Novinky
Za nějakých 8let dokázali zvednout dojezd ze 400 na 600km. To znamená, že klesla cena nebo vzrostla kapacita a energie je tam o 50% více. Současně musela klesnout hmotnost a objem, protože by do stejného podvozku baterii o 50% větší a těžší prostě nedostali. Ve skutečnosti se zlepšil každý parametr o trochu a v součtu vzrostla výkonnost o 50%.
To jen až tady zase nějaký zabedněný chytrák bude tvrdit, že v technologiích elektropohonu za posledních 100 let nedošlo k žádnému posunu.
To jen až tady zase nějaký zabedněný chytrák bude tvrdit, že v technologiích elektropohonu za posledních 100 let nedošlo k žádnému posunu.
Jenže stejně tak je pokrok v konvenčních motorech. Když si vezmu benzínový motor, který jsem měl v minulém autě a jeho současný ekvivalent ob generaci, tak reálná spotřeba je o 21% nižší. Tudíž jen efektivitou pohonu se dojezd zvětšil o 27%.
To jen až tady nějaký zabedněný chytrák bude tvrdit, že u spalovacích motorů nedochází k žádnému vývoji.
To jen až tady nějaký zabedněný chytrák bude tvrdit, že u spalovacích motorů nedochází k žádnému vývoji.
Proč nepoužili místo Li-ion baterií Li-pol, rapidně by klesla váha
To zřejmě ano, ale co by naopak zřejmě poměrně výrazně stouplo je cena, která už s Li-ion rozhodně nízká není. 😉
tak u Tesly je to myslím jedno kolik by stáli baterie u Toyoty či Hondy, tam už je to jiné
Tak jedno to není určitě ani u Tesly, baterie u dnešních elektromobilů tvoří nejpodstatnější část jejich výrobní ceny. 😄
a o kolik může být li-pol dražší? o 5-10% to je moc?
To je nějaký tvůj věcně podložený odhad? Podrobnější konkrétní informace k tomu nemám, na rozdíl od kompetentních, dobře informovaných, pracovníků Tesly, kteří zřejmě dobře vědí, jaké baterie vybrat a proč. A o tom, že je cena jedním z velmi podstatných "parametrů" takových baterií jistě nepochybuješ ani ty. 😉
tak já prémiové li-ion a li-pol baterie používal u mého bývalého koníčka a tam byl rozdíl mezi oběma typy opravdu minimální 😉
a co si ještě půjčuješ v práci? >😁
TA SEDLA !!!!!!!
A veta v tom slovenskom teste Tesly " zastavime na nabijacke a potom pojdeme rychlejsie " vysvetluje nielen vzdialujuce sa auta, nezaujaty strih videa vyhybajuci sa predbiehaniu, pri ktorom je take silneee auto predbiehane !!! ( Kia Rio, Skoda Fabia a velkym rozdielom rychlosti na R1 pri Zvolene ), ale aj objektivitu testu. A aj myslenie vodica, stratim cas nabijanim a dozeniem ho rychlostou, ktorou spotrebujem to, co som dobil pri stati. Keby som v aute vozil 900 kg nafty, tak by som mal dojazd 12.000 km >😁
Takze taketo slovenske testy, kde by som jazdil tak, ze by ma predbehol aj skuter 125 ccm, si strc za klobuk. Poznas vtip, ktore auto je na ceste najrychlejsie ? Avia, vzdy prva. Myslim, ze slovensky test ho zmenil, Aviu predbehla TESLA >😁 >😁 >😁
Ďalej: batterypack v Tesle váži nejakých 600 kg - už vidím ako by si dostal 600 kg nafty do osobného auta ... >😁
Tie tvoje výplody sú mimo realitu.
Už vidím ako dávaš do normálneho auta dvojitú podlahu ... čo tak výfuk, prípadný kardan, prečo do toho rátaš pôvodnú nádrž, keď bude celá podlaha dvojitá atď ... proste kecy.
Vidieť odborníka - autá porovnáva na váhu ... nie si ty mäsiar? Dvadsať deka viac, môžem to nechať? ... >😁 Tesla je VEĽKÉ auto, preto sa porovnáva s E, alebo S, nie s C.
Inak - to o slabých predajoch Tesly ma taktiež dojalo >😁
Tesla totiž predáva tak, že nestíha vyrábať, môj zlatý. Preto aj tá odstávka závodu nedávno - príprava na Model X a aj rozšírenie linky pre S.
s týmto: [odkaz]
A zasa splietaš piate cez deviate. Tvoje čísla napadám, lebo píšeš kraviny - aj tú tvoju "nádrž" si zle zrátal ...
Fakt prosto je, že Tesla váži porovnateľne ako napríklad BMW 750i (2100 kg vs 2015 kg) - udáva sa suchá hmotosť. Bodka. To, že sa ti to nepáči je TVOJ problém. Tvoje splietaniny na tom NIČ nezmenia. A to uspela v crashtestoch vynikajúco, takže karosériu z h .. nemá. Jediné, kde má handicap sú rôzne asistenty - a tie 100% nevážia stovky kg. Suroviny rátaj s celkovej hmotnosti - suroviny sú potrebné na CELÉ auto, nie zvlášť na baterky/nádrž.
To, že ty nič nevieš, je normálne - to si už ukázal - nevravel som, že odstavenie linky bolo IBA na prípravu výroby Modelu X, ale AJ na prípravu vároby X a rozšírenie výroby S. Mimochodom odstávka bola niekedy v júni/júli, prvé výrobné kusy z predsériovej výroby budú koncom 2014/začiatkom 2015 - to je u teba rok? Máš ty ale divný kalendár ...
A nakoniec: kúpiť by som kúpil, nie sú money na ňu ...
Stále neviem o čom v súvislosti s hmotnosťou vlastne točíš - fyziku neobabreš - opakujem pri aute s podobnou hmotnosťou budú suroviny s podobnou hmotnosťou. Skús to vyvrátiť a rovno sa nominuj na Nobelovku za nájdenie nejakej miznúcej hmoty.
Elektromotoriek je kopa, nie len Harley. Zisti si ako to robia. Závodia aj na TT.
Dvojité sklá nemá ani každý sériový Mercedes - sú za príplatok.
Tvoj kalendár je blbý - linka nie je len na sériové autá - aj predsériové kusy sa musia niekde vyrobiť. Takže zasa kecáš - ale už som si zvykol.
S účtovným rokom zasa kecáš - vykázala autá ako PREDANÉ, ale neboli DODANÉ. To preto, lebo US výrobci robia väčšinu produkcie "na sklad", nie "na objednávku" - teda do účtovníctva môžu zaradiť iba autá predané, nie vyrobené. Lenže Tesla je výnimka - nerobí "na sklad", každé auto má kupca, lebo platíš nevratnú zálohu, takže si autá VYROBENÉ, ale NEDODANÉ zarátala ako PREDANÉ - a právom, mali už svojho vlastníka.
na tvoju otázku "Prečo asi?" sa dá jednoducho odpovedať - iné auto? Inak skonštruované auto? Ťažší motor? atď - možností je veľa ... >😁
Ešte niečo: výbava určite nerobí nejaké 400 - 500 kíl ako si myslíš. Dôkaz je toto: Merc E200 CDi má v základe pohotovostnú hmotnosť 1735 kg, užitočné zaťaženie 565 kg a celkovú hmotnosť 2300 kg. S celkovou hm. sa nedá hýbať, sama automobilka píše, že so zvyšujúcou sa výbavou klesá užitočné zaťaženie, nestúpa celková hmotnosť. A teda, keďže si neviem predstaviť, že by niekto kúpil veľký Merc E s užitočným zaťažením nejakých 415 kg, musí všetka doplnková výbava vážiť nejakých 150 kg. A v tom je všetko, vrátane nezávislého vykurovania, sklenenej strechy, všetkých asistentov, audia Bang and Olufsen, kože, klimatizovaných sedadiel atď - nakonfiguroval som si všetko čo sa dalo.