Testy
Tak jsem se konecne dockal 😄
Zajima me autorovo subjektivni hodnoceni kvality materialu na palube (meli jste zakladni sedadla nebo priplatkova? EDIT: ptam se a nenapadne me mrknout do galerie, takze vidim ze priplatkova => jak je hodnotite?) a ergonomie interieru, logika ovladani atd. Trosku ohodnotit vybavu vozu vzhledem k cene a konkurenci by taky nebylo od veci, Acenta uz neni na vybavu uplne chuda. 😉
Zajima me autorovo subjektivni hodnoceni kvality materialu na palube (meli jste zakladni sedadla nebo priplatkova? EDIT: ptam se a nenapadne me mrknout do galerie, takze vidim ze priplatkova => jak je hodnotite?) a ergonomie interieru, logika ovladani atd. Trosku ohodnotit vybavu vozu vzhledem k cene a konkurenci by taky nebylo od veci, Acenta uz neni na vybavu uplne chuda. 😉
Materiály v interiéru nejsou zrovna hodnotné, nijak mě však neurážely. Co se týče sedadel, tak ani při delší cestě mě z nic záda nebolela, celkově k nim nemám zásadnější připomínky. Ergonomie interiéru obecně není zlá, na ovládání radia a navigace si člověk zvykne poměrně rychle, klimatizace je rovněž po ruce, zbytek člověk řeší na volantu. Chce to chvíli zvyku, ale pak už to problém není. Celkově mi interiér poměrně vyhovoval. Být z lepších materiálů, tak nemám zásadnějších výtek.
Diky, jaka konkurence vas napadne v teto tride-netride s lepsim interierem? K cemu by jste juke prirovnal?
I když to není otázka na mě- Captur, Soul?
Diky za navrhy, ale ani Captur ani Sould nesedl vnejsim designem. Juke jo.
Pokial ide o sedadla tak Juke neponuka moznost priplatit si za lepsie alebo nejako ine sedadla. Vo vyssich vybavach tam moze byt koza, ale sedadlo je to iste.
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze operadlo je celkom dobre, ponuka priemernu podporu v bedernej casti ako aj v oblasti ramien. Nie je zial moznost bedrovej opierky. Zato sedak je pomerne rozmerny, ale tvar a rozmery bocnej podpory boli pre mna problemom. Pocitovo sa sedi "na sedadle" a bocna podpora je vyraznejsia v strede sedaku a celkovo som mal dojem, ze sedim na gulatine - ako na prevratenom strome.
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze operadlo je celkom dobre, ponuka priemernu podporu v bedernej casti ako aj v oblasti ramien. Nie je zial moznost bedrovej opierky. Zato sedak je pomerne rozmerny, ale tvar a rozmery bocnej podpory boli pre mna problemom. Pocitovo sa sedi "na sedadle" a bocna podpora je vyraznejsia v strede sedaku a celkovo som mal dojem, ze sedim na gulatine - ako na prevratenom strome.
[odkaz]
Je na tom stejně jako Toyota Corolla, VW Beetle, Veloster, 500L nebo Mazda 5 a další.
Já do toho nerad kecám, ale small overlap je test pro test. Na světě je jen velmi málo aut, která jsou schopna v tomto testu dosáhnout na špičkové hodnocení a bude ještě dlouho trvt, než se to změní. Dělat závěry na základě špatného výsledku jednoho ne-moc realistického testu je podle mně hloupost. Juke stojí v základu tři kila a za ty peníze je to dobrá volba pro hermafrodity, kteří mají neskutečnou touhu vypadat jinak, než ostatní.
Neměl bys nějakej příklad toho hermafrodita?
Hermafrodit? Povidej, prehanej kterej to je
[odkaz]
[odkaz]
Fůj, tak jsem to našel, spešl pro tebe, je to na konci😒br />
[odkaz]
Enjoy 8-s
[odkaz]
Enjoy 8-s
Dík, zajímavá reklama, hlavně vyvrcholující pračky >😁 . Transsexuál mě až tak jak tebe neuráží, dokud mi neleze do postele. Ale vzít si z toho, že je to auto pro sexuální menšiny... 😲 >😒]
Na druhou stranu je zajímavé, že se značka sama a dobrovolně identifikuje s takovýma skupinama...
Zřejmě to kreativci trochu přehvízdli.... 😉 Na druhou stranu, tak prudkou reakci bych třeba od mariachiho nečekal. Jasně, můžu mít Jukea za hnusný auto, ale pokud by mi sednul, žádná "transka" mě neodradí. >😁 To bych už si (například) po shlédnutí klipu těžko ještě někdy mohl v autě pustit I Want to Break Free. >😒]
Pokud by mi sedl, tak by mně transka v reklamě taky neodradila. Ale přiznám se bez mučení, že Joke mi nesedl už jen vzhledově, takže projížďku s ním jsem spíš utrpěl 😄
Onehdá jsem četl, že Nissan proklamuje, že chce konkurovat zavedeným evropským značkám ve fleetovém prodeji a dodali, že počítají i s Jukem.
Pobavilo mne to.
Komu to chtějí prodávat jako flotilové auto? Firmě co vyrábí lentilky a bublifuky???
Pobavilo mne to.
Komu to chtějí prodávat jako flotilové auto? Firmě co vyrábí lentilky a bublifuky???
Juke má v sobě tolik emocí, jako všechny Octavie na parkovišti před Olympií dohromady >😒] 😉
S těmi litry zavazadelníku je to tak trochu ostuda pro Nissan, nahnat tolik litrů ve stejném voze?
Juke jde zcela mimo můj pohled na automobily, jenže to je dáno požadavkem na praktičnost. Čistě podle vzhledu vůz chápu velmi pozitivně a přesně si dokážu představit cílovou skupinu.
Excentrický městský crossover, myslím, že nikdo lepší kousek ve své nabídce nemá. Soul působí značně prvoplánovitě a staví na doplňcích. Juke je zajímavý sám o sobě a nádherná kola věc pouze podtrhují. Z vozu přímo čiší linie 370Z. Jsem nadšený, tohle Nissanu vyšlo maximálně. FL přitom oživil detaily.
No uznejte sami, tohle prostě žádnými slovy nevyjádřite: [odkaz]
Nissan Juke :yes: :yes: :yes:
S těmi litry zavazadelníku je to tak trochu ostuda pro Nissan, nahnat tolik litrů ve stejném voze?
Juke jde zcela mimo můj pohled na automobily, jenže to je dáno požadavkem na praktičnost. Čistě podle vzhledu vůz chápu velmi pozitivně a přesně si dokážu představit cílovou skupinu.
Excentrický městský crossover, myslím, že nikdo lepší kousek ve své nabídce nemá. Soul působí značně prvoplánovitě a staví na doplňcích. Juke je zajímavý sám o sobě a nádherná kola věc pouze podtrhují. Z vozu přímo čiší linie 370Z. Jsem nadšený, tohle Nissanu vyšlo maximálně. FL přitom oživil detaily.
No uznejte sami, tohle prostě žádnými slovy nevyjádřite: [odkaz]
Nissan Juke :yes: :yes: :yes:
Za mě určitě (v této kategorii) Soul. Prvoplánový mi nepřijde vůbec, spíš jednoduchý,bez kudrlinek, až skoro Volkswagenovsky.
soul je paradicka.... hlavne ten priestor v nom je uzasny... tam mozes sediet vpredu aj vzadu aj v klobuku ... ta vzdusnost je jak v rollse ( [odkaz] pan tester sa v tom aute doslova straca ) .. presny opak tesneho juke kde dozadu si sadne snad len dieta v predskolskom veku...... obe auta su jasne pre inu klientelu.... juke je skor mestsky excentrik pre mladu kocku s dietatom ktore roznesie do skolky a poobede odbehne do fitnesscentra... soul vidim uz skor chlapsky ... pre pragmaticky zmyslajuceho otecka ktory nechce vyzerat na 50 ale ma zenu deti a chce im aj ponuknut patricny komfort a priestor a to v stylovom baleni.....
obe auta mieria inam... v podstate si ani priamo nekonkuruju ... uz len preto aky je rozdiel v ich vnutornom priestore.... kde soul je neprovnatelne vzdusnejsi a vacsi.... a dokaze plnit aj take ulohy ake juke nedokaze.... a naopak..... juke bude zase lepsi na nieco kde uz zase soul na to je az zbytocny
obe auta mieria inam... v podstate si ani priamo nekonkuruju ... uz len preto aky je rozdiel v ich vnutornom priestore.... kde soul je neprovnatelne vzdusnejsi a vacsi.... a dokaze plnit aj take ulohy ake juke nedokaze.... a naopak..... juke bude zase lepsi na nieco kde uz zase soul na to je az zbytocny
Soul .............................. KŘEČ.
Nissan Juke .................. nesnesitelná lehkost bytí ... 😄
Nissan Juke .................. nesnesitelná lehkost bytí ... 😄
křečí bych to nenazýval, ale Soul dokáže být stejně tak excetrický, jako trapně nudný. A vše záleží na barvě auta, zvolených doplňcích, velikosti kol. Jinak řečeno - základní linie nejsou nijak zvláštně přitažlivé.
pride mi trosku zvlastne ze stale musis spominat skodovku ....... aj ked sa jedna o uplne jine auto z jine tridy 😉 jak rika pan Kroupa 😉 v starom dobrom mareckovi
Nepochopils, to nebylo o škodách ale o něčem čemu se říká CHARISMA. Česky se dá použít výraz ŠARM. Octavie a Juke jsou 2 totální protipóly, tak to bylo myšleno.
:yes: lépe bych to nenapsal
Hele já nevím, charisma je zase něco jiného... to se nedá získat tak, že na auto navěsíš ozdoby na stromeček a přidáš další dva páry světel.
Ale samozřejmě záleží, jestli máš charisma spojené spíš se sebevědomým chlapíkem v obleku, nebo s vysmátým huličem 😉
Ale samozřejmě záleží, jestli máš charisma spojené spíš se sebevědomým chlapíkem v obleku, nebo s vysmátým huličem 😉
Spotřeba pod zátěží je ovšem děs a zásadní důvod proč nechtít tento motor.
S FII 1,2 TSI jsem v Praze jezdil za 12. Ano, jezdil jsem jako prase. Ale také jsem to uměl za 5,5 mimo město...
v praxi je ta spotreba nektorych downsizingovych motorov uplne inde ako udava papier.... a cim mensi objem a silenjsie turbo tym su zda sa rozdiely vacsie.... vid spominana f500 ktora jazdi so spotrebou atmosferickej 1,6tky
A nezapomeňme, že normovaná spotřeba je něco jiného než reálná spotřeba. Všichni přece víme, že jde o ekolimity. Reálný provoz nikoho nezajímá.
Ale😒br />
Pro tvou informaci: turbobenzíny JSOU závislé na stylu jízdy a spotřeba se může několikanásobit. A novinářská spotřeba 7,5 s autem této konstrukce na 18kách kolech je výborná. Reálně na 16kách při normální jízdě budeš mezi 4,6 až 6, stačí?
Co se týče motoru, tak mě to udivuje zejména vzhledem ke konkurenci, taková dvanáctistovka e-THP či i nejnovější 1.2 TSI mají výraznější projev.
[odkaz]
Co me ale prekvapuje je ze se auto predvadelo v zlute (s cernymi doplnky, btw. taky super kombinace) ale zadnej dealer si takto auto nenakonfiguroval. Sama sed, bila, cerna, sed, sed, cerna... ;-\
Na tom že Renault nema tak dobre turbobenziny jako konkurence stejně nic nezměniš.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Mozes si pozriet v technickych udajoch v testoch a zistis, ze VW ma jeden s najpresnejsich tachometrov........
Otazocka na com jazdis ty ?