Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

10 neprávem zapomenutých konceptů

39 komentářů

3_diamanty
"zabudnutych" konceptov je spusta ale inak dobry vyber redakcie ( lambo genesis si dost dobre pamatam )

este by som spomenul par dalsich ktore su tiez dost malo zname 😒br />
lancia medusa [odkaz]
subaru SRD-1 [odkaz]
pontiac banshee concept [odkaz]
opel twin concept [odkaz]

je toho plno.. dalo by sa spravit 10 takychto clankov .... a obcas je dobre si zaspominat aspon takto formou clanku, takze dik redakcii za clanok :yes😒br />
PS: k tej lancii medusa pripajam este nieco: [odkaz] podla mna teda tiez dost nepravom zabudnuty koncept
Berenika ANTIDIESEL
tak
Samý spalovací popelnice [odkaz] historický kraviny

Jestli chcete budoucnost, tak TADY JI MÁTE [odkaz] [odkaz] from California hoši a holky 😄

>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
woody-alien
Koukám, že už ani svěrací kazajky nejsou co bývaly. Když v ní můžeš psát a odesílat příspěvky. 8-s >😁
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ji/Ri
:yes: :yes: :yes:
MariAchi
:yes: :yes: :yes😒br />
#ACZ_triple_palec_challenge , další je paja >😁
webpaja
>😁 >😁 >😁
PeterLuk
E😜ert sa ozval! >😁 >😁 >😁 >😁
webpaja
Reklamní agent...jednou dělá pro Shell, jindy pro Teslu. Takovej rozpolcenej ubožáček 😉
Kharl.ANTIDIESEL
:no: ee 😄
J. Sochor
Děkuji Vám! 😄
woody-alien
"Ať už se na automobil podíváme z jakéhokoliv úhlu pohledu, vždy vidíme návrh, jehož estetika evokuje rozličné projevy živočišné říše, zahrnující flóru i faunu."

Aniž bych se chtěl dotknout autora, na taková hodnocení designu jsem asi opravdu příliš velký prosťáček. 😉
A vždy mi připomenou slova Josefa Sudka, kterými komentoval hodnocení svých děl odbornou kritikou: "To se člověk kolikrát dozví věci, co vlastně tou fotkou chtěl říct." >😁
J. Sochor
Ford Focus od karosárny Ghia je vzácným případem propojení obojího. Nešlo o "vaření z vody" 😄
webpaja
Podobnost s něčím se vždy najde...to je jako bych napsal, že to Audi jednoznačně vychází z Pravčický brány a jejího okolí. Neříkej, že bysme tam pár hran nenašli >😒]
M1chal
>😁
gil54
....." a štíhlím informačním displejem. " ... ??? ( v kapitole GM Runabout)
J. Sochor
Velice se omlouvám. Kapitolu o GM Runabout jsem psal jako poslední, po všech těch ostatních (a delších) kapitolách, a takhle to dopadlo... :😉
Egi
To ale není omluva, to je výmluva. Jako by doktor říkal: ,,Jé, nezlobte se, že jsem Vaší manželce předepsal špatné léky. Když ona ke mě přišla jako poslední"
J. Sochor
Nemáte pravdu (ale o tom Vás asi nepřesvědčím).
MariAchi
To snad, Jakube, ani není kritika na tebe, spíš na korektora - máte-li jakého...
Překlepnout se může každý.
Klaudius
Ani nikoho. Články by pred zverejnením mali prejsť viacerými rukami.
Gilgit
webpaja
...v poho, hoši jsou trochu hrrr. Jinak pěknej článek 😉 :yes:
Uživatel_5340709
nezemřel, převtělil se v Chevrolet Caprice. >😁
ericn
Mi zlehká připomíná první generaci Scirocca :yes:
qp
Přesně, taky mě to hned napadlo, třeba z toho čerpaly... :yes:
dewill
Kdyby to stříkli do černýho matu, tak by to taky mohla být první generace neviditelného bombardéru😊
PeterLuk
Nemôžem si pomôcť, ale vidím v tom Espace tretej generácie... 😄

[odkaz]
Inferius
Teda ta Audi Asso di Picche je teda rozhodně zapomenutá právem. Vždyť to vypadá jako nějaká parodie na Lotus Jamese Bonda 😉
MariAchi
A ještě si představ, jak se to asi čte v milánském dialektu ("audi asido***")...No jo, to "i" jsem tam trochu protlačil, ale >😁
Oni vůbec lidi od Audi mají na takové jazykové chytáky talent, když pro frantíky chtějí dělat "etron"...
Gilgit
rimow11
slabý výber...
MariAchi
Doplň, přidej, uveď proč to ano a proč ono ne, ukaž jak se vyznáš...nebo šoupej nohama. :no:
webpaja
😄 to se načekáme, viď? >😒]
MariAchi
Minimálně do příštího příletu Halleyovy komety >😁
ajrton
aha, de b i li uz zacali delit clanok na kapitoly aj tu ...
viac klikov, viac adidas ...
MariAchi
Tak tu neotravuj a táhni jinam, inteligente. :no:
dewill
Mne zejména zaujal ten prvni koncept chevroletu, nedokážu si dost dobře představit pozici řidiče. Podle sedaček tam v podstatě ležel, měl vykloubený krk aby viděl na budíky a když chtěl zatočit, tak musel roztáhnout nohy aby se mu tam ten placatý volant vešel😊
Merrill
ale ty reklamy mezi tím textem jsou k zblití.. tak agresivní reklamu nepoužívají snad na žádných webech jinde ve světě. aha, já zapomněl, my jsme v Čechách a tady lidi snesou hodně, že.. 😒😉