Novinky
a odted to bude imrvere tam i zpet.
Takto stručně bych označil tento krok Audi. Převodovka Multitronic (pravda nejen ona, ale obecně téměř všechny variátorové převodovky) zaváněla průšvihem všude, kde se objevila. Na to, jak dlouho zůstávala ve výrobním programu, se divím, že její hlavní "nemoc" nebyla vůbec vyřešena. Tou nemocí myslím velmi krátkou životnost. Nad odchodem této převodovky není důvod brečet.
Tak s tím se dá i souhlasim, není důvod brečet. Jezdil jsem nějakou dobu (cca 2 měsíce / 7000km) s Audi A4 Avant 2.0TFSI Quattro s Multitronicem no a musím říct, že to nebylo žádné terno. Ve městě to celkem šlo, ale při rychlejší jízdě měla velké prodlevy v automatickém režimu, manuální byl lepší, škubání při zpětném chodu tak hrozné nebylo. Nicméně převodovka auto dost dusila, tedy pocitově v této kombinaci to nebylo 200k, ale tak maximálně 150k. Spotřeba stála za to, běžně kolem 11 litrů ;-\
Multitronic je převodovka výhradně pro fwd. Buď to tedy nebylo quattro, nebo to nebyl multitronic.
Máš pravdu, měl jsem si to najít. Multitronic byl jen pro fwd, Tiprtonic pro awd. I tak to ale byla bída 😉
A s čím jsi tedy jezdil? Quattro nebo multitronic? 😄
Quattro musel poznat, stačí umět číst.Takže Tiptronic.
Třeba dnes ráno jsem viděl trojkový golf (alespoň jsem si to myslel), ale na kufru měl plaketku M3, takže to bylo bávo. Taky umím číst 😉
>😁 Jo, to se stává, já zas nedávno viděl 1-er , vepředu "vrtulka", ledvinky, takže mě to zmátlo a až nápis na zádi odhalil krutou pravdu.[odkaz] >😒]
To byl ještě šestistupňový (ZF 6HP), ne? Jak to auto bylo v té době staré? Nebo to byla e😜ortní verze s 8HP?
B7 2005, ano byl to 6st. tiptronic,jak jsem na na netu našel, tak od ZF 😉
Šlo mi o to, že někdo zanedbává výměny náplně v převodovce a to se pak na ní podepíše. Tedy jestli to bylo v té době nové auto, nebo jestli víš, jak bylo servisované.
nie je lepsi automat ako CVT.
ziadne trhanie pri preradovani, ziadne skakanie.
pridas a ides. ci dopredu ci dozadu.
len usmev na tvari a pri pridavani klesaju otacky 😄
ziadne trhanie pri preradovani, ziadne skakanie.
pridas a ides. ci dopredu ci dozadu.
len usmev na tvari a pri pridavani klesaju otacky 😄
Že by moderní automaty při řazení cukaly? Ale ale....Jsou některé vyjímky, ale běžně určitě ne.
Presne tak, Nepamatäm si v posleednej dobe automat, ktorý by trhal pri preradení (naposledy som také čosi zažil v 4st. automate v Buicku). Dnešné 6, 7 či 8 st. automaty sú krémovo hladké.
Jasně, proto na ně automobilky hážou bobek.
Tedy kromě japonských, ty musí být vždy extra a co funguje v kei, určitě bude dobré i pro evropská SUV a kombajsy... No, oni procitnou, až jim spadnou prodeje k nule.
CVT má dvě zásadní nevýhody: Velké vnitřní tření a setrvačnost (byť někteří tvrdí, že je menší, než v normální převodovce, ale to je asi jako vyvážení 50:50 u koncepce vše vpředu = kec) a malou, respektive neznámou životnost řemenu (případně řemen doživotní, ale za neskutečné prachy).
Tváří v tvář dnešním dvojspojkám, či robotizovaným převodovkám, případně osmi a devítikvaltům, nedokáže CVT obhájit svou existenci jinde, než ve skůtrech, nebo v nejlevnějších auteck - kam ji ale nikdo nemontuje.
Tedy kromě japonských, ty musí být vždy extra a co funguje v kei, určitě bude dobré i pro evropská SUV a kombajsy... No, oni procitnou, až jim spadnou prodeje k nule.
CVT má dvě zásadní nevýhody: Velké vnitřní tření a setrvačnost (byť někteří tvrdí, že je menší, než v normální převodovce, ale to je asi jako vyvážení 50:50 u koncepce vše vpředu = kec) a malou, respektive neznámou životnost řemenu (případně řemen doživotní, ale za neskutečné prachy).
Tváří v tvář dnešním dvojspojkám, či robotizovaným převodovkám, případně osmi a devítikvaltům, nedokáže CVT obhájit svou existenci jinde, než ve skůtrech, nebo v nejlevnějších auteck - kam ji ale nikdo nemontuje.
V CVT se snad nepoužívá řemen, ale víceřadý/vícečlánkový řetěz/pás.
Řemen je tak ve skůtru. 😉
Řemen je tak ve skůtru. 😉
Mel jsem tu sanci ridit 7 st. automat v A5. Nevim, jaky presne to byl typ prevodovky, zato ale vim jiste, ze prevody plynule skakaly az na 7 a motor si vrnel na dalnici kolem 2000 rpm. Nemelo to chybu.
V článku je zmínka o chybě v software řídící jednotky s tím, že byla opravena.
Nevíte o tomto něco blíž? Případně alespoň jak se to projevovalo.
Nevíte o tomto něco blíž? Případně alespoň jak se to projevovalo.
Nie ze by sa DSG pri jemnom manevrovani spravali vzorovo....
Jinak já ji mám a jízdně mi vyhovuje skvěle, s benzínem by navíc měla mít i nějakou životnost. Snad to tak bude.
[odkaz]
A to že Multitronic za celý ty roky nezvládli dát do použitelný formy to fakt hlava nebere
Musím počítat s možností opravy za +-50k, ale to asi u jakéhokoliv automatu s tímto nájezdem.
Víc mi asi vadí konstrukční problémy 1,8TFSi.