Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tesla vyzývá hackery: Nabourejte se do našeho auta a získáte 200.000 Kč

16 komentářů

peter222
Aspoň bude na dovolenku. 😉
Nicco
Ten ich system bezi na Androide a Google uz mal niekolkokrat taketo ponuky a nikto sa doteraz nenabural. Pokusy, ze po nainstalovani tejto neznamej aplikacie vyhrate 10tisic$ sa nepocitaju 😉
RWD
Na Androidu už bezpečnostních chyb bylo také dost 😉naposledy tuším problém s master key
IPace
android primo to neni, je to cosi predelane od BlackBerry a jejich bezpecnostnima protokolama, takze nabourani nebude zadnej orisek, ale spise rovnou celej strom obsipanej orechama
Nicco
Som si takmer isty, ze tam je linux, spominal to Musk v jednom rozhovore, takze BlackBerry to nemuze byt, tam je QNX, aj ked to je tiez nejaky unix.
IPace
Linux je OS na principech Unix >😁 na zakladech Unixu je nekolik OS, mozna desitky, jen takhle z hlavy se me vybavuje 9-10 OS, aneb Linux, Debian, Solaris, FreeBSD, NetBSD, QNX (BlackBerry), MacOSx a iOS, HP-UX, SunOS... a bude jich urcite vic

navic ja psal ze je to od BlackBerry predelane s jejich bezpecnostnima protokolama, laicky receno jakykoliv programator u BlackBerry ma linux zmaknutej do puntiku 😉
Ada je zase tady
To auto nedojede ani z Plzně do Ostravy :no: :no: :no:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Lovap
Tvoj traktor zasa smrdí a trasie >😁 Nikto a nič nie je dokonalé >😁
poterienko
A taky co v Ostravě? Tam není nic zajímavého.
dolfi
;-\
Dylan McKay
U nás jezdí jedna bílá Tesla S. To jako když do ní nabourám, tak dostanu jenom 200.000? Leda že bych si půjčil žigulíka od Ady... >😒]
Ada je zase tady
Já nemám žigula lázeňský šviháku :-!
Jen kdysi dávno, asi před 40 lety jsem s ním jezdil v práci.
Dylan McKay
To jsem ještě nebyl na světě 😉

Takže ty jsi takový starý pardál placený Renaultem aby jsi sr.al lidi, že? 😄 😉
šmoula nešika
Počkej, já myslel, že má trabanta. Čím víc kouře, tím víc srandy. Ale s tím bouráním do Tesly si dávej pozor. Hlavně nech tu vínovou. Tu maj rodiče Greenyho z Autíčkáře. A je z Rožnova. Odtud už bys ve zdraví nezdrhnul ani v Porsche. >😁 >😒]
JirkaV8
Věřím že to půjde. Ale být první bude větší námaha, než vyhackrovat relativně směšných 200 papírů českých elegantnějším způsobem. Je to spíš reklama než soutěž. Ke všemu se domnívám, že profi hacker bude chtít být anonymní. Nicméně Tesle jako takové +- fandím, proč ne, někdo musí být průkopník a celkem zajímavé to vozítko je.