Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo S80: Facelift, sportovní podvozek a nové pětiválcové motory

117 komentářů

jazva
Kúúrňa! toto mi nerobte... 😢
element5
Kdybys na sobě pracoval stejně zodpovědně jako Pierro, nemusel bys teď přemýšlet jestli šéf prodá nebo neprodá a za jakou cenu, ale už si mohl sedět u Hase a vypisovat objednávku na tuhle kočku. Ve verzi T6 samozřejmě. >😒]
Pierro
elemente, řeks to líp, než já sám.... >😁 nicméně doporučuju přečíst si shrnovačku pod fábií. myslím, že se tam sám poznáš... >😒]
element5
Tak jsem člověče čekal SHRNOVAČKU našeho mistra a nevěřil bys, on se ho tam jen někdo snaží kopírovat ... Ale našel jsem se v tom i tak. 😉
Pierro
mladý a nezralý... názorově nevytříbený, životem nepoznamenaný. Je vidět že ještě máš co dohánět... >😒]
jazva
tu mám skôr opačný problém. či počká na toto, ale kúpi v dohľadnej dobe ten terajší model. Pretože od toho bude závisieť to, či budem voziť svoju p*rd*el v Apoštolovi, alebo "postúpim" vyššie. Už aj tak bol výber dosť podobný utrpeniu Krista a teraz ešte toto...

8-s 8-s
Pierro
jazva je vidieť že aj ty máš čo doháňať. Apoštol ťa svezie až na hranicu tvojich (mokrých) snov. To si dobre pametaj a mysli na to každé ráno, keď dobiehaš električku u vás na petržke... >😒]
jazva
No nakoľko v Petržke ešte nejakú tu dobu električka nehrozí, tak je táto predstava dosť úsmevná. Naposledy som sa po veeeľmi dlhej dobe viezol v električke v Brne. Šiel som z Bystrce do centra. Bože to bol pôrod! Som si tam odsedel cca hodinku a na druhý deň som šiel s5. Poviem ti, tak toto mi stačí na niekoľko rokov dopredu... 😉
Pierro
len sa nerob... poznám tých tramvajových kovbojov... >😒]
U Hase bych si nekoupil ani trikolku a nenechal tam servisovat ani kolobezku :no: :no: :no:
Pierro
ty nemáš rád pana Zajíce???? >😒]
Lidi co tam delaji jsou pozeri ze Zaopatrovaciho ustavu pro Metrosexualy- konkretne kdyz jsem jeste byl mlady a hloupy a chtel koupit Volvo v CR tak jejich jednani v autosalonu na Vinohradech bylo k placi
element5
Naopak se mi libí, jak jsou ve firemních prospektech na fotkách všichni, dokonce i mechanici, načančaní. Když se soustředíš, dýchne na tebe i vůně kolínské ...

Nebo bys radši, aby ti auto spravoval špinavej smradlavej Lojza od vás ze vsi? 😉
Je mi jedno jak muj mechanik vypada- ale musi se umet slusne chovat + rozumet autum + byt sikovny- a predat auto v perfektnim stavu bez toho aby mne zkusil o*** na fakture
element5
Jo, proto taky k Auto Hase nejezdím.
Ja jsem zacal jezdit do Olomouce- a spokojenost
Pierro
s kym jsi tam jednal???
Netusim jak se ten borecek jmenoval ale jestli to tehle informaci moc touzis vyhrabu nekde doma snad jejich vizitku
element5
Jestli to nebude ten, co na srazu zkoušel offroadové schopnosti XC60.
Pierro
??
element5
Podívej se na můj blog. 😄
Mladej typek tak do 30 let
Pierro
arogantní debílek??? něco podobného jsem zažil v Alfě a pak taky u Exnera... :-!
JJ Pan Machr :no:
Pierro
ale každopádně exemplární arogantní hovada jsou u Ferrari/Maserati. Netuším jestli to maj v popisu práce, ale jednání s nima stojí za to...
Ja bych rekl ze v Hase za nimi moc nezaostavaji ;-\
Pierro
čim tě tak míchli??
Svym chovanim ale udelame Vam milost Pane ze Vam prodame auto protoze vy jste nejvetsi trapak a my jsme Mistri Sveta a vase pritomnost nas obtezuje
element5
Já mám podobný názor na Srbu, což už jsem tady asi ventiloval, takže snad jedině někam za hranice ...
Pierro
vím o čem mluvíš. od Srby ani prospekt.... :-!
Ty jsi zaujaty- btw. odkud vezmes Exeo? 😉
Pierro
Jarov chlapče, Jarov to jistí... >😒]
Ten ma pozitivni reference to je fakt :yes:
O Srabovi jsem slysel take nepekne veci ale zase ti tam daji Saaba skoro zadarmiko 😉. Jeste ze Saab se da v CR koupit i jinde nez u Srby ( odbornici na Saaby vedi ktereho obchodnika z Pardubickeho kraje sidliciho ve meste s nejvetsi koncentraci Saabu v CR myslim) 😉
Pierro
a kterého??
[odkaz]

Koukam ze tam maji ted i skladovku 9-3 TurboX
Pierro
má nový auta, anebo je to bazarník prodávající předváděčky??
Oboje
Pierro
tak kterou variantu 9-3 bereš???
Cekam na 9-3X a pak se rozhodnu jestli zustanu u Volva nebo prejdu k Saabu
Pierro
bouchnu ti jeden hooooodně zachovalej jangtajmr. Klasika - všechno vzadu, řízení ukecaný jak stará Blažková, podvozek jak z Lamba, řazení jak v suprsportu a k tomu motor se kterym můžeš školit drzky v eM trojkách nejen na dlouhym táhlym. že netušíš o jaký jde žihadlo? >😒]
Tusim a dekuji nechci :-!
Pierro
chybu děláš... 😉
element5
Já bych chtěl 900 cabrio, tu starou.
Plautus
parádná šleha :yes: kľudne by som dal teraz tomu prednosť pred konkurečnou nemeckou "prémiovou" trojkou
element5
No Saabika skoro zadarmiko bych bral, problém je, že jsem v povánočních výprodejích utratil všechny děňgy za akční kalhoty od bosse, luxusní kožená kopita, supervýhodné orloje a roční předplatné maxima. Sice teď vypadám jako platinový kovboj, ale na Saaba nemám. >😁
jazva
akčné nohavice od Bossa, to poznám... >😁
Pierro
no neni dnes bude zejtra, hlavní je že jsme metroši jak poleno, a nikdo nepozná že ty kopyta a orloje jsou od vietnamců... >😒]
Prave v tomhle stavu mas narok na Saaba zdarma jak te u SRaBA zblejsknou tak uz vytahuji smlouvu a pripravuji klice 😉
Pierro
a co na to Vader?? Tohle je normální podpásofka. V té zemi švédské je cosi prohnilé... >😒]
Vaderovi tahle zprava moc neprida na optimismu- nic nenasere vic nez kdyz si koupis auto a v prubehu roku prijde facelift nebo novy model
Pierro
nic si z toho nedělej, furt máš možnost koupit fábu s bílou střechou... 😉 jinak skládáme se tady s kolegy na saaba, jdeš do toho s náma??
jazva
no pozor! teraz má možnosť kúpiť Fabku aj so striebornou strechou. Toť vrchol vkusu! >😒]
Pierro
tak to pozor kámo, ja som mal na stodvaciášku tiež striebornú strechu a frajerky pred diskoškou som ani nestíhal odhaňať od auta!!! >😒]
jazva
ja som mal na stodvaciášku strieborné iba plecháče. Jedného pekného dňa som si dal dolu kolesá, vzal drôtenú kefu a pustil sa do čistenia. Keď boli úplne vyčistené, tak som zobral striebrenku na kachle a štetec a večer už som mal kolesá ako z obrázku. >😁
Pierro
palec hore - prečo elektróny keď možeš mať riadne plecháče??? >😒] :yes:
element5
Máš pravdu, slyšel jsem, že se ta elektrónyka v autech stejně jen pořád kazí ... 😄
Pierro
tak tak... kazí se. neni nad poctivý švihadla a rádyjo značky pakosonic mexikoplatzu >😒] máš ode mne SZ kámo... 😉
jazva
ja som mal vo svojom stodvacášku high end rádio z Fáva Modrá Bodka. Fungovalo iba na magnetickú kartu a aj tak nefungovalo, išiel už totiž iba kazeťák. K tomu som mal pod prednými sedankami strčené dva repráky zo starého gramafónu zn. Tesla a poviem ti, bola to hotová pojazdná diskotéka! :-!
Pierro
no poznám dobre ten pocit, keď si v aute otvorím okienko, pustím riadnu mjuzik a baby si môžu hlavy vykrútiť... >😒]
jazva
ty Pierro, počúvaj ma, čo robíš zajtra?
Pierro
zajtra som u svokrovcoch v Hostinnom... 😄 Prečo??
jazva
tak nič, mám voľné poobedie a neviem do čoho pichnúť, tak som myslel že dáme nejaké to stretko, keď si sa už ty na to na jeseň vykašlal...
Pierro
nie je všetkým dňom koniec, všyk mi si toho panáčika spolu dáme neboj... 😉
PAKO 😉
Pierro
co vopice?? jedeš tenhle víkend??
Jedu do Madarska trochu zrelaxovat- uz to potrebuji jak prase drbani
Pierro
kam tam?? a sám??
Buk a ano sam :no:
Pierro
Buk?? co to je??
T613
v Praze taky nic nevíte [odkaz]
Pierro
tak fagus jo?? co to tu na mě zkoušíš???? >😒]
element5
Další přechytralej ostravák ... >😒]
T613
[odkaz] :-!
T613
vem Pjera, s chudákem si nikdo nechce hrát :-!
Pierro
já se asi vypravim do Ostravy. Na zabíjačku. >😒]
T613
si hodnej, ale pepíky nejím :-!
Pierro
tady bude někdo hodně bit.... >😒]
T613
jestli máš rád sádlo máslo, tak jdi na zápas Baníku se Spartou a postav se k Baníkovcům >😒]
[odkaz]
Pierro
hele ty jeden prde, abych ti nemusel rozhodit sandál... >😒]
T613
si věříš >😒]
Pierro
jsem přece pražskej pepik ne??? >😁
T613
no právě >😁
>😒] >😒] >😒]
kuko
Á Vilmos Körte pálinka, nagyon jó :yes😒br />
Gyere a bácsihoz cicuskám, nem kel félni, a bácsi nem harap. Iszunk egya pár Vilmos körtét és jáccunk majd doktor bácist :-!
jazva
no už si to tu všetko pozváral, tak by si mohol aj tak rýchlo ako si s tým začal, aj rýchlo skončiť... 8-s 😉
kuko
nemértem 😒

>😒]
Pierro
kuko a ty vieš aj po maďarsky?? 😲 😄
kuko
nevypisujem celý deň blbosti na net a učím sa jazyky, makám na sebe! Červená Fabka s bielou strechou + slovenská šrotovacia prémia (no, ešte musím presvedčiť segru, aby mi dala svoje staré Punto na šrotovanie) = Kuko, dizajnová ikona dlouhých táhlých :yes:
jazva
zabudol si na najpodstatnejšiu časť a to je HTP pod prednou kapotou! >😁
kuko
tak to je snad jasné :-!
element5
No jo, bazarovýmu kovboji tohle nehrozí. >😁
Pierro
bazarovýmu ne ale nám teplákovejm jo... >😒]
GTI
Krize, dvě turba, je jasné, že limitem je v naftě dva a půl litru na pěti půllíttrech. Motor výbornej, turboefekt v této novelizaci jistě více do sametu. Volant fantastickej, sedadla šla doufám trochu do šířky, větší logo, přijetelná cena... no, je to jasné - takhle se proplouvá krizí, v križníku VOLVO :yes😒br />
BRAVOLVO :yes:
jazva
myslím, že do tohoto je vhodnejšia tá T6-ka, alebo V8-čka... Predsa len benzín, je o inom... 😉
GTI
Právě proto, že benzín je o inom jsou možné obě volby. V8 je na 4x4... jo, to je nepochybně ideál. Je ovšem napřed nutné vyzkoušet novou D5...
jazva
tak 4x4 je aj T6 a myslím že aj D5. Ale to už si nie som istý. A nakoľko je podľa mňa jedinou slabinou Volva takmer nulový prehľad cez riadenie o tom, čo robia predné kolesá, tak by som ako jedinú voľbu zvolil iba Volvo so 4x4. Aby som mal aspoň akú takú istotu. A hlavne v zime.
AWD jsou D5, 3,2 T6, V8
jazva
takže som mal dobrého tušáka... 😉 Vďaka za potvrdenú domienku. Ty máš teraz S80-tku?
JJ ale jen 2,5T
jazva
a mohol by si mi trochu opísať plusy a mínusy? trebárs aj do SZ. Trochu sa musím o toto autíčko zaujímať... 😉
Mas SZ 😉
jazva
vďaka, aj ty máš jednu...
kuko
no hezky tady syslíte pikošky a bulvární drby! My chceme taky vědět plusy a minusy. Ne že bychom se chystali kupovat Volvo, ale ať aspoň víme, proč je lepší, že na něj nemáme >😁
jazva
neviem či ťa to poteší, alebo sklame, ale tých mínusov tam bolo podstatne menej ako plusov. 😉
kuko
tušil som to >😒]
Vzdyt ty jdes do Saabu tak te Volvo nechava chladnym 😉
kuko
prozatím sice ano, ale to víš, zraju, makám na sobě, takže časem bude potřeba 2.-3.-4. auto do rodiny >😒]
no a tolik modelů Saab nedělá >😁
Tou dobou kdy bude tva rodina potrebovat tolik aut uz Saab tolik modelu mit bude 😉
kuko
no vypadá to, že spíš ani kusů už tolik ročně nevyrobí ;-\
Ja jsem ohledne budoucnosti Saabu optimista
Pierro
já nějak poslední dobou ani ne... 😒
kuko
já ani nevím, chci být optimistou. Včera jsem četl, že švédská vláda má připravené záruky, ale její podmínkou je vstup ekonomicky silného investora a hlavně "ústup" GM, u které se obávají, že by každá švédská koruna, co by Saabu dali, skončila na penzijních účtech amerikánských imperialistických odborářů.

Dnes jsem si ze solidarity vzal svoje Saab tričko! Fandíme ne! :-!
Zbysek01
:yes: :yes:
manusk
Nahradia tieto dva nove D5 predosle vykonnove varianty 120kW a 136kW?
136kw zatim zustava ve verzi AWD
Kvasoň
Tak už i "seveřani" podlehli kouzlu přeplácaného kovu... :no: :no: :no: