Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Autosalon Ženeva: Fotogalerie z druhého dne

48 komentářů

Bohužel náš server nestíhal zatížení (velkou návštěvnost) v čase autosalonu, nyní by již mělo být vše v pořádku.
Hory
No, škoda, že Zme se tam nepotkali! >😒]
No, myslím, že nebudu sám 😉
Mě je celá Vondráčková ukradená, jen prezentuji svůj názor...

Když už jsme u extrémistů, mrkni na The Rolling Stones (neboli, po brněnsku, "Rollíny"). Jak to dělají, že při své životosprávě ještě drží pohromady?...
Nuž, chcel som im už napísať. Neviem načo im sú tri ľudia v IT a nakoniec mi ešte admin povie, že ma sleduje. Skutočne sa zamestnávajú tým, čo majú na starosti, na 100%!
radhro
mně taky , v grafitové metle prosím >😁
white label
No jo Henrouš, ten má své lidi všude, poslední dobou hlavně v českém Autocaru. Mondeo, Focus a Fiesta jsou prý nedostižné... 8-s
Navtech
V neposlední řadě mě se.re i ta reklama na Forda ;-\
Navtech
Má takovou tu smysluplnou výřečnost...
Navtech
Vanqish by stačil :-!
da_b0mb
tebe bych tipoval na tu novou Lagondu >😁
Navtech
Svéprávný? Tohle slovo a jeho význam si ještě zvaž 😉
Navtech
No a? Ty se staráš o to, aby lidi umřeli vkusem, tak kde je rozdíl?
Navtech
Já mam tolik dětí, že mi sebevědomí zvedne leda Aston v garáži >😁
Když mám něco rád, nemusím to považovat za krále...jsem svéprávný.

Ferrari a R-R se vymyká, právě proto, že se jedná o nadřazené značky...
...Helenka se stará o to, aby plastičtí chirurgové neumřeli hlady...
da_b0mb
tuhle reakci jsem čekal...proto jsem to dal jako citaci, aby nedošlo k omylu >😁
Ale tak co bych pro tebe neudělal...hlavně když ti to zvedlo sebevědomí >😒]
Navtech
Hele, jsem podstěn... jsem ale ženatej, tak sorry... netlač na mne >😁 >😁
da_b0mb
velice inspirativni
"ani newis jak moc chci ....
miluji tva slova , tve doteky , tve polibky
miluji twe nazory ...
miluji te .. a vse co patri k tobe
miluji tebe...
divam se rovne pred sebe a tam stojis ty....¨
ma laska.........
vim ze zivot neni zadna prochazka ....
ani newis jak rada bych stala pred tebou...
konecne s hlawou vzprimenou
this is my apology 😄"
zaslala kristinka😁, 12 let
>😁 >😁
asi dalsi obdivovatelka VW
Navtech
Helenka je svym spusobem kral... o tom by se dalo diskutovat... podivej se na svoji babičku ;-\ bez urážky 😄
Navtech
Projel si je? Tak napiš o nich blog a nazapomeň do toho prdnout ty slíbený doutníky s kořalkou, nebo ti je vezmu! ...ty kořalky, ty čuně >😁 >😁
Hory
Zezuláka sem tam neviděl, hlavně bych mu vůbec nerozumněl, strašně mele a ještě k tomu po-moravski... Já něpaněmaju... 8-s
Navtech
Kde bych to vzal? Kouká ti to z očí a z písma... Mercedes je králem v běžný produkci.... Ferda a Rolls se trochu vymyká portfoliem.
...ještě Helenka Vondráčková >😁
da_b0mb
Kecy kecy...králem je VW a pak Karel Gott. Ale pořadím si nejsem jistej
Já neříkám, že je Renault králem...kdes to vzal?

Mimochodem, králem není ani Mercedes, nýbrž Rolls - Royce a nepochybně Ferrari, to jsou skuteční králové automobilového nebe... :yes:
da_b0mb
No jo, jsou to wážně uzasňoučký stránešky...
Navtech
Proč ne? Nejsem snad objektivní? Já hlásám, že je Mercedes králem a ty, že Renault. Tak kdo má větší pravdu? Bez kompromisů!
Dřevo pravý je, s tím nenaděláš zhola nic, kámo...ale stejně ta objektivita mi sem moc nepasuje 😉 >😁
Navtech
Ty woe, už se nevrátíš, co? >😁 >😁
Navtech
Jasan... echt jasan v Rendlu jede >😁
Navtech
Měl si skočit Zezulkovi na záda s buřtem v ruce, ať tě vyfotí a dá to sem na web! Víš jaká by to byla reklama?! >😁 >😁
Hory
JJ, k nikomu sem se nehlásil! Já byl před tim ve městě a tam si nadláb panděro, takže místní vuřty sem bohužel neměl... :-!
...hele, známe svoje lidi, jo? >😁
Navtech
Co ti neštymuje, ty luxusní dřevo z Renaultu? >😁
Navtech
A co buřtstánky, jaký byly?

Teda já jak slyšim v cizí zemi češtinu, tak spíš prchám...
Hehe, zastánce objektivity... >😁 , OK, Navtech. >😁
Hory
Hey, dneska sem tam byl... Atmosféra super, občas zněla i čeština mezi návštěvníky, ale stánek škodovky zklamal... Yeti je hodně podobnej roomsteru, na vlastní oči vypadá ještě obyčejnějc... A ještě víc mě štvalo, že ty hostesky ala doba ledova nebyly nic moc... Vybral bych líp! >😒]
da_b0mb
Jo souhlas, chvili se to dalo vydrzet, ale problemy pretrvavaj...a je to peknej vopruz

P.S: za prinosnej odkaz :yes: >😒]
Navtech
Vážená redakce... poslední dobou se mě stává, že se nemohu připojit na vaše/moje stránky. Nechci vám vyhrožovat, ale pokud se to bude dít dále, tak přejdu na jiný server, který nemá tyto obtěžující problémy.
[odkaz]

Věřím, že byste nechtěli přijít o diskutéra mých kvalit s okem nekompromisního zastánce objektivity, zkušenostmi ze silničního provozu, gastronomického provozu, sociologického provozu, psycholgického provozu a v neposlední řadě i milého a pohledného člověka! Udělejte s tím něco a berte to, jako jedno z posledních varování z tisíce. Děkuji, váš Navtech®.
Asi tak...Clio před faceliftem bylo krásné auto po všech stránkách, teď je z něj kačer Donald 😒
Navtech
Pěkný fotky, ale bufet nikde! ;-\ Dneska ty mobily umí věci...
cuisine
tak jsem před chvilkou dorazil dom ... sosám fotky, třídím materiály o autech od špinavých ponožek .. bylo to super.. hafo aut, hafo krásnejch holek, pohoda jazz , jen ty nohy zlikvidovaný ... a když napíšu co se líbilo mě tak mě hodně zaujala e😜ozice italsko - čínského DR motor, nová generace MB E, toyka IQ, nissan Cube, vw polo ... zklamání z studie Lagondy, ničím nepřekvapivšího yettiho ... ale jako celek dávám :yes:
Toto video som myslel. Vidíš, navrhuje tam celé auto.
[odkaz]
neprijde vam, ze brilliance (ci jak se to pise) BS4 wagon ma krasnou repliku predni mrizky z Octavie a svetla velice zdarile podobna sedmicce od BMW?
radhro
co mne osobně u GTI nesedí ,jsou přední mlhovky ve stypu Peugeot , ale jinak samozřejmě bezva počin :yes:
vrkuboy
souhlasím 😢 takové to bylo krásné auto
manetino
chudák clio, to dostalo na pr*el. a takový to bylo hezký auto. no nic, co bylo bylo. :no: