Novinky
Tak se nám začíná čím dál víc prosazovat matná barva. Mám pocit, že to bude v v budoucnu docela hit. :yes:
Pšššt :😉 Nebo tu za chvíli máme Pierra se sametovým stodvaciášem.
I mne ta matná docela zaujala. :yes:
I mne ta matná docela zaujala. :yes:
Matné barvy jsou krásné, hlavně bílá a černá, zajímavé byly i kreace s hnědou...
Kreace s hnědou se dělají na WC >😒]
Nicméně te vyblité zelené a Focusu RS nepříjdu na chuť nikdy, připomíná mi to žaludeční šťávu 8-s
Nicméně te vyblité zelené a Focusu RS nepříjdu na chuť nikdy, připomíná mi to žaludeční šťávu 8-s
Je autosalon už od čtvrtka otevřený pro veřejnost, nebo je to ještě novinářský den...? původně jsem tam měl jet o víkendu, ale možná bych tam vyrazil už zítra večer, abych tam byl ve čtvrtek...
Ten oranzovy sporatk hned pochevroletech a citroenech je novy elektromobil DODGE? Btw proc tam neni Challenger 2009? Dyt to je pecka jak hrom.... To by potom znamenalo, ze i amici uz sou posrani ze zelene vlny....
Skvělá fotogalerie, ale myslím si, že by nebylo na škodu uveřejňovat fotografie s popiskama. Je mi jasné, že máte teď fofr, ale... 😉
Lagonda bola predstavena dnes rano 😄 Kto je chce vidiet na malom videu, nech klikne na link, prepne "kartu" na Past events a vyberie zo zoznamu Lagonda Press Conference😒br />
[odkaz]
[odkaz]
a tu su fotografie 😄
[odkaz]
[odkaz]
Neměla to být limo? 😉
Mala...ale nakoniec to je crossover. ;-\
..nakonec to je spíš krabice. Zepředu přikrčený Range (někde byl koncept RR) a zezadu podivně beztvaré, jako když designerům došla inspirace. Každopádně takhle Aston vypadat nemá 😒
Ja myslim, ze ako konkurencia Range alebo Mercedesu GL to nie je najhorsie. Prvy problem je v tom, ci su toto tvary, ktore reprezentuju znacku Lagonda. ;-\ Druhy, este vacsi problem je to, preco AM uviedol Lagondu velkym crossoverom a nie klasickou velkou limuzinou. Crossover je na ozivenie znacky, ktora mala iny charkter dost ....zvlastne. ;-\
Na druhu stranu je jasne, ze z niecoho takehoto (po vzore Porsche Cayenne) ide vytrieskat relativne rychlo zisk. A to bude AM pri trhovom uvedeni Lagondy potrebovat. Ale aj tak...velky crossover Lagonda....(smajlik krutiaci hlavou).
Na druhu stranu je jasne, ze z niecoho takehoto (po vzore Porsche Cayenne) ide vytrieskat relativne rychlo zisk. A to bude AM pri trhovom uvedeni Lagondy potrebovat. Ale aj tak...velky crossover Lagonda....(smajlik krutiaci hlavou).
Hmmm. Marko, tak takto som si ja znovuoživenie Lagondy nepredstavoval. ;-\ :no:
Alfa ma snad poprve krasnejsi auta nez modelky/hostesky.
Alfa MiTo GTA je opravdu skvostna. :yes:
Alfa MiTo GTA je opravdu skvostna. :yes:
Jiná barva, než žlutá, nepříchází v úvahu, ještě tak bílá a černá, jasný? 😉