Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ozzman
Nic lepšího mne nenapadá, první smart jsem akceptoval tak nějak, nebyl to krasavec, ale tohle.... vypadá to jak korejská hračka vyrobená v Číně... Je to trochu jako to auto pro náctileté bohaté synáčky... Interiér ujde, ale z venku za mne :no: V segmentu jsou hezčí vozy od Citiga po jeho bratříčka Twingo
Blue Sun
První pohled, šok. Druhý pohled, spíše zhnusení. Jak by design smartu i přes jeho nevýhodnou koncepci roztomilý, tohle je zrůdnost. A interiér, to je taky povedené dílo. Co je to teď za módu ty vystouplé displeje navigací a multimédií? 😒
To je ta snaha je dostat blíže zornému poli. Mohl bys ho obestavět, palubní deska by pak ale byla masivní (v tomhle případě to ale neplatí, tady půjde o snahu ji dostat blíže, aby ses nemusel tolik natahovat).
Nonsens
Mne sa páči. A to pišem ako dlhoročný majiteľ staršej gen. Myslím, že tá dizajnová masívnosť by mohla poriešiť aj pocit bezpečia, lebo väčšina ľudí sa bojí do smarta aj sadnúť. Pravdepodobne príde o ten pocit veľkého vnútorného priestoru. Čo spôsobí nárast rozmerov v praxi neviem teraz vyhodnotiť, či tých x cenťákov pokazí celú schôdzu, aj keď som sa neraz narval naozaj do malej dierky.
Ada je zase tady
Smart nikdy nebyl úspěšný projekt a spolupráce s rendlíkem jej definitivně pohřbila :no:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Wartburg 353W
Zajimalo by me, jestli jsem jediny, komu pripada novy smart osklivejsi a horsi nez ten soucasny.
King
Vzhledově vypadá konečně k světu, ale vypadá to, že nebude verze Cabrio a odbude se to velkým střešním oknem. To by byla veká škoda. 😢
3_diamanty
ale ten novy smart mi pripomina iny podobny nezmysel na kolesach [odkaz]
pekny mi novy smart nepride.... povedal by som ze sa pozerame asi na najskaredsie miniauto ... interier je tiez a la france ... gyc a roznofarebnost vsade kam len oko dovidi ....
chapem ze v italii a nemecku francuzsku sa co to preda .... ale myslim ze f500, panda, up alebo i10 su daleko zmysluplnejsimi a krajsimi miniautami :yes😒br />
ako spomenul Ozzman vyssie... pre nejake slecny ako darcek od otecka v ruzovej farbe s vysivkou hello kitty na sedacke to bude asi fajn kara.... ale inak za mna osobne nic moc ... som sklamany cakal som uz konecne nejake normalne auto ... skoda
pekny mi novy smart nepride.... povedal by som ze sa pozerame asi na najskaredsie miniauto ... interier je tiez a la france ... gyc a roznofarebnost vsade kam len oko dovidi ....
chapem ze v italii a nemecku francuzsku sa co to preda .... ale myslim ze f500, panda, up alebo i10 su daleko zmysluplnejsimi a krajsimi miniautami :yes😒br />
ako spomenul Ozzman vyssie... pre nejake slecny ako darcek od otecka v ruzovej farbe s vysivkou hello kitty na sedacke to bude asi fajn kara.... ale inak za mna osobne nic moc ... som sklamany cakal som uz konecne nejake normalne auto ... skoda
Karel6
By mě zajímalo jakej matroš to designeři užívali , to teda musela bejt síla . Taky vám to připomíná ten mini Aston Martin , jak ono se to jmenovalo , Cikcak nebo tak nějak .
Mikyp
Na jednu stranu to asi bude bezpečný,ale hezký to opravdu není.
Tohle je paráda,takto bych ho bral. [odkaz]
Já nevím,ale ta současná generace se mi stejně líbí nejvíce. A pak taky první v kabriu s "burákama" 😄
A to čtyřdveřový už se vymyká tomu,proč byl Smart postaven...
Tohle je paráda,takto bych ho bral. [odkaz]
Já nevím,ale ta současná generace se mi stejně líbí nejvíce. A pak taky první v kabriu s "burákama" 😄
A to čtyřdveřový už se vymyká tomu,proč byl Smart postaven...
Asi si urobili marketignovy prieskum a zakaznici radsej vacsi kufor a 20cm k tomu, ako 160l, kam uz naozaj ani ten nakup nedas