Novinky
Preco to zase kazia turbom 😒 nech tam daju prepracovany 2l V-Tec ktory toci do nadhernych 9000ot/min + elektromotor a bude to mat aj dobre emisie aj krasny zvuk! 😒 som sklamany. :no:
Papírová spotřeba, emise a maximální výkon a dynamika, srovnatelné s konkurencí. Ještě potřebuješ nějaké další argumenty? 😲
O papierovu spotrebu a emisie sa postara elektromotor.. citaj pozorne. Tak isto ako pri vseeeetkych japonskych hybridoch bez turba.. kedze nebude mat 3.5l motor ako lexusy a netreba mu super nizku spotrebu ako ma Prius tak baterie budu male a lahke. Ak si si nevsimol tak S2000 sa nepredaval kvoli vykonu, krase atd.. oba priami konkurenti Boxter aj Z4 boli rychlejsii a krajsi.. ale predaval ho super charizmaticky motor.. teraz dostane nudny duniaci motor ala VW. By the way.. Porsche 918 nema problem s emisiami ani vykonom a nema ziadne turbo, to je ozajstna srdcovka s paradnym zvukom a ten co ma vkus a peniaze o preturbovany P1 sice s lepsim (iba papierovym) zrychlenim ani nezakopne..
Smutným faktem je, že turbomotor, i když s větším výkonem, má spotřebu nižší, než slabší atmosféra, takže výkonnější turbohybrid na tom bude emisně lépe, než slabší atmosférohybrid. A to je bohužel dost důležitý faktor, zvlášť když situace je taková, že emise v průměru musí dolů a sporťák přitom potřebný je, neměl by ale svými emisemi jít proti snižování CO2.
Tak to se velmi pleteš, S2000 bylo rychlejší než oba a jestli ošklivější, to je, zejména v případě Z4, docela na delší diskuzi. >😁 Ale souhlas, motor byl nejlepší komponent toho auta. Hned po převodovce. 😉
Ad 918 - vážně? tak čím to je, že P1 už je komplet vyprodaný a 918 ani zdaleka? Že by bylo P1 pro chudáky bez vkusu? :-!
Tak to se velmi pleteš, S2000 bylo rychlejší než oba a jestli ošklivější, to je, zejména v případě Z4, docela na delší diskuzi. >😁 Ale souhlas, motor byl nejlepší komponent toho auta. Hned po převodovce. 😉
Ad 918 - vážně? tak čím to je, že P1 už je komplet vyprodaný a 918 ani zdaleka? Že by bylo P1 pro chudáky bez vkusu? :-!
918 bych sem netahal, to bude i mezi superauty kusovka, stejně jako P1.
Ale Porsche motory i bez turba točí k 8 tisícům a emisní normy plní, takže ne, že by to nešlo...
Ale Porsche motory i bez turba točí k 8 tisícům a emisní normy plní, takže ne, že by to nešlo...
...panu Foktovi, kingovi, a hlavně Hondě z internetu do ruky vejít ráčily, bouchala by už dnes Honda víc sportovních aut, než Fiat pětistovek.
Ale chápu, pro echt hondaře je "tajná schůzka" někde ve sklípku pod závodní tratí takové fajn dobrodružství, čím jiným si taky krátit ty nekonečné roky do příchodu krále přemotorovaných předokolek, že? >😁
Ale chápu, pro echt hondaře je "tajná schůzka" někde ve sklípku pod závodní tratí takové fajn dobrodružství, čím jiným si taky krátit ty nekonečné roky do příchodu krále přemotorovaných předokolek, že? >😁
Docela trapnej komentář, víš to? 8-s
A neni to vo žádnejch hondařích, S-2000 prostě bylo hodně povedený a výjímečný auto a pro neblby s omezenim na jednu značky je dobrá zpráva že by moh přijít nástupce :yes:
A neni to vo žádnejch hondařích, S-2000 prostě bylo hodně povedený a výjímečný auto a pro neblby s omezenim na jednu značky je dobrá zpráva že by moh přijít nástupce :yes:
Od tebe to beru, ty se v trapnostech vyznáš jako málokdo tady.
Povedenost S2000 nikde nezpochybňuji, spíš naopak, zpochybňuji fakt, že nástupce (který bude prakticky ve všem úplně jiný) se stane stejně kultovním a žádaným autem. A taky zpochybňuji fakt, že každej drb, vycucanej od protinožců z klokaního vaku, zachrání Hondě pověst.
Povedenost S2000 nikde nezpochybňuji, spíš naopak, zpochybňuji fakt, že nástupce (který bude prakticky ve všem úplně jiný) se stane stejně kultovním a žádaným autem. A taky zpochybňuji fakt, že každej drb, vycucanej od protinožců z klokaního vaku, zachrání Hondě pověst.
Stejně jako ty nikdo z nás netuší jaká příští Honda S-2000 bude a už vůbec ne jak se s ní bude jezdit. Když bude stát za houby s naprostym klidem to napíšu - že takový chování někdo považuje za trapný je jeho omezení ne moje 😉
V tom že lidi nekupujou podle reálný kvality ale většinou jen značku a název se shodneme 😄
V tom že lidi nekupujou podle reálný kvality ale většinou jen značku a název se shodneme 😄
"Wahland se prý sešel ve Valticích s Hrdličkou, borec, co tam běhal s koštýřem, sem občas píše na blog, tvrdí, že se bavili o možnosti postavit malé ostré kupé s odkazem na legendární škodu 130RS."
Kdyby tu něco podobného vyvěsil nástěnkář škoda klubu, řekl bych, že by ses bavil, podobnou zprávu tu teď vyvěsil nástěnkář hondaklubu, těžko se zlobit na mariachiho, že se směje. 😄 😉
Kdyby tu něco podobného vyvěsil nástěnkář škoda klubu, řekl bych, že by ses bavil, podobnou zprávu tu teď vyvěsil nástěnkář hondaklubu, těžko se zlobit na mariachiho, že se směje. 😄 😉
Samozřejmě Foktův text stojí za ... to samý co většina jeho textů, ale vo reinkarnaci S-2000 se dá dočíst i jinde a to auto prostě bylo fajn a určitá šance že by nástupce moh bejt aspoň trochu podobnej existuje. Asi ne velká, ale úplně nemožný to neni. Kurňa ani sem nevěděl jakej sem opltimista 😄
Motor uprostřed a dokonce jako hybrid a s automatem - tak takový roadster až si Honda dá za klobouk. Měli by se poučit z úspěchu MX-5 a zachovat klasickou koncepci, (byť už dnes turbomotorem) a samozřejmě manuální převodovku. Pak uznám, že Honda konečně dělá auto pro zábavu...
Sportovní auto není jen prostředkem, jak nadchnout úzkou komunitu jejich majitelů. Jde o to ukázat dovednosti dané značky, její potenciál a technický náskok oproti ostatním. Z tohoto pohledu jsou prostě benzinová auta historií. Co bys chtěl ukázat a dokázat potom, cos dostal v sérii z dvoulitru 240 koní?
Myslíš, že P1, 918 a LaFerrari postavili jejich tvůrci jen tak z nudy? Tímhle směrem se prostě svět sportovních aut bude ubírat.
Kdo by nechtěl další auto jako je MX-5? Kdyby se v něco takového postupem času proměnilo S2000, bylo by to bývalo super, Je ale otázka, jestli je to vůbec postavitelné, nic vedle Mx-5 ve zkoušce času neobstálo. Ani FF, ani MR, ani FR různých značek. Pochybuji, že úspěch MX5 vidíme jenom my, přesto nemá konkurentů jako máku. Dokonce ani Toyota nechce jít do otevřené verze už existující GT86...
Myslíš, že P1, 918 a LaFerrari postavili jejich tvůrci jen tak z nudy? Tímhle směrem se prostě svět sportovních aut bude ubírat.
Kdo by nechtěl další auto jako je MX-5? Kdyby se v něco takového postupem času proměnilo S2000, bylo by to bývalo super, Je ale otázka, jestli je to vůbec postavitelné, nic vedle Mx-5 ve zkoušce času neobstálo. Ani FF, ani MR, ani FR různých značek. Pochybuji, že úspěch MX5 vidíme jenom my, přesto nemá konkurentů jako máku. Dokonce ani Toyota nechce jít do otevřené verze už existující GT86...
Na tomhle webu převládá skupina fandů koncernu to není nic divnýho , ale divný je že na hlavní stránce jsou članky o novém Audi TT a vedle o Hondě s2000. Pod článkem TT je nějakých 30komentářů a tady asi 50. Tady se řeší technika,historie,jízdní vlastnosti,srovnávání atd prostě pěkná smysluplná diskuze. Kouknu pod článek o TT a tam se řeší že TT vyrábí maďaři 😉
S2000 je kult pro každého, kdo má rád auta a mezi ní a TT leží v podstatě celý vesmír...
Já jsem od příchodu TT říkal, že je to auto pro modelky 😄
Já jsem od příchodu TT říkal, že je to auto pro modelky 😄
"Na tomhle webu převládá skupina fandů koncernu..." >😁 >😁 Jistě, pohledem hochů s nicky ovlaječkovanými plejádami nebo slunci je fandou "koncernu" každý, kdo si dovolí napsat, že honda jde do ekokytek a subaru dnes dělá sotva průměrná auta. Což tvrdím třeba já. Na druhou stranu, když jsem vybíral víkendovku, měl jsem S2000 doma skoro týden, týden jsem se přesvědčoval, že se do ní vlezu, protože to prostě bylo přesně to, co jsem hledal. Jenže jsem musel nakonec uznat, že nevlezu, a tak jsem ji s těžkým srdcem vrátil. Tak co s tím?
Každopádně - pokud chce Honda držet krok s konkurencí, musí takové auto nabízet jako kupé i roadster, takže bych řekl, že postupem času budou obě verze, kupátkem se začíná proto, že je obecně vnímané jako sportovnější.
Nejsem si úplně jistý, jestli je u takového auta nutný hybrid, ale vzhledem ke hře na emise je to asi důležité, může také pomoci vyžehlit turbodíru. No - těším se. 😄 :yes:
ja som rad ze sa honda vrati k nejakemu sportovemu autu vobec.... lebo doba sportiakom nepraje a tie hybridne crz to nebolo ono... a chyba mi aj integra .... to bolo brutalne auticko
A s tvrzením, že Boxster je "soft" také nesouhlasím. Je sice pravda, že Cayman je koncipován jako sportovnější, ale největším jízdním rozdílem je to, že do Boxsteru fouká - obě auta jsou výborné sporťáky.
Boxstera bych si neodvážil zpochybňovat, ale Cayman je prostě o pořádný kus dál. 😄
Naproti tomu Cayman imho není o "pořádný kus" dál, je dál možná o "kousek" pramenící z uzavřené karoserie a malinko širšího rozchodu...
Dá to ale práci si přiznat, že moje schopnosti za těmi Harrisovými zaostávají o jednu menší galaxii.
Samotnej fakt, že umíš napsat jeho jméno se všemi písmenky malými, z tebe holt driftera neudělá.
Nikde v diskusi nevidím nic o tom, že by zrovna Dinar nepoznal žádný jízdní rozdíl mezi Boxsterem a Caymanem (pouze po svezení s oběma vozy netvrdí, že je Cayman o pořádný kus dál, než Boxster), takže to bude zřejmě klasické "přání otcem myšlenky", na kterém ovšem stavíš podstatu své reakce.
První ale je cena - s cenou přes mega je to výrazně nad GT-86 i 370Z... a konec konců pokud si vzpomínám i nad S2000, i přes všeobecný pokles cen aut. Což je škoda, vidina dostupného sportovního auta se trošku rozplývá, za 1.2M už se toho dá koupit dost.
Možná je důvodem druhé ale - hybrid. Supersporty přesvědčují, že to eventuálně asi může dávat smysl, ale s dvoulitrovým turbem by tu bylo dost výkonu i bez hybridu a v autě, které bude jezdit pár tisíc kilometrů za rok, bych se bez hybridu úplně klidně obešel a uvítal spíš nižší hmotnost. Turbodíra je klišé, moderní turbomotory jí netrpí natolik, aby bylo nutné žehlit to elektromotorem.
Nicméně, i přes dílčí výhrady... jsem rád, že se Honda vrací k výrobě něčeho takového :yes:
S tím hybridem se shodneme, samotné turbo by určitě stačilo, i když klišé neklišé - turbo prostě není atmosféra. 😉 Tři roky jsou ale ještě dlouhá doba, takže jako "ochutnávka" to zatím nezní úplně špatně.
GT-86 je velikostně o třídu menší? Vždyť je o 10cm delší než byla S2000. Slabší ano, ale pokud by dostala turbo za +100.000Kč...
Každopádně... co mi dnes na trhu chybí je dostupné sportovní auto - zadokolka s výkonem někde na úrovni 250k. GT-86 je na to moc slabá, pokud bude stát S2000 výrazně přes mega, bude zase příliš drahá.
A klidně i 125d, ten se dá oHartgeovat na cca 190 kW...
A ladit můžeš klidně až přes 300 koní, když ne, tak v mailu mám nabídku z Grazu na M135i s manuálem pod osm set...
M135i pod 800 je super nabídka... to ale není nové, nebo jo?
125i/d nemá samosvor, jen tu elektronickou náhražku, ale pořád je výkonově a jízdně hodně vysoko. Ostatně GT-86 taky nemá samosvor, pokud se nepletu. A S200 se už nevyrábí a v její době zase nebyly ty elektronické náhražky, takže težko srovnávat...
Každopádně chtěls zadokolku s výkonem cca 250 koní, 125i/d má 220 koní a k tomu čipovací potenciál a po svezení se 125d bych já osobně i čip oželel, na výjezdech ze zatáček je výkonu pro mně osobně dost a dost...
Ne, není to tak ultimativní auto, jako byla S200, ale jsem v klidu (smutně v klidu) - takové auto už nikdo nikdy sériově vyrábět nebude.
125d vůbec v kontextu sportovního auta nezmiňuj. 125i beru, to je kandidát... přesto platí co jsem řekl - nejraděj bych od Hondy viděl S2000 s turbem, bez hybridu a za 900.
Já bych ji klidně mohl s hybridem, (nevím, proč by to mělo po městě brát patnáct na sto), bez turba, motorem tak 2,4 a manuálem. Sice by si na na rovinkách na mně smlslo kdejaké ereso v kombajsu 😄 ale v zatáčkách by to rozhodně byla větší sranda :yes:
[odkaz]
Snad jen že šance žije - uvidíme..
Hybrid místo turba je zajímavá myšlenka, ale dosavadní zkušenosti mi říkají, že turbo má pro sportovní auto větší potenciál... ale od dob CR-Z už zase nějaká voda utekla, třeba to fakt fungovat může...
2) Pouze turbo (logicky asi 2.0VTEC z CTR) - z mého pohledu ideál, výkon plně dostatečný a spotřeba není u auta pro zábavu tak kritická, do 10 by se s tím mělo dát jezdit
3) Atmosféra hybrid - podle mě složitější a výkonově slabší než turbo... ale proč ne, zkusit se to může, třeba Honda překvapí
4) Turbo hybrid - podle mě už zbytečně drahé, těch pár koní (a $$ a kg) oproti turbu bez hybridu bych klidně oželel.
Podle této zprávy to vypadá na 4)
GT 86 je delší, ale 2+2, navíc S2000 je rok 1999 a od té doby prostě už i sporťáky povyrostly. Není divu,velikostí interiéru S2K nebyla pro každého, GT 86 už spolkne téměž každého.
Problém GT-86 nevidím apriori v ceně, to auto není drahé, za cenu slušně vybaveného GTI se dá sehnat. Mimo Evropu se pokud vím prodává docela dobře... ale Evropa prostě chce výkon a chce univerzalitu.
Dívám se na GT86 optikou Boxsteru, ne předešlého S2K, prostě ta auta jsou "jinak velká", ne pouze v kontextu vnějších, popřípadě vnitřních rozměrů. Ono 911 také není uvnitř o moc prostornější, než Boxster, přesto JE větší. Chápeš, ne? 😉
Ono to spíš vypadá, že se neprodává tak slušně, aby stálo za to tomu konkurovat, ani nabídku rozšiřovat (o kabriolet).
Ty jsi psal, že GT-86 je o třídu menší než S2000. Nevím jak na tuhle větu chceš koukat optikou Boxsteru a obejít fakt, že GT-86 je o 10cm větší a nabízí o dvě místa víc než S2000. Aktuální 911 má 4491mm, je tedy o 12cm delší než aktuální Boxster... já v tom žádnou magii nevidím, mm je pořád mm.