Technika

Zpět na článek

Jaguar XE nabídne spotřebu nižší než 4 litry na 100 km

17 komentářů

KANKUNEN
A jako bonus budeš mít ještě větší kufr, že. >😒]
Pepis
Stejně jako třeba trojkový bavorák, že? On bohužel trh a diskuse na netu jsou dvě dost odlišné věci.
webpaja
JLR nemá v portfoliu žádnou značku produkující miniauta, proto se jich tato otázka týká už od střední třídy.
Notabene, fleet a zřejmě i privat na to v zemích s daňovým zvýhodněním LEV uslyší.
webpaja
...pěknej ventilek :yes: >😒]
webpaja
Nějak ti nerozumím a zkus použít automatickou opravu pravopisu 😉
Hittman
Ano, máš pravdu, přibližme se chudším masám a udělejme z to masového výrobce všeho. Ještě by se mi líbil i tahač se šelmou na kapotě 😉
The Spešl Uan
Jaguar... Doufám že se vytáhne a zlikviduje Audi a BMW. M-Benz mám radši než Džeguer, ale oboje jsou prostě libový auta.
Hittman
já myslel, že takové auta se kupují i kvůli motoru...takže předpokládám výkon 4válcové nafty kolem 130 kW a zrychlení kolem 9s...to už si můžu pořídit O3 L&K za poloviční cenu...
Takové auto má smysl s šesti a více válci.
Typhoon
tak tak, a když jedu z kopce, tak jsem i pod normovanou spotřebou... :-!
Ji/Ri
...jezdím na kole a v buse... tohle se mě netýká...
Ji/Ri
....no to máš pravdu... uvedl jsi krásný příklad. Kolik lidí koupí Vertu a kolik smart ph. od 10-20ti tisíc? celá tvá teorie je totálně na palici...
Pepis
*?
Hittman
No a víš, že krom mobilů do 5 tis se prodávají i mobili za 20 tis a víše? 😉
webpaja
Myslím, že normy jsou pro všechny stejný. Já třeba s Jaguarem dokáže v pohodě jezdit za normovanou, dokázal jsem to i s BMW, Audi nebo M-B, ať už R4 nebo šestiválce.
Pár zasvěcených vidělo jakou spotřebu je možný dosáhnout při jízdě lehce nad předpisy s 500HP. Takže bych to tak nehrotil.
webpaja
Víš o nizkoemisní verzi a máš jasno. Že rovnou automobilkám nepředpovídáš? 😉 Víš na jakým motoru startuje D3? Víš jaký jsou nejprodávanější verze?
A víš, že producent přímý konkurence se dlouhodbě nedokáže uživit prodejem pouze vyšší střední a lux třídy? 😉
3_diamanty
likvidovat sa nic nebude 😄 kazdy ma svoju poziciu na trhu davno zadelenu a bezpecnu a kazdy ma svoj kus kolaca ako sa vravi, jaguar mozno sice najmensi kusok ale za to ma ten najlepsi kusok s ceresnickou na vrchu, tesim sa na tohto jaga uz skutocne dlhu dobu.

Spotreba pod 4 litre je asi taka realna ako tvrdenie ze maldonado sa stane raz majstrom sveta v F1 😉 .... najviac sa bojim aby tie ekonormy a snaha jazdit zadarmo s co najmensou spotrebou tieto nadherne auta neznicili.... lebo speje to k tomu bohuzial

XE bude dozaista klenot vo svojej triede... ako taky pekny cerveny rubin ktory sa nosi skutocne na vynimocne prilezitosti ak sa clovek chce ukazat ....
Nonsens
Prišiel rad na prémiu. Spotreba pod 4 a co2, viac netreba dodávať, je to jasné. Mám pre nich tip - najlepší motor na svete so zvukom 6valca vo vyšších otáčkach.