Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Ministr dopravy požádá o odklad pro zavedení značek na přání

14 komentářů

rmt
Kdyby radši udělali přenosné dálniční známky, třeba na jméno. Takhle parazitujou na lidech, kteří používají více aut. Stejně se dvěma najednou po dálnici nikdy nepojedu. Bylo by to smysluplnější než nějaký značky na přání.
Bristol
Blbost, autodopravci a fleety by si mnuli ruce... 😉
rmt
Mně to blbost nepříde. Platim za to auto, který jede po dálnici. A jestli pojedu s mým, nebo s cizím je věc moje.
Choochoo
Kolega myslel, ze by si dopravce(firma) platil na jedno a jezdil by treba 10 autama s deseti ridici na jednu znamku.
Czerwik
stále by však v daný moment mohol byť na diaľnici len s jedným vozidlom jeden vodič... ja by som bol určite za
Lookass85
Já by sem byl pro aby se nedaly sdílet, naopak aby zdražili ale jedině za cenu toho, že se změní způsob nakládání s vybranými penězmi a budou ty miliardové tunely vymýceny a uvidíme to na kvalitách našich silnic a dálnic...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
radaumacher
Jenže opotřebování způsobují všechny vozy, ne jen ty firemní.
narona
Zn. na přání podporuju, stát získá peníze, ušetří se kombinace. Jenom by to ještě chtělo možnost získat tabulky se stejnou kombinací i při poškození staré značky. Obava o zneužití je podle mě přehnaná.
praděda7
...značky na přání se odkládají, aby si prominenti mohli ty současné ještě rok užívat............. >😁
Lookass85
Po rozstřelu srny mi dost zatrnulo, když jsem zjistil, že mi vlastně nedodělají poškozenou přední SPZku, ale musím si zažádat o nové... všecko to vyřizování, změna techničáků apod.... eště že kluci v servisu jsou šikovní a pěkně ji vyklepali >😒]
Podle mě je tohle dost praštěné, že nevyrobí náhradní a určitě by to bylo pro dobro všech poškozených kdyby to zavedli ;-\
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
megacruiser
protože potom nebude moct MP jednoduše odlišit papalášská auta. Pro správnou identifikaci jim budeme muset nakoupit telefony s aplikací WhiteList kde budou auta ověřovat. Vzhledem k počtu policajtů to bude stát dost peněz 😒
No ale vážně - značky na přání klidně, ale zavést jen značku dozadu jako v USA. Bude to levnější a bezpečnější - značka vpředu se při bouračce vždy zdeformuje. Když můžou mít motorky značku jen vzadu, proč ne auta? 😄
radaumacher
A značka vzadu se nedeformuje, když do ní někde svým předkem narazí? Všechny nehody nejsou čelní střety. 😉 Nehledě na fakt, že přední značky neseberou, neboť jejich přečtení je potřeba na drtivou většinu místních ITS, stacionárních i úsekových radarů.