Novinky
To by me zajimalo, jestli to ma alespon vyssi svetlou vysku nebo dukladneji ochranenou spodni cast vozu.
Ale urcite se s tim bude dat jezdit po meste dira-nedira... >😒]
Ale urcite se s tim bude dat jezdit po meste dira-nedira... >😒]
Jak namočený banán do čokolády. Exkluzívne auto. Skvost SEGMENTU B. :yes: :yes:
Toto mi pripomenulo rozprávku "O vlkovi, čo si dal čižmy šiť". Čižmár mu prešiel cez rozum a namiesto čižiem zamiesil v jame blato a prikázal vlkovi tak hlboko skočiť, pokiaľ chce mať čižmy...
Paralelu nech si už nájde každý sám...
Paralelu nech si už nájde každý sám...
Není to offroad, je to jen styl odlišení se od ostatních. Stejně jako Roomster Scout to vypadá moc dobře, neboli lépe než NEscout verze. :yes: Ta kanárkově žlutá je atraktivní, jen mám pocit, že uvnitř se nezměnilo vůbec nic... tedy až na ten volant... který mi tam moc neštimuje 😐
už sem na to přišel.. škoda přišla na to, že nejprodávanější model byly felicie a tak se vraci k plastovým narazníkům, které byly, asi podle škody, základ úspěchu..
A ty máš nárazníky z plechu nebo ještě ze dřeva? 😉
6 automat... umí to nějaká krabice místních posměváčků, nebo pořád v kolonách kvedlaj?
twingo s robotizovanou převodovkou quickshift? sice jen 5 kvaltů ale taky jen 1.2 motor že...
Načo automat v malom a relatívne lacnom aute? Jasne, keď má niekto obe pazúry ľavé, alebo sa nevie naučiť kedy a ako sa radí, automat sa hodí viac. Šikovní radšej "kvedlajú", aspoň nejaká zábava v tých nudných kolónach.
Manuální převodovka je pro muže, ti by kvedlat měli 😉
Nebo Ti více sedne automat?
Nebo Ti více sedne automat?
Prisámfakt vyzeral Junior lepšie...
Zkrátka Škoda nezklamala... 8-s
Inak, pri sledovaní tých fotiek mám pocit, že mi niekto zmenil nastavenie monitora.