Design
Přihlásit pro přidání komentáře
woody-alien
"Ať už se na automobil podíváme z jakéhokoliv úhlu pohledu, vždy vidíme návrh, jehož estetika evokuje rozličné projevy živočišné říše, zahrnující flóru i faunu."
Aniž bych se chtěl dotknout autora, na taková hodnocení designu jsem asi opravdu příliš velký prosťáček. 😉
A vždy mi připomenou slova Josefa Sudka, kterými komentoval hodnocení svých děl odbornou kritikou: "To se člověk kolikrát dozví věci, co vlastně tou fotkou chtěl říct." >😁
Aniž bych se chtěl dotknout autora, na taková hodnocení designu jsem asi opravdu příliš velký prosťáček. 😉
A vždy mi připomenou slova Josefa Sudka, kterými komentoval hodnocení svých děl odbornou kritikou: "To se člověk kolikrát dozví věci, co vlastně tou fotkou chtěl říct." >😁
gil54
....." a štíhlím informačním displejem. " ... ??? ( v kapitole GM Runabout)
Velice se omlouvám. Kapitolu o GM Runabout jsem psal jako poslední, po všech těch ostatních (a delších) kapitolách, a takhle to dopadlo... :😉
To ale není omluva, to je výmluva. Jako by doktor říkal: ,,Jé, nezlobte se, že jsem Vaší manželce předepsal špatné léky. Když ona ke mě přišla jako poslední"
Nemáte pravdu (ale o tom Vás asi nepřesvědčím).
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ericn
Mi zlehká připomíná první generaci Scirocca :yes:
Inferius
Teda ta Audi Asso di Picche je teda rozhodně zapomenutá právem. Vždyť to vypadá jako nějaká parodie na Lotus Jamese Bonda 😉
A ještě si představ, jak se to asi čte v milánském dialektu ("audi asido***")...No jo, to "i" jsem tam trochu protlačil, ale >😁
Oni vůbec lidi od Audi mají na takové jazykové chytáky talent, když pro frantíky chtějí dělat "etron"...
Oni vůbec lidi od Audi mají na takové jazykové chytáky talent, když pro frantíky chtějí dělat "etron"...
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
rimow11
slabý výber...
ajrton
aha, de b i li uz zacali delit clanok na kapitoly aj tu ...
viac klikov, viac adidas ...
viac klikov, viac adidas ...
dewill
Mne zejména zaujal ten prvni koncept chevroletu, nedokážu si dost dobře představit pozici řidiče. Podle sedaček tam v podstatě ležel, měl vykloubený krk aby viděl na budíky a když chtěl zatočit, tak musel roztáhnout nohy aby se mu tam ten placatý volant vešel😊
Merrill
ale ty reklamy mezi tím textem jsou k zblití.. tak agresivní reklamu nepoužívají snad na žádných webech jinde ve světě. aha, já zapomněl, my jsme v Čechách a tady lidi snesou hodně, že.. 😒😉
este by som spomenul par dalsich ktore su tiez dost malo zname 😒br />
lancia medusa [odkaz]
subaru SRD-1 [odkaz]
pontiac banshee concept [odkaz]
opel twin concept [odkaz]
je toho plno.. dalo by sa spravit 10 takychto clankov .... a obcas je dobre si zaspominat aspon takto formou clanku, takze dik redakcii za clanok :yes😒br />
PS: k tej lancii medusa pripajam este nieco: [odkaz] podla mna teda tiez dost nepravom zabudnuty koncept
Samý spalovací popelnice [odkaz] historický kraviny
Jestli chcete budoucnost, tak TADY JI MÁTE [odkaz] [odkaz] from California hoši a holky 😄
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
#ACZ_triple_palec_challenge , další je paja >😁