Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Kia se chystá vyrábět v Mexiku

30 komentářů

Gilgit
Nekterí místní diskusní kovbojové, samozrejme velcí odborníci na automobilový trh a automobilový prumysl, na Auto.cz pravidelne vypisují jak na tom je Hyundai Motor Group zle a jak to s temi Korejci jde vubec s kopce. Tak nevím, ale asi to tak velcí odborníci nebudou, spís velcí kecalové a spís jeste neco o dost horsího.

Jinak zpráva CTK je, jak tomu casto bývá, povrchní a nekvalitní.
nasua23
Já bych to viděl i v souvislosti se současným šéfem českýho hjůndaje.

Koncern H/K jako takový celosvětově šlape, jenže on v čr nesmyslně jede po škodovce.
Kampaň na morální úrovní filcky (ostatně, pod Vošického rukopisem snad ani nelze jinak) už sklízí první ovoce a prodeje v čr spíš začnou podle mě padat.

Místní diskuze pak jen odráží nadcházející vlnu nechutě ke značce.
Gilgit
Nerekl bych ze nesmyslne jede po Skodovce. U Vosického spís mám problém s nekterými arogantními formulacemi v rozhovorech pro média.
nasua23
No to rozhodně.
Nicméně dle informací v kuolárech se rozhodli vzít si na mušku právě škodu. Při tom tu tady nemají šanci dohnat nikdy.
Gilgit
A proc by si nevzali na musku Skodu? Samozrejme ne v tom smyslu, ze by ji na ceském trhu dohnali. To, ze to není reálné, ví i Vosický i lidé v evropské centrále Hyundai.
3_diamanty
ak pojde vsetko podla planu.... uz o 21 mesiacov budu v mexiku kie frcat jak na beziacom pase :yes: :yes: :yes😒br />
reci o korejskej bubline ktora vraj casom splasne vo svete su cim dalej tym vacsou utopiou a nevydarenym vtipom >😁 :yes:
Gilgit
Zbabelý Pseudotoppere, tvoje slinty jsou ale casto taky "nevydareným vtipom".
3_diamanty
😉 :yes:
Gilgit
Dokázes dnes vysvetlil proc je Opel pseudoznacka a co si pod tím predstavujes nebo dál hrajes roli zbabelce který tady na jedné strane píse nejvetsí mnozství písmen a slov (texty se to tá tezko nazvat) ze vsech diskutéru a na druhé strane mlcí jak ryba kdyz je pozádán o vysvetlení svých prolhaných nesmyslu? Más trochu kuráze se ozvat a prípadne i uznat zes napsal blbost nebo jsi fakt jeden "sprostý" ubohý kosický zbabelec?
petrumr
nenech se, komunisti taky při výslechu se zavzdušnovali, nesmíš je nechat nadechnout.
Gilgit
Myslím, ze tvuj mozek je taky dost "zavzdušněný". Tvrdís o sobe, jaký jsi antikomunista, a pritom podporujes lháre a zbabelce Toppera, coz je obvyklá taktika komunistu. Takze ty budes zrejme nejaký zakuklený komunista, ovsem patricne "zavzdušněný".
petrumr
gilgítku ty si blbeček jak nevímco, skaut nebyl nikdy v komunismu a jestli se ti nelíbí modrej šátek, tak mně to nevadí, na takový *** jsem splachovací....skaut pomáhá mladším a u mně by nebyl problém mu půjčit třeba surfa nebo motorku, bydlí u šíravy a tu přírodu tam mám rád.
Gilgit
Skaut je OK, ty jsi ale "zavzdušněný" komunista.

Jeste co se týce skautu - pokud vím tak lhaní a zbabelost, tedy to co tady ukázal Topper, a ne jednou, nepatrí k zásadám skautu. Co ty nato, ty mucedníku?
petrumr
potrefená husa zahejkala.
Gilgit
Skaut neuznává lhaní a zbabelost, takze Topper pro skauty není vhodný kandidát.
petrumr
Bych ho jmenoval pomocníkem a není problém ho vychovat a něco naučit. Já jsem třeba naučil dost lidí řídit, skaut se nevytáčí jak ty, ty hned vybuchneš a v tom je problém.
Gilgit
Lhát uz umí, to ho nemusís ucit.
nasua23
Můžu se Tě zeptat, co děláš za práci?

(Ano, hodlám se ptát do té doby, dokud neodpovíš😊 )
petrumr
proč se ptáš, vždyt všichni děláme v práci to samý- pracujeme a chodíme na oběd. :-!
Gilgit
Ty se ovsem musís navíc taky obcas "odvzdušnit".
petrumr
musíte si dát pozor, že mexičani nebudou vyrábět slovenským tempem.
Gilgit
Myslís, ze jsou tak "zavzdušnění" jako ty, mucedníku petrumre grande? To snad ne.
petrumr
Já jsem měl golfa II made in mexico.Tak snad můžu srovnávat. :-!
Gilgit
To ze jsi mel Golfa II made in Mexico znamená ze vís jakým tempem vyrábejí Mexicani? Jak jsi to z toho auta vycetl? Musís být prímo génius.
3_diamanty
uz vidim sefa nejakeho kartelu ako jazdi na ceede kombi ... to bude pecka >😁
Gilgit
Odpovís, zbabelce?
petrumr
jakou máš lampu?
Gilgit
Odpovís na moji otázku týkající se Mexika?
petrumr
halogenka přímo do očí?
dolfi
>😁