Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Manželka Michaela Schumachera se zbavuje zbytečností, prodává jeho tryskáč

75 komentářů

holden_holden
napsal bych ze nebude uz potrebovat, ale zase misto toho dostane hezkou hi-tech polohovaci postel
Armin Tamzarian
Nechutně vyjádřeno :no:
Klaudius
A ty už si od neho nejaké normálne vyjadrenie videl?
Mr.Murphy
většina diskusních trollů si jako téma vybere nějakou neoblíbenou značku a tam píšou furt dokolečka nesmysly....

ty sis jako trollí téma vybral něčí osobní tragédii.... jsi chudák a odpad....
Ji/Ri
Jsi ubohý.... je smutné, když chlap se musí dívat na pokus o chlapa a litovat tě.... ale jak už ti to řekl webpaja.... svůj stín jsi nepřekročil....
white label
Změň si nick na: "hovado_hovado"! :no: :no:
holden_holden
je tvuj, vymyslel sis ho tak je tvuj. stejne si hovado tak se s nim budes cejtit lip.
Ji/Ri
jeden palec od sebe a druhý od guglitka? .... jste se hoši našli koukám..... vrána k vráně....
holden_holden
jak jde sam sobe davat palce? mas s tim nejakou zkusenost? podel se s nami jak to delas.
Ji/Ri
zeptej se žumpního kolegy fuglita...
Katikakus
Bez ohledu na to, co napsal holden_holden. Opravdu se nezmuzes na vic, nez detinske komoleni nicku?
white label
Myslíš ten tvůj "nechtěný white kabel", který skončil tvými vulgarismy?
Už jsem ti jednou jasně napsal, že mě tvé problémy s tvým nickem nezajímají. Pouze jsem se tě slušně zeptal na to, jak vznikl, na což jsi neodpověděl, takže si ho nech, nebo změň..., ale hlavně mě už dál s podobnými "komplexy" neobtěžuj. 😉
RADEK1
Komu není shůry dáno..
webpaja
...bože, jak hluboko se dá klesnout...

Marně se snažím vzpomenout, kdy jsi kromě trapnejch výkřiků, kopání a projevu absolutního cynismu napsal něco věcnýho k diskuzi. Asi mi nepomůžeš... 😉
holden_holden
si borec a borcem zustanes. fandime ti a doufame ve vitezstvi v tomto boji. je to lepsi chlapci?
Gilgit
Tak je to správne a politicky korektne. Kdybys to napsal hned, tak by se na tebe místní slusnáci (kterí v nekterých prípadech vubec slusnáci nejsou) nevrhli jako vosy. Pritom tvoje puvodní reakce byla zcela vecná a realistická.
webpaja
Jen se kluci lajkujte 😄
Gilgit
holden_holden nenapsal v úvodním príspevku nic nekorektního nebo neslusného, ale popsal smutnou pravdu zivota. Mozná cynicky, ale takový je zivot.

Já jsem, na rozdíl od vetsiny místních diskusních kovboju, mel moznost s Michaelem Schumacherem v dobe kdy jeste jezdil formuli 1 mluvit i osobne a samozrejme mu preji aby se mu vedlo co nejlépe. Presto nevidím v príspevku nicku holden_holden nic nepatricného.

Takze tvoje posmesná poznámka "jen se kluci lajkujte" je docela zbytecná. Cekám az zacnes moralizovat pod nicky jako Ada je zase tady, maros, rokyta.p a podobnými. Ale zdá se, ze to, co oni písí, je v souladu s tvými morálními zásadami. K cemuz ti gratuluji.
KANKUNEN
Hoved je na tom tak, že se neumí ani slušně vyjádřit. Myslel to možná dobře, ale vyznělo to jako výsměch. Takže reakce jsou oprávněné.
Gilgit
Podle mne nejsou oprávnené.
webpaja
Co jsi kdy od holdena četl zajímavýho kromě těch blábolů, kterými tu zapleveluje diskuzi? Pakliže se s ním ztotožňuješ, je mi tě upřímně líto. V pár dnech si nechat dát od provokatéra Maroše lekci chování a pak se hlásit k tomuhle...dost mě to od tebe překvapuje.
Gilgit
Nekolik príspevku. Jinak v této diskusi neposuzuji to, co holden_holden napsal drív, ale to co napsal pod tímto clánkem. A na jeho úvodním príspevku v této diskusi kazdopádne nevidím nic spatného. Jinak ti dekuji za lítost. Jenom by mne zajímalo, jak me maros dal lekci chování, to me nejak uslo.
webpaja
Nechal jsi se vyprovokovat k naprosto neakceptovatelnýmu jednání od kluka, kterej sem chodí jen trollit 😉 .
Mě cynismus podobnýho typu nepřijde ani věcnej, natož vtipnej. Holden už se pod minulým článkem o MS předvedl jak se patří...
Gilgit
Tvuj názor. To, co jsem psal na adresu marose, bylo samozrejme zbytecné, ale ne neakceptovatelné. Diskusi pod minulým clánkem o MS jsem cetl.
Provocateur
Je zbytečný něco vysvětlovat. Gilgit je takovej internetovej holdenův nocleh a dlouhodobě nepřímo podporuje jeho vulgarismi a demenci. Prý je to v rámci "spravedlnosti", protože holden se mimojiné vymezuje vůči Škodě, která má tady nejvíc zastanců, a ve prospěch H/K. Napsat to někdo jiný, tak už tady máme Gilgitovi narážky na jeho inteligenci 😄

Nejlepší je ignorovace (v případě potřeby zlepšení nálady si udělat z takových kašpárků srandu), když už nemá redakce odvahu je zabanovat v rámci zlepšení diskuzní úrovně, která zde upadává přímou úměrou s úrovní samotného webu.
Ji/Ri
...je to tak.... 😄
Gilgit
V tomto prípade má reakce na to co napsal nick holden_holden na zacátku této diskuse nemá nic spolecného se "spravedlností" v rámci vymezování vuci Skode. Ta jeho reakce je napsány cynicky, ale pravdive.

Jeste jednou: Michaelu Schumacherovi preji vsechno nejlepsí. Nepatril jsem sice k jeho príznivcum, ale uznával jsem ho jako vynikajícího jezdce a pred nekolika lety jsem mel moznost si s ním zajímave pohovorit.

Klidne mne oznacuj za "kašpárka", ignoruj me nebo si ze me delej srandu, to je mi celkem jedno. A klidne navrhni redakci aby mne zabanovala, ani s tím nemám problém. Redakce by se kazdopádne zbavila kritika který upozornuje na chyby a nepresnosti v cláncích místnich "novináru" a mainstreamové ctenárské stádo bude spokojeno.

Jinak se muzes podívat treba na primitvní prolhanou reakci nicku Ji/Ri z 09:17 a 09:27. Za pomluvy a lhaní by se banovat nemelo? Pokud toto je podle tebe OK, tak to snaze v tomto prípade svedcí o tobe.
Provocateur
Když se baví inteligence, tak je slušností, aby spodina do rozhovoru nezasahovala. Ale když už jsi to udělal...

První odstavec o tobě byl veden v obecný rovině, kdy podporuješ většinu holdenových urážlivých příspěvků vůči Škodě nebo jiným diskutujícím, netýkal se této diskuze.

Druhej odstavec se týkal především holdena a podobných (protože webpaja v úvodním příspěvku reagoval na vás oba), ale když se v této skupině poznáváš, tak ti to vyvracet nebudu a budu s tebou výjmečně souhlasit.

A co se týče lhaní. Ověřovat lež nebo pravdivost každýho příspěvku za účelem banu se myslím nikomu nechce, na to by nestačilo ani 10 000 nových úředníků pod vedením Sobotky.
Ji/Ri
>😁 :yes: ...ta první věta mě rozesmála - úder kladivem přímo mezi oči... jenže mám obavu, že rozsvícení se konat opět nebude. 😄
Gilgit
Takze kdyz holden-holden napíse o nicku GTI ze je "hloupej vosel", tak je to spatne. Kdyz Ji/Ri napíse o mé osobe ze pro mne "je standart krást, podvádět, šidit", tak je to v porádku.

Pokud toto je v souladu se zásadami "inteligence", kte které se jak vidím pocítás, tak radeji zustanu tou "spodinou".

Pro tvoji informaci: Tyto invektivy nicku Ji/Ri (a mnoho dalsích) jsem si vyslouzil za to, ze jsem tomuto individuu (zrejme je to také príslusníkté tvé "inteligence") dovolil oponovat v názoru, ze velká vetsina ´nových modelu cínských výrobcu automobilu jsou kopie (coz on tvrdí), a ze jsem si ho pri tomto a príbuzných tématech svázaných s cínským automobilovým prumyslem dovolil upozornit na to, ze diskutuje o necem, cemu nerozumí.

A jeste jedna vec, protoze zrejme neumís císt: Ja proti Skode nic nemám, jenom proti jejím fanatickým príznivcum. Je to tak tezké pochopit.

Toz se mejte, "inteligenti".
Ji/Ri
.... o chápání ty nemluv.... je smutné, žes vůbec nepobral to, co jsem se ti snažil, i polopaticky, kdy i kolemjdoucí bedrunka pochopila, vysvětlit. Máš i navíc než okopávat kotníky? .... ale vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Co je pro mě/nás lidsky nepřijatelné, v tom ty si rejdíš.... musíš mít hezký život..... svůj stín nepřekročíš. Ale pokud si budeš zase chtít diskuzně naliskat vlastníma pacičkama, tak prosím, u toho jsem se bavil 😉 :yes:
Provocateur
Ano, nadávání do oslů, hovad a sraček by měla redakce bez milosti banovat. Já ale nevím, jestli kradeš nebo podvádíš. Třeba jo, třeba ne. To tady budeš těžko někomu dokazovat.

Nevím kdo tady neumí číst, protože nikde jsem nepsal, že máš něco proti Škodě. Kde to píšu?

"První odstavec o tobě byl veden v obecný rovině, kdy podporuješ většinu holdenových urážlivých příspěvků vůči Škodě nebo jiným diskutujícím, netýkal se této diskuze."

"Je zbytečný něco vysvětlovat. Gilgit je takovej internetovej holdenův nocleh a dlouhodobě nepřímo podporuje jeho vulgarismi a demenci. Prý je to v rámci "spravedlnosti", protože holden se mimojiné vymezuje vůči Škodě, která má tady nejvíc zastanců, a ve prospěch H/K."

Taky se měj, spodino
Gilgit
Takze ty nevís jestli kradu nebo podvádím. A Ji/Ri, který vubec neví kdo jsem, to ví? Odpoved hodná "inteligenta", logika hodná vsak vís ceho...

Napsat o nekom ze krade, podvádí a sidí je rádove horsí nez napsat o nekom ze je osel. Jestli ty to más jinak, tak to je tvuj problém.

Do tretice, a snad to pochopís tentokrát: Muj názor na nick holden-holden nemá nic spolecného s názorem nicku holden_holden na téma Skoda. Samozrejme ty jsi nic podobného nenapsal, "inteligente".

Slovo "spodina" je od lidí písící takové veci jako ty, Ji/Ri a pár dalsích individuí prímo vyznamenáním. Takze díky.
Provocateur
Ano, nevím jestli kradeš anebo podvádíš, stejně jako nevím, jestli Ji/Ri ví nebo neví kdo seš, proto to ani nijak neřeším. Ale vzhledem k tvému vystupování, které tady předvádíš, bych se ani nedivil, kdybys kradl a podváděl...

Tomu třetímu odstavci se musím jen smát vzhledem k naší poslední diskuzi, kde jsi mu dal tři palce nahoru za označování Škody škodivkou a svoji následné "obhajobě".
Gilgit
Nevís, ale ani by ses nedivil kdybych kradl a podvádel. Uvedomujes si vubec, co tím prvním odstavcem ríkás? To je horsí nez 100 tupej voslu od nicku holden_holden. Je dobre vedet, jaký lidský odpad tady moralizuje.

A ted po ctvrté: Muj názor na nick holden-holden nemá nic spolecného s názorem nicku holden_holden na téma Skoda. I pokud jsem mu nekdy dal tri palce nahoru, coz je mozné. Jeho názor na Skodu nemá nic spolecného s tématem tohoto clánku, kterým je Michael Schumacher. Jinak receno: Moje reakce by byla stejná, pokud by ta úvodní slova v této diskusi napsal nekdo jiný. Jeste zádná jiskricka pochopení? Más vzdycky tak dlouhé vedení?
Provocateur
Jistě, v tvém případě bych se nedivil ničemu. Nevím taky spoustu jiných věcí, kterým bych se nedivil.

Kličkuješ jako postřelenej zajíc. Od začátku píšu, že moje reakce se netýkala příspěvku v této diskuzi, ale obecně o tvoji podpoře holdenovi. K samotný Škodě jsi odbočil ty sám. O vedení radši ani nepiš, to je pro tebe nedosažitelná schopnost...
Ji/Ri
...ale nejsi překvapený, ne? 😉 .... pokud se gilgit zastává takového jedince, něco to vypovídá i o něm samotném. Nelze brát diskuzi od diskuze, ale celkový obrázek. Ono stačí se podívat jak reaguje ho-ho např. na GTI... je to paskvil na karikaturu...nic víc, nic míň. U gilgita mě to nepřekvapuje, pro něj je standart krást, podvádět, šidit - byť uznávám, v některých směrech je zajímavě vybaven informacemi... jenže to je dnes kdejaký levný smart telefon.
Když upadl web, tak jsem se těšil na diskuze.... pak se tu objeví ho-ho, gi-it, maros a pár takových prima kluků a je to hnůj.
Pro tebe gilgite: opravdu je pro tebe vrchní věta ho-ena přijatelná? ...
Ji/Ri
...řekl bych diskuzní selfvýprask.....
webpaja
...jsi tak chladný... ;-\ 😄
Ji/Ri
... >😁 >😁
Ji/Ri
....podle tvé logiky, ti dneska rozbiju hubu, do večera se zlobíš, ale zítra už nevíš, o co go? ....není tohle to čemu se říká splachovač? ... vše samozřejmě myšleno obrazně.
Ji/Ri
...to, že jsi v 52. řadě na ochozu VC pískal nebo že kolem tebe prošel a na tvé HI Michael odpověděl letmo pohledem a úsměvem se dá považovat za rozhovor? ... >😁 tak hlavně, že ti chutná....
webpaja
...sím, sím...já seděl před dvěma lety v Allianz areně vedle Clarksona, počítá se to taky?
Gilgit
Vidím, ze se dobre bavís. Chápu, ze vy dva byste se do blízkosti Schumachera mohli dostat jenom temi zpusoby jaké zminujete.
webpaja
Jo a tebe prosil o audienci >😒] :yes:
pargi
>😁 :yes:
Gilgit
Vidím, ze i ty se dobre bavís. Holt dalsí intelektuální ubozák.
pargi
Jo, tahle replika se pajovi povedla >😁 ovšem nesmutni, k smíchu jsou rovněž tvoje příspěvky, jen trochu jinak.
Gilgit
Ja nesmutním, já se bavím reakcemi "inteligentu", coz mi ovsem nebrání napsat muj názor na tato individua.

Ale treba mi ve své nekonecné moudrostí osvetlís, cím jsou moje príspevky v této diskusi smesné. Ale konkrétne, jestli to dokázes.
pargi
Nezlob se, ale to nedokážu, na to je i nekonečná moudrost krátká.
webpaja
Já se taky bavím reakcemi inteligentů a pokud to zvládnu, vezmu si z nich i ponaučení 😉
Gilgit
Nevypadá to. Kazdopádne by mne zajímalo co je tak smesného na tom ze nekdo mluví s pilotem formule 1. Treba to dokázes, na rozdíl od nicku parqi, normálne vysvetlit.
pargi
Já mluvil s Michaelem tak rok zpátky po telefonu, říkal, že ten gilgit je ale pěknej trouba, obvykle rozhory s troubami rychle vytěsní, ale tohle prý stálo za to nevytěsnit 😄
Gilgit
Ze jsi ubohý sasek, to jsem vedel uz drív, takze nic nového.
pargi
No, tos mi to ale nandal 😄
webpaja
Kde jsem napsal, že je směšný mluvit s pilotem f1? 😉
Ji/Ri
....další tvůj typický osobnostní rys.... dostaneš se do blízkosti ms, povídá si s tebou a pak, když je chlap ve stavu jakém je, tak mu rubneš krumpáč do zad v tom, že přitakáš lidsky naprosto nepřijatelnému vyjádření, které je totálně za hranou všeho? .... ani nevíš, jak se odkopáváš... nicméně u tebe, dravče, mě to nepřekvapuje... jsi stejný level jako holden. ...ale když je vám na spodku žumpy dobře.... proti gustu :yes:
MariAchi
Se dneska nějak nudíte, néééé? >😁
webpaja
...mám dlouhý jednání, ale naštěstí sedím v čele >😒]
Ji/Ri
...jsi na čelbě... odvážný to muž.... není lepší prubnout tu 52. řadu? Možná bys viděl i MS .... 😉 .... Fer.Alonza... možná si pak mr. gug nechal udělat z mr...y knír >😁
se tu válím....
webpaja
...mám překousnutej jazyk, vole! >😒] >😁
Ji/Ri
>😁 >😁 >😁 upe vidím tu fotku.... to nejdeeeee >😁 ... a gug ji nosí dodnes.... pravda, je trošku oprýskaný ten knírek, ale je .... >😁
MariAchi
Škoda, že nejsem v obraze 😄
webpaja
Nevím, jestli to není dobře...tohle bylo od Jirky zemitý >😁
Ji/Ri
.... Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.... to znáš, ne? 😉
MariAchi
Tvůj problém je v tom, že po tom, co tady denodenně předvádíš, nikoho ani nenapadne, že bys mohl napsat něco aspoň trochu inteligentního slušného, nebo pravdivého.
Ji/Ri
..asi tak nějak.... trefil jsi to na komoru... :-! :yes:
skejpa
Já pana Holdena teda neznám a jeho příspěvky si nějak nevybavuji (minulou diskuzi o MS, jak tu někdo zmiňoval, jsem asi nečetl) ale mě ten jeho dnešní žertík celkem pobavil. Je to sice hodně černý humor ale bohužel se zakládá na pravdě a tak mi nepřijde jeho kritika tak věcná. Ale jak říkám, hodnotím jen ten příspěvek tady nahoře.
Gilgit
:yes: :yes: :yes:
dolfi
😲
Pekelná Micinka
A není to spíš naopak, že by teď měl všude létat tryskáčem, pokud mu to zdravotní stav někdy umožní. Spíše vidím jako hlavní důvod finanční stránku provozu takového letadla. Nejdůležitější ale je, aby se z toho Michael dostal. :yes:
webpaja
...ačkoliv třeba na charitu MS věnoval minimálně 100mio EUR (kolik je to doopravdy asi ví málokdo), nemyslím si, že v tom hraje roli jen finanční stránka.

P.S.: ikony takhle nekončí, stále věřím 😄
skejpa
Spousta lidí to ještě nepochopila ale je dost možné, že Michael už nikdy nebude schopen samostatného pohybu a komunikace. Tak na co tryskáč a někam létat, když jsi stejně jen na lehátku v ošetřovně a mluvit nemůžeš, chodit nemůžeš atd. ? Ano, provoz něco stojí ale hlavní je, že už prostě asi není potřeba ani v blízké budoucnosti...
webpaja
Možné to je, ale pokud se považujeme za kulturní lidi, měli bysme tomuto faktu taky přizpůsobit náležitě komentáře. Nemám problém nazývat věci pravými jmény, nicméně první koment k článku je potřeba vnímat v kontextu vyjádření konkrétního nicku na předchozí článek.
holden_holden
a hura neco napsat pod tu fotku tupejch ksichtu co jeli na CNG >😒]