Technika
KANKUNEN
3
A jako bonus budeš mít ještě větší kufr, že. >😒]
Přejít do diskuze
Stejně jako třeba trojkový bavorák, že? On bohužel trh a diskuse na netu jsou dvě dost odlišné věci.
JLR nemá v portfoliu žádnou značku produkující miniauta, proto se jich tato otázka týká už od střední třídy.
Notabene, fleet a zřejmě i privat na to v zemích s daňovým zvýhodněním LEV uslyší.
Notabene, fleet a zřejmě i privat na to v zemích s daňovým zvýhodněním LEV uslyší.
Ano, máš pravdu, přibližme se chudším masám a udělejme z to masového výrobce všeho. Ještě by se mi líbil i tahač se šelmou na kapotě 😉
Jaguar... Doufám že se vytáhne a zlikviduje Audi a BMW. M-Benz mám radši než Džeguer, ale oboje jsou prostě libový auta.
já myslel, že takové auta se kupují i kvůli motoru...takže předpokládám výkon 4válcové nafty kolem 130 kW a zrychlení kolem 9s...to už si můžu pořídit O3 L&K za poloviční cenu...
Takové auto má smysl s šesti a více válci.
Takové auto má smysl s šesti a více válci.
....no to máš pravdu... uvedl jsi krásný příklad. Kolik lidí koupí Vertu a kolik smart ph. od 10-20ti tisíc? celá tvá teorie je totálně na palici...
Myslím, že normy jsou pro všechny stejný. Já třeba s Jaguarem dokáže v pohodě jezdit za normovanou, dokázal jsem to i s BMW, Audi nebo M-B, ať už R4 nebo šestiválce.
Pár zasvěcených vidělo jakou spotřebu je možný dosáhnout při jízdě lehce nad předpisy s 500HP. Takže bych to tak nehrotil.
Pár zasvěcených vidělo jakou spotřebu je možný dosáhnout při jízdě lehce nad předpisy s 500HP. Takže bych to tak nehrotil.
Víš o nizkoemisní verzi a máš jasno. Že rovnou automobilkám nepředpovídáš? 😉 Víš na jakým motoru startuje D3? Víš jaký jsou nejprodávanější verze?
A víš, že producent přímý konkurence se dlouhodbě nedokáže uživit prodejem pouze vyšší střední a lux třídy? 😉
A víš, že producent přímý konkurence se dlouhodbě nedokáže uživit prodejem pouze vyšší střední a lux třídy? 😉
likvidovat sa nic nebude 😄 kazdy ma svoju poziciu na trhu davno zadelenu a bezpecnu a kazdy ma svoj kus kolaca ako sa vravi, jaguar mozno sice najmensi kusok ale za to ma ten najlepsi kusok s ceresnickou na vrchu, tesim sa na tohto jaga uz skutocne dlhu dobu.
Spotreba pod 4 litre je asi taka realna ako tvrdenie ze maldonado sa stane raz majstrom sveta v F1 😉 .... najviac sa bojim aby tie ekonormy a snaha jazdit zadarmo s co najmensou spotrebou tieto nadherne auta neznicili.... lebo speje to k tomu bohuzial
XE bude dozaista klenot vo svojej triede... ako taky pekny cerveny rubin ktory sa nosi skutocne na vynimocne prilezitosti ak sa clovek chce ukazat ....
Spotreba pod 4 litre je asi taka realna ako tvrdenie ze maldonado sa stane raz majstrom sveta v F1 😉 .... najviac sa bojim aby tie ekonormy a snaha jazdit zadarmo s co najmensou spotrebou tieto nadherne auta neznicili.... lebo speje to k tomu bohuzial
XE bude dozaista klenot vo svojej triede... ako taky pekny cerveny rubin ktory sa nosi skutocne na vynimocne prilezitosti ak sa clovek chce ukazat ....