Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Enthusiastic.driver
Už rok je pryč a už rok mi je smutno... Ať si říká kdo chce co chce o autech pro holky a kadeřníky, MX-5 je výborný sporťák. >😁
Kdyby chtěl někdo namítat, že nemá výkon, tak to je opravdu úplně ta poslední věc k nářku - kdo chce může si ho lehce dodat. Já bych vyzdvihl hlavně jednoduchost a spolehlivost. Za spoustu zážitků žádá MX-5 jen malou míru peněz, takže majitel může jen jezdit, jezdit, a jezdit, jedno jestli to je NA, NB nebo NC - všechny tři jsou robustní a technicky neprůstřelné.
Akorát panové z videa mají velké mínus za to, že na tak krásné mokré silnici jezdili jak s hnoj... dajem coupé a ne jak s MX-5 :-!
PS: Věřím, že dokud budou existovat auta tak, jak je známe, bude existovat i Miata
Kdyby chtěl někdo namítat, že nemá výkon, tak to je opravdu úplně ta poslední věc k nářku - kdo chce může si ho lehce dodat. Já bych vyzdvihl hlavně jednoduchost a spolehlivost. Za spoustu zážitků žádá MX-5 jen malou míru peněz, takže majitel může jen jezdit, jezdit, a jezdit, jedno jestli to je NA, NB nebo NC - všechny tři jsou robustní a technicky neprůstřelné.
Akorát panové z videa mají velké mínus za to, že na tak krásné mokré silnici jezdili jak s hnoj... dajem coupé a ne jak s MX-5 :-!
PS: Věřím, že dokud budou existovat auta tak, jak je známe, bude existovat i Miata
S tím autem pro holky to fakt nechápu. Viděl jsem na silnici stovky MX-5, ale ani jednu jedinou nikdy neřídila ženská... 😄
Vzhledem k tomu co nabízí a hlavně pořizovací ceně, to rčení o autu pro kadeřníky, nebo holky, u mx5 hodně pokulhává.
u nás pred barákom je jedná nová mx-5 (má tak 2 roky max) a jazdí na nej mladá baba s dlhými blond vlasmi, plátená strecha vždy dole. Veľmi jej to auto sluší!
MX-5 :yes:
barchetta bola vazne krasne auto.. male sikovne.... taka europska MX5ka... dodnes neviem preco skoncila.... a fiat coupe takisto... hrozne ako si to taliani sami dosrali
Hovorí ti niečo Lotus Elan?
[odkaz]
Tak kto kopíroval koho?
Snad se brzy dočkáme nástupce - sestřičky MX-5 ND. Severní Amerika a Japonsko taková auta chtějí.
Nicméně zrovna u mě sehrála důležitou roli. Měl jsem Barchettu půjčenou ze servisu jako náhradní auto na dva tejdny uprostřed léta 2007. A od tý doby jsem pořád myslel na to, že prostě kabriolet musim mít. A dneska vesele drandim každej den MX5-kou (2010) a mám krásný léto... 😄