Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
zeron
Tato zpráva je pro mě zklamání, na něco takového čekám dlouho dobu.
Dostupná zadokolka bez kravin (když pominu vylítané hujdy BMW,MB / nebo VAZy, Škody apod.), tak jako je Toyobaru, ta auta se mi líbí a mít více financí, byla by horkým kandidátem ke koupi. Takto musím počkat až budou ježděnky ještě níže.
Pak přišel Nissan s IDx a já věděl, že tohle auto musím mít. Klidně by mohl být takto vytesaný design, klidně může být kapánek menší než Toyobaru, Klidně by mohli dát foukanou 1.6 i s méně než 200k, Klidně by mohli nastolit cenu ještě níže než nastolili Toyobaru. A šel bych do něj. Jakmile přijde potvrzené info o výrobě, přestanu utrácet, a budu čekat.
Dostupná zadokolka bez kravin (když pominu vylítané hujdy BMW,MB / nebo VAZy, Škody apod.), tak jako je Toyobaru, ta auta se mi líbí a mít více financí, byla by horkým kandidátem ke koupi. Takto musím počkat až budou ježděnky ještě níže.
Pak přišel Nissan s IDx a já věděl, že tohle auto musím mít. Klidně by mohl být takto vytesaný design, klidně může být kapánek menší než Toyobaru, Klidně by mohli dát foukanou 1.6 i s méně než 200k, Klidně by mohli nastolit cenu ještě níže než nastolili Toyobaru. A šel bych do něj. Jakmile přijde potvrzené info o výrobě, přestanu utrácet, a budu čekat.
Ada je zase tady
Když ho převzali ti patláci od rendlíků. 8-s :no:
Jinak jezdím pravidelně po celé ČR a že by Juke byl pravidelným účastníkem provozu se opravdu nezdá (zaplať pánbůh), co se týká malých crossoverů tak SX4 jasně vede, potkám jich několik denně :yes😒br />
Ještě dodám, že Juke se mi opravdu nelíbí, ale koncept IDx moooc.
já potkávám v okolí Opavy R8 šedou (krásná brunetka za volantem ) a bílou, GTR červené, zlaté(obojí tmavá skla, není tam moc vidět), Lamborhini Gallardo žluté( cca 35let řidič ), Ferrari FF ( kluk tak +-27let) (možná že je to F12 teď to nevím na 100😖, 1 bílou GT86, Camaro červené, SLS, EVO 8-9 černý ( řidič tak 50tník ) a červený ( kravaťák uvnitř ) , Escaladle bílé ( opavský činitel >😁 ), CTS bíle ( taky kluk tak okolo 25let ) ....................... ALE JUKA ANI JEDNOHO