou o cely svetelny rok dalej , navyse prehladny bez 50 zbytocnych tlacidiel
hyundai tymto stylom ( vertikalne orientovane vyduchy ventilacie s displejom hore medzi vyduchmi ) uz davno predbehol dobu a dnes je to prave konkurencia ktora interiery kopiruje od hyundaia.. od cadillaca cez jeep chevrolet opel az po infiniti :yes😒br />
hyundai :yes😒br />
europa je dnes uz k smiechu...korejci su uz pred nami a o 10 rokov bude aj cina :yes: ... opel medzi tym este 3 krat faceliftuje astru a corsu, fiat spravy 6ty facelift punta .... citroen padne na uroven dacie a lowendu .... takze aziati sa bat nemusia .. tu je to mrtve... dalsich 10 rokov pohoda ... aziati uz teraz maju naskok
hyundai tymto stylom ( vertikalne orientovane vyduchy ventilacie s displejom hore medzi vyduchmi ) uz davno predbehol dobu a dnes je to prave konkurencia ktora interiery kopiruje od hyundaia.. od cadillaca cez jeep chevrolet opel az po infiniti :yes😒br />
hyundai :yes😒br />
europa je dnes uz k smiechu...korejci su uz pred nami a o 10 rokov bude aj cina :yes: ... opel medzi tym este 3 krat faceliftuje astru a corsu, fiat spravy 6ty facelift punta .... citroen padne na uroven dacie a lowendu .... takze aziati sa bat nemusia .. tu je to mrtve... dalsich 10 rokov pohoda ... aziati uz teraz maju naskok
Zkus zaletět do Soulu nebo třeba i Kuala Lumpur. To je náskok několik desetiletí, nemáme šanci je dohnat
Za jaky prachy myslis? Koho my evropane okradame?
Myslis ve fotbale francouze? Nebo nemce? Nebo holandany?
Podobny velkohuby prohlaseni mam rad 😄
Myslis ve fotbale francouze? Nebo nemce? Nebo holandany?
Podobny velkohuby prohlaseni mam rad 😄
Za mě jednoznačně skvělá kantýna!!! .... už tenhle model měl povedenou palubku.... a pokud to někomu něco evokuje, co tak Ferrari California?
Ale rozumím, všichni tady jezdíme minimálně bavoráky a audiny a šmajchlujem mergly.... v poslední době mám pocit, že jsem na auto dubai rallye......
Ale rozumím, všichni tady jezdíme minimálně bavoráky a audiny a šmajchlujem mergly.... v poslední době mám pocit, že jsem na auto dubai rallye......
kdy Kia prezentovala svůj Sport Concept Car, také s pěkným dvoubarevným vepřovicovo (jelenicovo?)-černým interiérem: [odkaz] Výsledné Rio gen. 2005 už mělo finiš interiéru dost skromnější. Však to taky bylo prosté lidové malé auto, i když před příchodem Schreyera taková předzvěst lepších časů.
Chevroletu přeji vše dobré, ať se z té skrumáže identit vyhrabe.
Chevroletu přeji vše dobré, ať se z té skrumáže identit vyhrabe.
Ať žije IX35, středový panel je opravdu nic moc... měli by se učit u Kie
Stejně je to jedno, protože se to tady asi nebude prodávat, nebo se něco změnilo a Chevrolet zůstane na trhu?
naopak ... interier je prehladny.... tlacidla dostupne.... vsetko je hore na ociach.... tadial vedie cesta k spravnej ergonomii :yes: .... nastavovat klimu kdesi u paky dole a smatrat tam kdesi pod nohami alebo pozerat na displej kdesi dole pri kolenach .... to je uz prezitok ...
😉