Novinky
a co na to Vader?? Tohle je normální podpásofka. V té zemi švédské je cosi prohnilé... >😒]
Vaderovi tahle zprava moc neprida na optimismu- nic nenasere vic nez kdyz si koupis auto a v prubehu roku prijde facelift nebo novy model
nic si z toho nedělej, furt máš možnost koupit fábu s bílou střechou... 😉 jinak skládáme se tady s kolegy na saaba, jdeš do toho s náma??
no pozor! teraz má možnosť kúpiť Fabku aj so striebornou strechou. Toť vrchol vkusu! >😒]
tak to pozor kámo, ja som mal na stodvaciášku tiež striebornú strechu a frajerky pred diskoškou som ani nestíhal odhaňať od auta!!! >😒]
ja som mal na stodvaciášku strieborné iba plecháče. Jedného pekného dňa som si dal dolu kolesá, vzal drôtenú kefu a pustil sa do čistenia. Keď boli úplne vyčistené, tak som zobral striebrenku na kachle a štetec a večer už som mal kolesá ako z obrázku. >😁
palec hore - prečo elektróny keď možeš mať riadne plecháče??? >😒] :yes:
Máš pravdu, slyšel jsem, že se ta elektrónyka v autech stejně jen pořád kazí ... 😄
tak tak... kazí se. neni nad poctivý švihadla a rádyjo značky pakosonic mexikoplatzu >😒] máš ode mne SZ kámo... 😉
ja som mal vo svojom stodvacášku high end rádio z Fáva Modrá Bodka. Fungovalo iba na magnetickú kartu a aj tak nefungovalo, išiel už totiž iba kazeťák. K tomu som mal pod prednými sedankami strčené dva repráky zo starého gramafónu zn. Tesla a poviem ti, bola to hotová pojazdná diskotéka! :-!
no poznám dobre ten pocit, keď si v aute otvorím okienko, pustím riadnu mjuzik a baby si môžu hlavy vykrútiť... >😒]
ty Pierro, počúvaj ma, čo robíš zajtra?
PAKO 😉
co vopice?? jedeš tenhle víkend??
Jedu do Madarska trochu zrelaxovat- uz to potrebuji jak prase drbani
kam tam?? a sám??
Buk a ano sam :no:
Buk?? co to je??
vem Pjera, s chudákem si nikdo nechce hrát :-!
já se asi vypravim do Ostravy. Na zabíjačku. >😒]
si hodnej, ale pepíky nejím :-!
tady bude někdo hodně bit.... >😒]
Á Vilmos Körte pálinka, nagyon jó :yes😒br />
Gyere a bácsihoz cicuskám, nem kel félni, a bácsi nem harap. Iszunk egya pár Vilmos körtét és jáccunk majd doktor bácist :-!
Gyere a bácsihoz cicuskám, nem kel félni, a bácsi nem harap. Iszunk egya pár Vilmos körtét és jáccunk majd doktor bácist :-!
no už si to tu všetko pozváral, tak by si mohol aj tak rýchlo ako si s tým začal, aj rýchlo skončiť... 8-s 😉
kuko a ty vieš aj po maďarsky?? 😲 😄
nevypisujem celý deň blbosti na net a učím sa jazyky, makám na sebe! Červená Fabka s bielou strechou + slovenská šrotovacia prémia (no, ešte musím presvedčiť segru, aby mi dala svoje staré Punto na šrotovanie) = Kuko, dizajnová ikona dlouhých táhlých :yes:
Krize, dvě turba, je jasné, že limitem je v naftě dva a půl litru na pěti půllíttrech. Motor výbornej, turboefekt v této novelizaci jistě více do sametu. Volant fantastickej, sedadla šla doufám trochu do šířky, větší logo, přijetelná cena... no, je to jasné - takhle se proplouvá krizí, v križníku VOLVO :yes😒br />
BRAVOLVO :yes:
BRAVOLVO :yes:
myslím, že do tohoto je vhodnejšia tá T6-ka, alebo V8-čka... Predsa len benzín, je o inom... 😉
Právě proto, že benzín je o inom jsou možné obě volby. V8 je na 4x4... jo, to je nepochybně ideál. Je ovšem napřed nutné vyzkoušet novou D5...
tak 4x4 je aj T6 a myslím že aj D5. Ale to už si nie som istý. A nakoľko je podľa mňa jedinou slabinou Volva takmer nulový prehľad cez riadenie o tom, čo robia predné kolesá, tak by som ako jedinú voľbu zvolil iba Volvo so 4x4. Aby som mal aspoň akú takú istotu. A hlavne v zime.
AWD jsou D5, 3,2 T6, V8
takže som mal dobrého tušáka... 😉 Vďaka za potvrdenú domienku. Ty máš teraz S80-tku?
JJ ale jen 2,5T
a mohol by si mi trochu opísať plusy a mínusy? trebárs aj do SZ. Trochu sa musím o toto autíčko zaujímať... 😉
Mas SZ 😉
no hezky tady syslíte pikošky a bulvární drby! My chceme taky vědět plusy a minusy. Ne že bychom se chystali kupovat Volvo, ale ať aspoň víme, proč je lepší, že na něj nemáme >😁
neviem či ťa to poteší, alebo sklame, ale tých mínusov tam bolo podstatne menej ako plusov. 😉
Vzdyt ty jdes do Saabu tak te Volvo nechava chladnym 😉
prozatím sice ano, ale to víš, zraju, makám na sobě, takže časem bude potřeba 2.-3.-4. auto do rodiny >😒]
no a tolik modelů Saab nedělá >😁
no a tolik modelů Saab nedělá >😁
Tou dobou kdy bude tva rodina potrebovat tolik aut uz Saab tolik modelu mit bude 😉
no vypadá to, že spíš ani kusů už tolik ročně nevyrobí ;-\
Ja jsem ohledne budoucnosti Saabu optimista
já nějak poslední dobou ani ne... 😒
já ani nevím, chci být optimistou. Včera jsem četl, že švédská vláda má připravené záruky, ale její podmínkou je vstup ekonomicky silného investora a hlavně "ústup" GM, u které se obávají, že by každá švédská koruna, co by Saabu dali, skončila na penzijních účtech amerikánských imperialistických odborářů.
Dnes jsem si ze solidarity vzal svoje Saab tričko! Fandíme ne! :-!
Dnes jsem si ze solidarity vzal svoje Saab tričko! Fandíme ne! :-!
Nahradia tieto dva nove D5 predosle vykonnove varianty 120kW a 136kW?
8-s 8-s
Nebo bys radši, aby ti auto spravoval špinavej smradlavej Lojza od vás ze vsi? 😉
Koukam ze tam maji ted i skladovku 9-3 TurboX