Ekonomika
ak pojde vsetko podla planu.... uz o 21 mesiacov budu v mexiku kie frcat jak na beziacom pase :yes: :yes: :yes😒br />
reci o korejskej bubline ktora vraj casom splasne vo svete su cim dalej tym vacsou utopiou a nevydarenym vtipom >😁 :yes:
reci o korejskej bubline ktora vraj casom splasne vo svete su cim dalej tym vacsou utopiou a nevydarenym vtipom >😁 :yes:
Gilgit
Zbabelý Pseudotoppere, tvoje slinty jsou ale casto taky "nevydareným vtipom".
😉 :yes:
Gilgit
Dokázes dnes vysvetlil proc je Opel pseudoznacka a co si pod tím predstavujes nebo dál hrajes roli zbabelce který tady na jedné strane píse nejvetsí mnozství písmen a slov (texty se to tá tezko nazvat) ze vsech diskutéru a na druhé strane mlcí jak ryba kdyz je pozádán o vysvetlení svých prolhaných nesmyslu? Más trochu kuráze se ozvat a prípadne i uznat zes napsal blbost nebo jsi fakt jeden "sprostý" ubohý kosický zbabelec?
petrumr
nenech se, komunisti taky při výslechu se zavzdušnovali, nesmíš je nechat nadechnout.
Gilgit
Myslím, ze tvuj mozek je taky dost "zavzdušněný". Tvrdís o sobe, jaký jsi antikomunista, a pritom podporujes lháre a zbabelce Toppera, coz je obvyklá taktika komunistu. Takze ty budes zrejme nejaký zakuklený komunista, ovsem patricne "zavzdušněný".
petrumr
gilgítku ty si blbeček jak nevímco, skaut nebyl nikdy v komunismu a jestli se ti nelíbí modrej šátek, tak mně to nevadí, na takový *** jsem splachovací....skaut pomáhá mladším a u mně by nebyl problém mu půjčit třeba surfa nebo motorku, bydlí u šíravy a tu přírodu tam mám rád.
Gilgit
Skaut je OK, ty jsi ale "zavzdušněný" komunista.
Jeste co se týce skautu - pokud vím tak lhaní a zbabelost, tedy to co tady ukázal Topper, a ne jednou, nepatrí k zásadám skautu. Co ty nato, ty mucedníku?
Jeste co se týce skautu - pokud vím tak lhaní a zbabelost, tedy to co tady ukázal Topper, a ne jednou, nepatrí k zásadám skautu. Co ty nato, ty mucedníku?
petrumr
potrefená husa zahejkala.
Gilgit
Skaut neuznává lhaní a zbabelost, takze Topper pro skauty není vhodný kandidát.
petrumr
Bych ho jmenoval pomocníkem a není problém ho vychovat a něco naučit. Já jsem třeba naučil dost lidí řídit, skaut se nevytáčí jak ty, ty hned vybuchneš a v tom je problém.
Gilgit
Lhát uz umí, to ho nemusís ucit.
petrumr
musíte si dát pozor, že mexičani nebudou vyrábět slovenským tempem.
Gilgit
Myslís, ze jsou tak "zavzdušnění" jako ty, mucedníku petrumre grande? To snad ne.
petrumr
Já jsem měl golfa II made in mexico.Tak snad můžu srovnávat. :-!
Gilgit
To ze jsi mel Golfa II made in Mexico znamená ze vís jakým tempem vyrábejí Mexicani? Jak jsi to z toho auta vycetl? Musís být prímo génius.
Jinak zpráva CTK je, jak tomu casto bývá, povrchní a nekvalitní.
Koncern H/K jako takový celosvětově šlape, jenže on v čr nesmyslně jede po škodovce.
Kampaň na morální úrovní filcky (ostatně, pod Vošického rukopisem snad ani nelze jinak) už sklízí první ovoce a prodeje v čr spíš začnou podle mě padat.
Místní diskuze pak jen odráží nadcházející vlnu nechutě ke značce.
Nicméně dle informací v kuolárech se rozhodli vzít si na mušku právě škodu. Při tom tu tady nemají šanci dohnat nikdy.