Novinky
0
Bohužel náš server nestíhal zatížení (velkou návštěvnost) v čase autosalonu, nyní by již mělo být vše v pořádku.
Přejít do diskuze
Mě je celá Vondráčková ukradená, jen prezentuji svůj názor...
Když už jsme u extrémistů, mrkni na The Rolling Stones (neboli, po brněnsku, "Rollíny"). Jak to dělají, že při své životosprávě ještě drží pohromady?...
Když už jsme u extrémistů, mrkni na The Rolling Stones (neboli, po brněnsku, "Rollíny"). Jak to dělají, že při své životosprávě ještě drží pohromady?...
Nuž, chcel som im už napísať. Neviem načo im sú tri ľudia v IT a nakoniec mi ešte admin povie, že ma sleduje. Skutočne sa zamestnávajú tým, čo majú na starosti, na 100%!
No jo Henrouš, ten má své lidi všude, poslední dobou hlavně v českém Autocaru. Mondeo, Focus a Fiesta jsou prý nedostižné... 8-s
Když mám něco rád, nemusím to považovat za krále...jsem svéprávný.
Ferrari a R-R se vymyká, právě proto, že se jedná o nadřazené značky...
Ferrari a R-R se vymyká, právě proto, že se jedná o nadřazené značky...
tuhle reakci jsem čekal...proto jsem to dal jako citaci, aby nedošlo k omylu >😁
Ale tak co bych pro tebe neudělal...hlavně když ti to zvedlo sebevědomí >😒]
Ale tak co bych pro tebe neudělal...hlavně když ti to zvedlo sebevědomí >😒]
velice inspirativni
"ani newis jak moc chci ....
miluji tva slova , tve doteky , tve polibky
miluji twe nazory ...
miluji te .. a vse co patri k tobe
miluji tebe...
divam se rovne pred sebe a tam stojis ty....¨
ma laska.........
vim ze zivot neni zadna prochazka ....
ani newis jak rada bych stala pred tebou...
konecne s hlawou vzprimenou
this is my apology 😄"
zaslala kristinka😁, 12 let
>😁 >😁
asi dalsi obdivovatelka VW
"ani newis jak moc chci ....
miluji tva slova , tve doteky , tve polibky
miluji twe nazory ...
miluji te .. a vse co patri k tobe
miluji tebe...
divam se rovne pred sebe a tam stojis ty....¨
ma laska.........
vim ze zivot neni zadna prochazka ....
ani newis jak rada bych stala pred tebou...
konecne s hlawou vzprimenou
this is my apology 😄"
zaslala kristinka😁, 12 let
>😁 >😁
asi dalsi obdivovatelka VW
Helenka je svym spusobem kral... o tom by se dalo diskutovat... podivej se na svoji babičku ;-\ bez urážky 😄
Projel si je? Tak napiš o nich blog a nazapomeň do toho prdnout ty slíbený doutníky s kořalkou, nebo ti je vezmu! ...ty kořalky, ty čuně >😁 >😁
Zezuláka sem tam neviděl, hlavně bych mu vůbec nerozumněl, strašně mele a ještě k tomu po-moravski... Já něpaněmaju... 8-s
Kde bych to vzal? Kouká ti to z očí a z písma... Mercedes je králem v běžný produkci.... Ferda a Rolls se trochu vymyká portfoliem.
Já neříkám, že je Renault králem...kdes to vzal?
Mimochodem, králem není ani Mercedes, nýbrž Rolls - Royce a nepochybně Ferrari, to jsou skuteční králové automobilového nebe... :yes:
Mimochodem, králem není ani Mercedes, nýbrž Rolls - Royce a nepochybně Ferrari, to jsou skuteční králové automobilového nebe... :yes:
Proč ne? Nejsem snad objektivní? Já hlásám, že je Mercedes králem a ty, že Renault. Tak kdo má větší pravdu? Bez kompromisů!
Dřevo pravý je, s tím nenaděláš zhola nic, kámo...ale stejně ta objektivita mi sem moc nepasuje 😉 >😁
Měl si skočit Zezulkovi na záda s buřtem v ruce, ať tě vyfotí a dá to sem na web! Víš jaká by to byla reklama?! >😁 >😁
JJ, k nikomu sem se nehlásil! Já byl před tim ve městě a tam si nadláb panděro, takže místní vuřty sem bohužel neměl... :-!
Hey, dneska sem tam byl... Atmosféra super, občas zněla i čeština mezi návštěvníky, ale stánek škodovky zklamal... Yeti je hodně podobnej roomsteru, na vlastní oči vypadá ještě obyčejnějc... A ještě víc mě štvalo, že ty hostesky ala doba ledova nebyly nic moc... Vybral bych líp! >😒]
Jo souhlas, chvili se to dalo vydrzet, ale problemy pretrvavaj...a je to peknej vopruz
P.S: za prinosnej odkaz :yes: >😒]
P.S: za prinosnej odkaz :yes: >😒]
Vážená redakce... poslední dobou se mě stává, že se nemohu připojit na vaše/moje stránky. Nechci vám vyhrožovat, ale pokud se to bude dít dále, tak přejdu na jiný server, který nemá tyto obtěžující problémy.
[odkaz]
Věřím, že byste nechtěli přijít o diskutéra mých kvalit s okem nekompromisního zastánce objektivity, zkušenostmi ze silničního provozu, gastronomického provozu, sociologického provozu, psycholgického provozu a v neposlední řadě i milého a pohledného člověka! Udělejte s tím něco a berte to, jako jedno z posledních varování z tisíce. Děkuji, váš Navtech®.
[odkaz]
Věřím, že byste nechtěli přijít o diskutéra mých kvalit s okem nekompromisního zastánce objektivity, zkušenostmi ze silničního provozu, gastronomického provozu, sociologického provozu, psycholgického provozu a v neposlední řadě i milého a pohledného člověka! Udělejte s tím něco a berte to, jako jedno z posledních varování z tisíce. Děkuji, váš Navtech®.
tak jsem před chvilkou dorazil dom ... sosám fotky, třídím materiály o autech od špinavých ponožek .. bylo to super.. hafo aut, hafo krásnejch holek, pohoda jazz , jen ty nohy zlikvidovaný ... a když napíšu co se líbilo mě tak mě hodně zaujala e😜ozice italsko - čínského DR motor, nová generace MB E, toyka IQ, nissan Cube, vw polo ... zklamání z studie Lagondy, ničím nepřekvapivšího yettiho ... ale jako celek dávám :yes:
neprijde vam, ze brilliance (ci jak se to pise) BS4 wagon ma krasnou repliku predni mrizky z Octavie a svetla velice zdarile podobna sedmicce od BMW?
co mne osobně u GTI nesedí ,jsou přední mlhovky ve stypu Peugeot , ale jinak samozřejmě bezva počin :yes: