Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën ve Francii vyrobil již 300.000 vozů DS3

11 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
maros
Lidi nemají ani páru o tom co chtějí... jinak by u PSA neprodali ani rezervní kolo. DS se zaměřilo na metrosexuální, znuzenou klientelu a zatím jim to asi vychází.
Martin911Turbo
Po Brně jezdí v DS3 většinou lidi 50+ >😁
lukas06
Měl jsem možnost se svézt a musím říct, že je to parádní auto! 😄 Jediný problém je ta cena, ale vzhledem k zaměření pochopitelná... A po modernizaci vypadá i dost dobře! 😄 Tudíž nelze než jim přát další prodejní úspěchy! 😄
Martin911Turbo
přesně tak, jel jsem se 120 a se 155 koňovou verzí a ok :yes: ikdyž podvozek Hondy CR-Z kterou jsem ve stejný týden taky řídil, byť měla jen 120 koní tak podvozek o 20% lepší, ale míň místa ve všech směrech interiéru oproti DS3
Francuz
a hlavne ta honda mi nepride ako taka dizajnova lahodka, kazdopadne je mi jasne ze to je vec vkusu.
maros
vyrobit 300 tisíc škaredých popelnic, v mizerné kvalitě za sebevědomou cenu 8-s

Chybí mě tam vyjádření odborového svazu, zda by nebylo potřeba vyhlásit stávkovou pohotovost, za ty.. no sociální jistoty.
xjara
zajimave, ze vw dokaze tech skaredych popelnic vyrobit mnohem vice ;-\
Pacho69
Tož nejen VW, stačí aby se maros podíval do zrcadla 😉 mejdlosexuál...
Martin911Turbo
Škaredé popelnice, nastuduj si nejdříve něco o designu a potom začni plkat 😉
300 000 ks je perfektní výsledek
Cena je subjektivní je to stylovka a za tu se platí, vem si kolik stojí Mini cooper, více jak DS3 a jeho kvality nejsou nic moc ani u první ani u druhé série, uvidíme jak se bude dařit 3 generaci. BMW při vývoji Mini udělalo tolik přešlapů a chyb, že je to až k nevíře... :no:
pumpkin
Za tie tvoje pribrzdené kecy by som ťa poslal do Paríža počítať DS-ká. By si sa tam do hodiny scvokol.