jj
jistou dobu se spekulovalo, že v ČR by se teoreticky mohlo vyrábět/montovat nejskvělejší elektroauto na světě = TESLA MODEL S [odkaz]
Sice už má v čechách solidní zákaznickou podporu (08/2014 cca 45ks TESLA v ČR [odkaz] ) ale to stále nestačí !!
Jako montážní/servisní centrum byl pro oblast již plně elektrifikované [odkaz] západní evropy vybrán NIZOZEMSKÝ TILBURG [odkaz]
Má šanci Česká Republika státi se montážní/servisní centrum pro oblast střední Evropy?? 😉
tak autoforum.cz [odkaz] je na TESLU vyloženě vysazený, ti ji pomlouvají od prvopočátku, nejspíš zaprodaný... ten zprofanovaný server čtou už jen blázni 😉
Jinak jsou i jiný zdroje relevantnějších informačních zdrojů [odkaz] [odkaz]
😉
3_diamanty
0
kolko ta sranda stoji? no neviem ci by ma bavilo ( aj keby som mal potrebne financie na to auto ) jazdit s tymto a hodinu dve to kdesi dobijat .... mozno pre dochodcov ktori sa nikde neponahlaju to bude fajn kara ale aktivny clovek radsej natankuje za 3 minuty a ide dalej :yes: ja by som zrusil nervy uz pri prvom dobijani..... to nie je pre mna
Glaukos
2
naši důchodci a tesla, dobrej fór, pobavil jsem se skvěle
Kharl.ANTIDIESEL
0
no
náhodou mě baví jen tak si jezdit po Evropě a co 400km zadarmo dobíjet [odkaz] 😉 Je fakt, že na rozdíl od vás na to mám spoustu času a do práce chodit nemusím. Přál bych to i vám, ale je to jen a jen na vás soudruidi 😉
Glaukos
0
člověk, který má spoustu času neumí žít
Pallermo
0
Byl sem v Lipsku a tam Teslu meli, ujede 480 km a do polovicniho nabiti je nabita za 10 minut 😄 to by me nezabilo a rozhodne budu vyraznejsi nez s posranym BMW, audi atd.... a to za mensi penize 😄 v prepoctu ji tam meli za 1.800 000,- coz na vykonne auto, ktere je extravagantni je zajimava cena 😄
Glaukos
1
tomu říkaš relevantí zdroje :no: :no:
zlaté autoforum.cz
Kharl.ANTIDIESEL
0
autoforum jsou zaprodanci prosimte, pravda se jako dá i ze sajrajtu odfiltrovat, ale je to práce. A proč ji nebrat rovnou když je k dispozici 😉
Glaukos
2
pravdu nenajdeš na stránkách o hybridech a elktroautech, já Tesle celkem fandím, ale Musk mě prostě s...!!!! (jedinné co od něho ujde je PayPal)
jistou dobu se spekulovalo, že v ČR by se teoreticky mohlo vyrábět/montovat nejskvělejší elektroauto na světě = TESLA MODEL S [odkaz]
Sice už má v čechách solidní zákaznickou podporu (08/2014 cca 45ks TESLA v ČR [odkaz] ) ale to stále nestačí !!
Jako montážní/servisní centrum byl pro oblast již plně elektrifikované [odkaz] západní evropy vybrán NIZOZEMSKÝ TILBURG [odkaz]
Má šanci Česká Republika státi se montážní/servisní centrum pro oblast střední Evropy?? 😉
VIVÁÁÁ LAS TESLAs >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Jinak jsou i jiný zdroje relevantnějších informačních zdrojů [odkaz] [odkaz]
😉
náhodou mě baví jen tak si jezdit po Evropě a co 400km zadarmo dobíjet [odkaz] 😉 Je fakt, že na rozdíl od vás na to mám spoustu času a do práce chodit nemusím. Přál bych to i vám, ale je to jen a jen na vás soudruidi 😉
zlaté autoforum.cz