Novinky
Navtech
0
Vyblejskněte tam taky nějaký stánky s jídlem, nebo hospody ať vim, čím se tam krmíte! Nemyslím ty roštěnky opřený o káry. Děkuji...
Andromeda
0
>😁 :yes:
rooney
0
Ale jó,to bych se taky rád podíval,ale hostesky foťte taky samozřejmě ´=D
Andromeda
0
Ve finále bude fotek "roštěnek" možná víc než plecháčů... 😉
0
Neblbni,to zase bude poslintaných klávesnic....,takhle před obědem. >😁
Mam otazku😒br />
Ktory dnesny hybridny automobil, ktory je v predaji, dokaze prejst najvacsiu vzdialenost cisto na baterie? Akou max rychlostou idu a ako sa dobijaju?
Pri Porsche Cayenne pisali dojaz na cisto el. pohon 2km (ale zato az 137km/h rychlostou 😄 , to sa akurat rozbehne)
Pri Toyote Prius uvadzaju dojazd na el. pohon az 130km (na auto.cz som nasiel udaj 1,6 km...neviem)
Pri Cadillacu Escalade uvadzaju na el. pohon dojazd 40km
Viete viac?
Pri Porsche Cayenne pisali dojaz na cisto el. pohon 2km (ale zato az 137km/h rychlostou 😄 , to sa akurat rozbehne)
Pri Toyote Prius uvadzaju dojazd na el. pohon az 130km (na auto.cz som nasiel udaj 1,6 km...neviem)
Pri Cadillacu Escalade uvadzaju na el. pohon dojazd 40km
Viete viac?
U Hybrid Synergy Drive sa bez pouzitia spalovacieho motora (cisto "Stealth" pohon)da zajst len nemala vzdialenost. Neviem, ci je to presne 1,6 km ale 130 km to urcite nebude.
Pokial ja viem, cisto "Stealt-mode" je na dozjazd najlepsi zatial u Fiskeru Karma - papierovo je to okolo 80 km (pri neudanej rychlosti). Za par tyzdnov ale bude na svete novy sedan od Tesla Motors a ten bude mat rovnaku technologiu pri mierne mensom aute. Teoreticky by tak mohol byt o malinko lepsi.
Tieto informacie ale ber tak, ze su bez zaruky. V tejto oblasti sa momentalne pohybuje spusta firiem a firmiciek a vobec sa neda vylucit, ze niekto "v garazi" pracuje na niecom mensom a vykonnejsom. Naprikald mozno
anglicania: [odkaz]
Este toto: dobu dobijania a odber zo siete nikto nejak zvlast jasne nekomunikuje.
Pokial ja viem, cisto "Stealt-mode" je na dozjazd najlepsi zatial u Fiskeru Karma - papierovo je to okolo 80 km (pri neudanej rychlosti). Za par tyzdnov ale bude na svete novy sedan od Tesla Motors a ten bude mat rovnaku technologiu pri mierne mensom aute. Teoreticky by tak mohol byt o malinko lepsi.
Tieto informacie ale ber tak, ze su bez zaruky. V tejto oblasti sa momentalne pohybuje spusta firiem a firmiciek a vobec sa neda vylucit, ze niekto "v garazi" pracuje na niecom mensom a vykonnejsom. Naprikald mozno
anglicania: [odkaz]
Este toto: dobu dobijania a odber zo siete nikto nejak zvlast jasne nekomunikuje.
Lepsi by mel byt BYD F3DM - 100km, v Cine se uz prodava, na US trh ma prijit tusim 2011 a ma stat jen 20 000$.
Jo a specialni nabijecka ma nabit baterky na 50% za 10 minut. Slysel jsem onehda rozhovor s sefem automobilky, chystaji (BYD je puvodne vyrobce baterek do mobilu, zakladatel to studoval ve skole, skolu dodelal, pujcil si od bratrance 300t$ a zalozil firmu. Tusim pred desiti rokama. Ted dela auta. Prakticky vsechny dily ve vlastni fabrice. Krome skel a pneumatik. Cina necina, podle meho, vice nez obdivuhodne.) specialni baterie na bazi jakychsi ferritu (ci ceho), ktere maji byt snad ve vsech smerech prevratne a hlavne levne. Tak uvidime.
V zozname este chybaju dalsie dve auta pripravovane do Zenevy😒br />
Ford ma predstavit concept kompaktneho minivanu, predznamenavajuceho tvary nastupcu C-Maxu. Zaroven pojde o prve auto, ktore posunie dizajnovy styl Kinetic do II. - a jeho zaverecnej - fazy.
Na autosalone bude samostatna e😜ozicia znacky Lagonda. Pravdepodobodobne v nej nebude concept v mierke 1:1 ale urcite by sa mal nejakym inym sposobom predstavit tvar noveho vrcholneho sedanu - ci uz ako dizejnarska skica, teaser, alebo zmenseny model.
Este poznamka k minivanu Kia - ten nebude vyrabany na Slovensku ale spolu so sesterskym modelom Hyundai v Nosoviciach (popri i30). V Ziline sa spolu s cee´dom budu vyrabat SUV-cka Hyundai iX35 a nastupca Kia Sportage.
Ford ma predstavit concept kompaktneho minivanu, predznamenavajuceho tvary nastupcu C-Maxu. Zaroven pojde o prve auto, ktore posunie dizajnovy styl Kinetic do II. - a jeho zaverecnej - fazy.
Na autosalone bude samostatna e😜ozicia znacky Lagonda. Pravdepodobodobne v nej nebude concept v mierke 1:1 ale urcite by sa mal nejakym inym sposobom predstavit tvar noveho vrcholneho sedanu - ci uz ako dizejnarska skica, teaser, alebo zmenseny model.
Este poznamka k minivanu Kia - ten nebude vyrabany na Slovensku ale spolu so sesterskym modelom Hyundai v Nosoviciach (popri i30). V Ziline sa spolu s cee´dom budu vyrabat SUV-cka Hyundai iX35 a nastupca Kia Sportage.
Nemal nissan doniest tiez model cube?
Ano. (Aj ked to uz nie je svetova premiera. Ten uz bol odpremierovany v USA.) Ale v zozname tiez chyba. 😉
No aby som pravdu povedal, mne teda Cube v európsko portfóliu Nissana rozhodne nechýba... :-!
Hmmm...mne sa to auto vcelku paci. Taka krabica (aj ked predchodca sa mi zdal byt dizjnovo priamociarejsi). 😄 Lenze to asi bude aj jeho slaba stranka. Kupovat to bude asi len velmi specificka cielova skupina.
no velké ilúzie by som si tu v Európe nerobil. A čo vravíš na Toyotu iQ??
Dizajnovo to je zaujimave...na Toyotu dokonca dost odvazne.
Myslim, ze to bude mat uspech. Uz len pre to, ze smart je na to co ma plnit (mestske auto) dost drahy. Ak Toyota stiahne cenu (co stiahne) moze odobrat zakaznikov aj smartu. Tam ostanu len ti, ktori chcu vyslovene smarta (kvoli jeho povodu). Myslim, ze mainstreamova znacka s vhodnou cenou dava dlhodobo v tomto segmente trosku vacsi vyznam, nez lifestylove auticko.
Myslim, ze to bude mat uspech. Uz len pre to, ze smart je na to co ma plnit (mestske auto) dost drahy. Ak Toyota stiahne cenu (co stiahne) moze odobrat zakaznikov aj smartu. Tam ostanu len ti, ktori chcu vyslovene smarta (kvoli jeho povodu). Myslim, ze mainstreamova znacka s vhodnou cenou dava dlhodobo v tomto segmente trosku vacsi vyznam, nez lifestylove auticko.
Marko ale tá cena je v súčasnosti odstaršujúca. Keď som čítal čo zaň chcú v Nemecku, myslel so si že je to pokus o nepodarený žart... Inak autíčko zaujímavé... 😐
Jezisi, fakt!!! 8-s Vsak to je v zaklade drahsie ako smart!!!! 8-s To som necakal. (dik za info)
To samozrejme podstatne meni situaciu. Bude treba asi cakat co s tym spravia VW a Fiat
To samozrejme podstatne meni situaciu. Bude treba asi cakat co s tym spravia VW a Fiat
Nechápem jedno - čo toyota týmto pokusom sleduje. ak ostane cena na dnešnej úrovni (12.800,- €) tak to bude prepadák ako hrom... Za tieto peniaze sa už dá kúpiť Auris alebo Corolla... :-!
Tak to ani ja. Jednak idu proti smartu, a potom, plati to co si napisal ty.
No je síce fakt že ide proti Smartu, ale ten je chápaný ako maličká prémiovka (akýsi mikro-mercedes) a designová záležitosť. Toyota je mainstreemová klasika a mám obavu že úspechu smarta nedosiahne. Ak by vša znížili o tretinu cenu, dalo by sa o tomto autíčku uvažovať... 😐
Ano..tak som to myslel aj aj. Cenou ide proti smartu ale ostava mainstreamom. Nie je to prilis logicke. Aj ked na druhu stranu..ak prieskumy hovoria, ze preda len urcity pocet kusov asi idu na zisk z vyssej marze, nez na zisk z objemu predanych kusov. Aj s tym rizikom, ze sa to bude predavat este horsie, nez cakali.
Jsem rozhicovanej jak velorex v Alpách, dávám redakci ještě pár hodin, potom chci otevřít stránky a... hledět na nové POLO. Mám v zásobě sedm set přívlastků (POLOkrize, POLOplatinovej kovboj atd.) a chci je už konečně všechny vypsat. Taky YETI si zaslouží super akcent. Vidím to tak, že jako první dojmy je nutno zprostředkovat Yetiho, pak POLO, pak pár bab na place no a... pak Allroada z áčtyřky. Na tohle čeká celá čtenářská... garáž. Málokdo to přizná, ale je to tak :yes:
V Zeneve na vystavisku je uz vylepeny big-boar😜
[odkaz]
A myslim, ze tu je v plnej parade😒br />
[odkaz]
[odkaz]
A myslim, ze tu je v plnej parade😒br />
[odkaz]
Tak je to tady, náš Marko přistižen při činu - [odkaz] Jo, to víš, kdo umí jezdit umí i psát 😉 :yes:
[odkaz]
To udela binec hlavne ve vlastnim dome, nebot pri zajimave cenove relaci vypada Fabia jako velmi nevzhledna princezna. Pekne, vazne! :yes:
To udela binec hlavne ve vlastnim dome, nebot pri zajimave cenove relaci vypada Fabia jako velmi nevzhledna princezna. Pekne, vazne! :yes:
Hadajte, co je toto zac (ale bude to az vo Frankfurte) 😉
[odkaz]
[odkaz]
Nove XJ 😄