Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rozhovor s Petrem Čtvrtníčkem: Policajti nejsou hlupáci

Populární herec a moderátor Petr Čtvrtníček je majitelem Subaru Impreza STi a Fordu Focus RS první řady. Touží také po skvostu jménem Triumph TR4.
Zpět na článek
20. 7. 2014 18:55
Avatar - Pekelná Micinka
20. 7. 2014 13:02
Slyšíme se?
Měl by si dávat pozor na bílé čáry...
Rozbalit vlákno
3
20. 7. 2014 21:16
Re: Slyšíme se?
nojo
jenže život tohodle chlápka není žádnej vzor pro civilisty. Čtvrtníček je v určitým úhlu pohledu extremista povoláním a to si taky žádá extrémní relax mimo pracovní dobu ;-)

Takže nějaký Subaru Impreza STi a Ford Focus RS první řady na závodní trati si ON MŮŽE DOVOLIT, KDEŽTO PROSTÍ OBČANÉ KTEŘÍ MUSEJÍ CHODIT OTROČIT DO PRÁCE SI O TOM MŮŽOU LEDA NECHAT ZDÁT

Taková malá droga pro civilní obyvatelstvo - prostý lid že? Subaru Impreza STi a Ford Focus RS první řady hmm překný ale na to nemáte ;-)

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Avatar - Covenant
20. 7. 2014 21:27
Re: Slyšíme se?
Věčné brečení, že na to jiní mají a já ne.....tak proto něco udělej a začni třeba podnikat, než brečet a věčně si stěžovat....
21. 7. 2014 10:50
Re: Slyšíme se?
Lumpenproletářské kecy z Novinek stále častěji prosakují z Novinek i na Auto cz. :no:
Avatar - curwasportiva
20. 7. 2014 18:01
Pekny rozhovor
Konecne fajn rozhovor s clovekem, ktery ma auta rad a i umi ridit. Ten odstavec o otipovani ridice, jen podle posazu je absolutni pravda... Ja jen kdyz nasedam do auta k nekomu, kdo ma sedadlo v pozici "plazove lehatko" tak me okamzite jima hruza.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Stejsn
21. 7. 2014 14:05
Re: Pekny rozhovor
Mně zase naskakuje husí kůže z typického ženského posazu "kudlanka nábožná" - sedačka naražená na volantu, lokty opřené o jeho věnec a úchop oběma rukama v horní čtvrtině. ;-)
20. 7. 2014 18:55
IVÁNKU, KAMARÁDE
Kdyby tak pan Čtvrtníček věděl, na jakou diskusní legendu zde zadělal se svými falešnými soby :-) :yes: S radostí jsem přečetl rozhovor. Kdo čekal rozjuchané štěkání čivavy, ten byl jistě zklamán. Ti ostatní však jistě spolu se mnou zvedají - :yes: :yes:

Mít v obzoru pana Čtvrtníčka je totiž tak nějak přirozené ze své umělecké, humoristické podstaty. O umělcích se říká, že jsou to právě oni, kteří překračují hranice. Většinou se to však vztahuje k umělcům jaksi... vážným. Dokázat ovšem tohle v oblasti humoru, udržet ten předvoj a nesklouznout (nikdy!) do trapnosti, donutit člověka, smát se sám sobě, a ještě si i zatleskat, to umí opravdu jen výjimeční lidé. A v tomto kontextu pan Čtvrtníček výjimečný je.

Tak pane Čtvrtníčku, já Vám zde píši, že jste víc než dobrej, píšu Vám, že jste výbornej. Soda, "sobi" a třeba Ivánku, kamaráde, to jsou humoristické majstrštyky, které mě do kolen dostávají nejen smíchy...

No a ti fiati v rozhovoru... nikdo není dokonalý.

BRAVO PETR ČTVRTNÍČEK :yes:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - šmoula nešika
24. 7. 2014 19:45
Re: Giulia 1750 GTV
:yes: Frajer... :-!