Novinky
Každý, kto sa posadil do nového Aurisu či Corolly musel v zlomku sekundy pochopiť, že vnútorný priestor už nie je to, čím by súčasná stredná trieda dokázala zlomiť zákazníka. Zástupcovia nižšej strednej sa poriadne natiahli, vyhovujú tak celej rodine, spokojný je aj obchoďák denne na cestách. Zúžila sa skupina kupcov strednej triedy a kupujú ju prevažne majitelia stredných firiem a tí, ktorí nechcú byť moc vidieť, v mainstreame nevyzeráte ako nenažraný kapitalista aj keby bol nad milión 😄
Príchod globálneho modelu Camry je logický krok, napokon aj Honda Accord bude podľa všetkého vychádzať z amerického modelu Acura TLX. Kto pozná TLX tak vie, že použitá technika je skutočne prémiová, počkáme si, čo prinesie budúci Avensis - zrejme už na konci roka budeme múdrejší, ja mu však verím 😉 :yes:
Príchod globálneho modelu Camry je logický krok, napokon aj Honda Accord bude podľa všetkého vychádzať z amerického modelu Acura TLX. Kto pozná TLX tak vie, že použitá technika je skutočne prémiová, počkáme si, čo prinesie budúci Avensis - zrejme už na konci roka budeme múdrejší, ja mu však verím 😉 :yes:
S tym priestorom mas pravdu, to bude dovod ustupu strednej triedy :yes:
Len jedna poznámka čo sa týka vnútorného priestoru. Auris vs. Corolla - väčší rázvor pri Corolle pridáva nejakých 8-10cm priestoru na kolená pasažierov vzadu oproti Aurisu. Kto sedel v novej Corolle je prekvapený, že je v nej na dĺžku miesta ako v Avensise, Oktavii a podobne. Na šírku asi nie ale na dĺžku určite.
Technika může být sebelepší, ale pokud je auto nevzhledné, což Toyota umí dlouhodobě velice dobře, tak neprodají nic...
Inak, včera vedľa môjho čierneho Avensisa kombi parkoval čierny Passat, tiež kombi. Passat vyzeral teda dosť smiešne. Tak neviem o akej nevzhľadnosti hovoríte. Ak sa vyberie dobrá farba a pekné disky, tak to auto je veľmi pekné. Ale, proti gustu žiaden dišputát...
U vodiča Avensisu máš veľkú pravdepodobnosť, že je aj jeho majiteľom a teda si ho vybral dobrovoľne, nie pod nátlakom a bol pri zmysloch . U vodiča Passatu nemáš istotu, že je súčasne aj jeho majiteľom, takže nie je isté, či si ho vybral dobrovoľne, nie pod nátlakom... jednoducho manažérske vozidlo 😉
Hmm, no kdyby se v Evropě prodávala Camry, asi by měla lepší úspěch, jelikož dle mého vypadá teda lépe než Avensis, což tím ovšem neříká, že uvnitř (jak je u všech japonců zvykem) stále vypadá oproti konkurenci "zastarale"..
japonsku cest bude zachranovat zrejme len legacy a mazda 6 .... keby som si pred 10 rokmi pomyslel ze nam tu dnes ostanu dve auta strednej triedy od japoncov tak si poviem ze je to bullshit... a ze skor vyhram milion v lotte...... dnes kruta realita...
v com je hlbsi problem netusim... lebo ja ako realny zakaznik ( nie firma ).... by som si urcite radsej kupil japonca v strednej triede ako nemca alebo francuza ... zrejme v tejto triede auta uz ziju len z fleetu .... proste firemne vozy zivia tuto triedu inak to nevidim.... je to skoda... pamatam casy kedy si ludia auta strednej triedy kupovali aj ako normalne auta do rodiny.... a na cestach som videl primery galanty laguny alebo accordy... ale to bola ina doba .. dnes je to na ceste samy firemny passat....
[odkaz]
Honda resila, zdali neodejit v EU z tohoto segmentu, nejde vyrabet kvalitne a pritom levne
Jenže dneska to vypadá, že jim masivně ujíždí vlak. A ve střední třídě se to projevuje nejvíc. Kromě Mazdy například nemá žádná japonská automobilka ve střední třídě konkurenceschopnou benzínovou motorizaci. A pokud jde o naftu, tak se jim nevyhýbají nectnosti této motorizace jako takové - složitost, nižší spolehlivost, takže opět žádný náskok proti evropské konkurenci. Ale to jim nebrání účtovat si za to nadprůměrné ceny. Dát za Hondu Accord výběhové generace v jakžtakž použitelné 2.4 benzínové atmosféře přes 800 tisíc, to se nedivím, že toho moc neprodávají.
Prostě jednou jsi dole, jednou nahoře, zlatý věk japonců skončil tak před 7-8 lety, jenže oni místo aby přidali na vývoji a náskok soupěřů smazali, uvažují o odchodu z trhu. Ale je to jejich boj, však on to uprázdněné místo někdo zabere.