Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
vabis
Jo SPAčko už je dááávno hotové, velký luxusní a poctivý koráb na kterém má i ČR svůj malý podíl 😉
megacruiser
auto vypadá hodně dobře a luxusně, hlavně s detaily si tam někdo skutečně vyhrál. Světla s T, no uvidíme jak zapadnou do celku, nebo možná tam pro Rusko budou do jednoho světla dávat kladivo a do druhýho srp 😄 Zajímavě působí listové péro na zadní nápravě. Ok, je jasné že je to nějaká bomba kompozitní technologie, ale podobně měl zadní nápravu řešenou Trabant 😄
VL4D
Já mám zato, že hlavní rozdíl mezi prémií a ''neprémií'' je více možností personalizace v prémii.
Např. Topper výše trefně poznamenal - nadupaná Octavia RS a základní Áčko.. Samozřejmě, že ta Oktávka bude působit ''prémiověji''. A co teprv mainstreamové Toyoty a VW? Takový Land Cruiser nebo Touareg si to může směle rozdat né jen s nejmenšími a ''nejoholenějšími'' vozítky prémie..
Vím, že to neplatí vždy a všude, ale na druhou stranu, někdy je opravdu rozdíl mezi prémií a mainstreamem jasný na první pohled. Např. porovnával jsem nadupaného ''Kaškaje'' a pak Audi A4 první generace po faceliftu. Ten Qashqai měl snad nejvyšší možnou výbavu - celokožený interiér, navigace i couvací kamera, panoramatické střešní okno a tak dále.. Pak jsem si však sedl do Á-čtyřky, které je přes deset let, a bylo mi jasné co prémie je, a co není. Ten Qashqai může mít libovolnou výbavu, ale např. ta kůže působila jako levná koženka kancelářské židle ve výprodeji (porovnával jsem s Lexusem GS druhé generace - neporovnatelné). Co se týče plastů - Audi A4 má dveře vyplněné několika pohlednými a na dotek příjemnými detaily, zatím co dveře Qashqaie jsou z jednoho kusu na dotek zvlášť nepříjemného tvrdého plastu..
Já osobně nemohu mít dobrý pocit z jízdy autem, které má levné spracování, a je mi jedno jak staré to auto je a jakou má výbavu. Celkový dojem z jízdy jsem měl lepší v Audi A4 z roku 2001, než v Qashqai z roku 2012 v plné výbavě.
Např. Topper výše trefně poznamenal - nadupaná Octavia RS a základní Áčko.. Samozřejmě, že ta Oktávka bude působit ''prémiověji''. A co teprv mainstreamové Toyoty a VW? Takový Land Cruiser nebo Touareg si to může směle rozdat né jen s nejmenšími a ''nejoholenějšími'' vozítky prémie..
Vím, že to neplatí vždy a všude, ale na druhou stranu, někdy je opravdu rozdíl mezi prémií a mainstreamem jasný na první pohled. Např. porovnával jsem nadupaného ''Kaškaje'' a pak Audi A4 první generace po faceliftu. Ten Qashqai měl snad nejvyšší možnou výbavu - celokožený interiér, navigace i couvací kamera, panoramatické střešní okno a tak dále.. Pak jsem si však sedl do Á-čtyřky, které je přes deset let, a bylo mi jasné co prémie je, a co není. Ten Qashqai může mít libovolnou výbavu, ale např. ta kůže působila jako levná koženka kancelářské židle ve výprodeji (porovnával jsem s Lexusem GS druhé generace - neporovnatelné). Co se týče plastů - Audi A4 má dveře vyplněné několika pohlednými a na dotek příjemnými detaily, zatím co dveře Qashqaie jsou z jednoho kusu na dotek zvlášť nepříjemného tvrdého plastu..
Já osobně nemohu mít dobrý pocit z jízdy autem, které má levné spracování, a je mi jedno jak staré to auto je a jakou má výbavu. Celkový dojem z jízdy jsem měl lepší v Audi A4 z roku 2001, než v Qashqai z roku 2012 v plné výbavě.
takze asi tolko k premii.... rovnako A3 audi nie je nicim inym len golfom s logom audi... pritom golf nie je premiovka a audi zrazu uz je premiovka... cele je to len velke halo ... realne ziadna premia nie je... su len normalne auta a predrazene auta...
a co by si si skor zobral... mercedes A 1,5dci alebo golf 1,6 Tdi 😉 ... ja asi golfa 😉 ... nejako mi totiz ten medour nedava dovod na usmev ... na premiovy usmev za tie prachy
Prémie je o stylu a přístupu, o technologiích, který se do ostatních aut dostanou až časem, o motorech, který nikdo jinej nemá...blablabla...jestli to nejsi schopen rozeznat a vidět, zkus třeba pletení. 😉
Podľa mňa je však hlavný znak prémie to, že máš viac možností personalizácie, než pri mainstreame.
Ale podla celej rady majitelov aut, ktore si vyskusali napr. BMW a Volvo vravia, ze jazdne vlastnosti su na BMW daleko lepsie a preciznejsie ako na Volvo.....cenu maju uz ale rovnaku!
Ale inac mas pravdu, zakaznik kupuje, niet co riesit!
To, že je synonymem pro bezpečnost je jen přídavek 😉
Už je ti jasný rozdiel v bezpečnosti ?